- 13 Ocak 2020
- 44.579
- 167.990
- 33
Oldun mu regl?Ben yarın doktora gidicem bana büyük ihtimalle ilaç tedavisine başlayacak nasıl başlanıyor ilk denemem
Nasıl tarif edersin merak adiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oldun mu regl?Ben yarın doktora gidicem bana büyük ihtimalle ilaç tedavisine başlayacak nasıl başlanıyor ilk denemem
Nasıl tarif edersin merak adiyorum
Regldan yeni çıktım tedavi için ilk defa gidicem daha önce detkik falan yapmıştım ama tüp bebek doktorunda değil yarın işte ilk defa gidicem tecrübem hiiiç yok endişeli üstelimOldun mu regl?
Regl olunca ilaçlara başlıyoruz canım. Sizde sorun ne?Regldan yeni çıktım tedavi için ilk defa gidicem daha önce detkik falan yapmıştım ama tüp bebek doktorunda değil yarın işte ilk defa gidicem tecrübem hiiiç yok endişeli üstelim
Bende sorun yok Herşey normalRegl olunca ilaçlara başlıyoruz canım. Sizde sorun ne?
Daha yaşın da gençmiş ne kadardır istiyorsunuz?Bende sorun yok Herşey normal
Bir yıldır evliyiz evlendiğimizden beri istiyoruz tüp bebekten başka çaremiz yokDaha yaşın da gençmiş ne kadardır istiyorsunuz?
1 yıl deneyip de olmayınca yapılır detaylı testler bile. Siz çok acele etmişsiniz ama.Bir yıldır evliyiz evlendiğimizden beri istiyoruz tüp bebekten başka çaremiz yok
Yok canım eşimde azospermi var yani sonuçta yapıcaz beklememin bir anlamı yok diye düşündük1 yıl deneyip de olmayınca yapılır detaylı testler bile. Siz çok acele etmişsiniz ama.
Peki tese oldu mu?Yok canım eşimde azospermi var yani sonuçta yapıcaz beklememin bir anlamı yok diye düşündük
İşte yarın doktor bize bir yol çizecek amaPeki tese oldu mu?
Sizin ne durumda pekiİşte yarın doktor bize bir yol çizecek ama
Onun doktoru ile benim doktorum birlikte start vericekler
Canım bak azospermili eşi bi arkadaş var. O ameliyattan önce hormon tedavsi oluyor. Direkt ameliyat çoğu zaman hüsranla sonuçlanabiliyomuş. O çok çok araştırdı. Hatta yurtdışında yaşıyo tedaviyi burda oluyo. Onu etiketleyetim. Madamoiselleeİşte yarın doktor bize bir yol çizecek ama
Onun doktoru ile benim doktorum birlikte start vericekler
Bende erken menapoz riski var amh düşük. Regl olmayı bekliyorum ilaçlarım hazır başlayacağız.Sizin ne durumda peki
Hayırlısı olsun canımBende erken menapoz riski var amh düşük. Regl olmayı bekliyorum ilaçlarım hazır başlayacağız.
Teşekür ederim ben 6 aydır araştırıyorum fakat testestoron hormonundan bahsediyorsun sanırım ama bizim beyinde hormonlarda bir sıkıntı yok hatta eşimin ilk testinde çok düşüktü bütün değerleri fakat çok gariptir ki başka bir hastanede iki defa test yatık ikisinde de bişey çıköadı bilmiyorum bakıcaz artık hayırlısı olsunCanım bak azospermili eşi bi arkadaş var. O ameliyattan önce hormon tedavsi oluyor. Direkt ameliyat çoğu zaman hüsranla sonuçlanabiliyomuş. O çok çok araştırdı. Hatta yurtdışında yaşıyo tedaviyi burda oluyo. Onu etiketleyetim. Madamoisellee
Ondan değil canım ya başka bi hormon var şimdi selanay gelsin de anlatır onun da bunla ilgili bi konusu vardı.Teşekür ederim ben 6 aydır araştırıyorum fakat testestoron hormonundan bahsediyorsun sanırım ama bizim beyinde hormonlarda bir sıkıntı yok hatta eşimin ilk testinde çok düşüktü bütün değerleri fakat çok gariptir ki başka bir hastanede iki defa test yatık ikisinde de bişey çıköadı bilmiyorum bakıcaz artık hayırlısı olsun
Tabi canımOndan değil canım ya başka bi hormon var şimdi selanay gelsin de anlatır onun da bunla ilgili bi konusu vardı.
Tesekkurler canım hepımızınHakkında en hayırlısı olsun canım
Sen vurfuktan sonrada birazı geri cikiyormu ilacın canım çok kötü kokuyo bu ilaç kaça aldın gonalf 900uBenim sonuçları bana vermediler canim dosyama koyuyorlardı hergun benim gonal-F kalem şeklindeydi 900 lük insülin gibi seninki farklı canım