2 sene dolmadan tüpe başlayanlardan biri de benim. Bende de amh sorunu var yumurtalarım da büyümüyor.
Açıkçası ben garantici bir insan olduğum için hemen tüp düşündüm. 5 sene sonra menapoza girmis olabilirim 35 yaşında değilim diye çocuk sahibi olmak isteyemez miyim?
Doktorları da anlamıyorum, bazen kendimi de anlamıyoruminsanı bi panik yaptırıp sonra her şey normalmiş gibi konuşuyorlar. Benim doktoruma da ne yapalım dediysem tamam dedi adam. Bi itiraz et bir şeyi uygun görme ne bileyim
2 sene dolmadan tüpe başlayanlardan biri de benim. Bende de amh sorunu var yumurtalarım da büyümüyor.
Açıkçası ben garantici bir insan olduğum için hemen tüp düşündüm. 5 sene sonra menapoza girmis olabilirim 35 yaşında değilim diye çocuk sahibi olmak isteyemez miyim?
Doktorları da anlamıyorum, bazen kendimi de anlamıyoruminsanı bi panik yaptırıp sonra her şey normalmiş gibi konuşuyorlar. Benim doktoruma da ne yapalım dediysem tamam dedi adam. Bi itiraz et bir şeyi uygun görme ne bileyim
Herkes ayro şehirlerde canım. Ordan biri yok şu an.merve Kozyatağı acıbadem tüp bebek merkezinde tedavi gören varmı
İyiyim canım sen nasılsınGulumse24 nasılsın balım?
Yok canım vurulduktan 10 sn sonra çekiyordum geri gelme olmuyordu normal fiyatı 1200 TL di bizim tanıdık eczacı bize 900 verdi sağolsun sürekli kullandığım için indirimli verdiSen vurfuktan sonrada birazı geri cikiyormu ilacın canım çok kötü kokuyo bu ilaç kaça aldın gonalf 900u
Aynı be ya beklemece.İyiyim canım sen nasılsın
Bende bekletiyorum biraz ama çekince sanki birazı geliyo gibi oluyor bilemedim aklım karıştı inşallah olumlu sonuçlanır kaç yumurtanın oldu nerde tedavi oldunYok canım vurulduktan 10 sn sonra çekiyordum geri gelme olmuyordu normal fiyatı 1200 TL di bizim tanıdık eczacı bize 900 verdi sağolsun sürekli kullandığım için indirimli verdi
Doğrudur canım belki vardır diye sormak istedimHerkes ayro şehirlerde canım. Ordan biri yok şu an.
Ben iğneyi yaparken göbeğimi iki parmağımla makas alır gibi yapıyorum öyle vuruyorum çekerken gergiye getiriyorum öyle çekiyorum bende bı defa oldu geri gelir gibi birde hep aynı yere vurma benim aynı yere geldi zannettim geri gelinceBende bekletiyorum biraz ama çekince sanki birazı geliyo gibi oluyor bilemedim aklım karıştı inşallah olumlu sonuçlanır kaç yumurtanın oldu nerde tedavi oldun
Ultrasonda 11 yumurta görünüyordu ama 6 yumurta toplandı 5 dollendi 3 gün 2 kaliteli yumurta donduruldu çift embriyo transferi olacak 5. Güne bekletmek istemediler belki 5. Güne gitmez diye garantiye almak icin 3. Gün donduruldu Erzurum üniversite Hastanesi'nde tedavi görüyorum canımBende bekletiyorum biraz ama çekince sanki birazı geliyo gibi oluyor bilemedim aklım karıştı inşallah olumlu sonuçlanır kaç yumurtanın oldu nerde tedavi oldun
Hepimiz aynı süreçlerden geçiyoruz rabbim yardimcimiz olsun inşallahUltrasonda 11 yumurta görünüyordu ama 6 yumurta toplandı 5 dollendi 3 gün 2 kaliteli yumurta donduruldu çift embriyo transferi olacak 5. Güne bekletmek istemediler belki 5. Güne gitmez diye garantiye almak icin 3. Gün donduruldu Erzurum üniversite Hastanesi'nde tedavi görüyorum canım
Amin canım ins.Allah isteyen dileyen herkese en kısa zamanda nasip etsinHepimiz aynı süreçlerden geçiyoruz rabbim yardimcimiz olsun inşallah
Evet tabi merkezine haber ver.Kızlarrr acıl ben adet olmusum kızlar zaten duzensz dıye doktor ılacı vermıdtı ama o ara ara karnım agrıyordu bugun sabah bır tane aldım sadece sabah basşadım suanda adet olmusum trdavı önemi çekiliyor otomatikmen
Canım rshım fılmını zaten lekelenmeye gectıgınde cekıcez dedı rutın kan trstlerınıde yarın yaptırıcaktık boyle bı surprız oldu ınsallah ertelemez tedavıyıEvet tabi merkezine haber ver.
Nasıl ya anlamadım şimdi. Hsg çekilmedi mi?Canım rshım fılmını zaten lekelenmeye gectıgınde cekıcez dedı rutın kan trstlerınıde yarın yaptırıcaktık boyle bı surprız oldu ınsallah ertelemez tedavıyı
Hsgyı ıstersen adet olana kadar cekelım dedı ıstersen bıdahakı ay adet olduktan sonra lekelenmeye döndugunde cekelım dedıNasıl ya anlamadım şimdi. Hsg çekilmedi mi?
Şimdi mecbur reglden sonra hsg çekilecek. O çekilmeden olma bence tedavi. Bazı yerler yapıyomuş çünkü.Hsgyı ıstersen adet olana kadar cekelım dedı ıstersen bıdahakı ay adet olduktan sonra lekelenmeye döndugunde cekelım dedı