Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar günde 700 istiğfar çekmek de çok iyiymisYaparsanız katılırım ben de
Çok şükür atlattın canım şmdi beklemedeyiz dört gözle nasıl geçti süreç ağrı vs oldu muGünaydın kızlar ben bebişlerimi alıp geldim transfer oldum
Canım biraz kasıklarım da ağrı oldu idrar da baskı yapınca falan yapmadan rahatlayamadım yaniÇok şükür atlattın canım şmdi beklemedeyiz dört gözle nasıl geçti süreç ağrı vs oldu mu
İdrara sıkışık olmak sıkıntı tahminen kaç dk sürdüCanım biraz kasıklarım da ağrı oldu idrar da baskı yapınca falan yapmadan rahatlayamadım yani
Bir ay ilaç kullanip o ay ve sonraki aydada yumurta toplanıyormu bu çok iyiymiş bunu bilmiyordum tüp bebek surecini çok bilmiyorum iyi oldu yeni baslicaz nasipseİnşallah olur sizinkiler de :). Donduruldu 2si de. Şimdi 2.adetimi bekliyorum. Adetle birlikte 2. kez toplama ve bu sefer taze transfer düşünüyoruz :)
Yeterli sayı yakalamadıysa 2. Ay da iğnelere devam edilir ve tekrar yumurta toplanır.Bir ay ilaç kullanip o ay ve sonraki aydada yumurta toplanıyormu bu çok iyiymiş bunu bilmiyordum tüp bebek surecini çok bilmiyorum iyi oldu yeni baslicaz nasipse
Benim de amh düşük balkalım kaç çıkarabilcez.Evet benim amh: 0,41 çıktı. Az yumurtam çıkıyor. Benim ilk ay transfer olmamasının nedeni çok uzun süre ilaçları kullanmamdı. Transfer için rahimin uygun olduğu dönemi geçirmiş olduk yani. O yüzden yapılmadı. Hatta bu ay için doktorum istersem ilaçlarla rahimi hazırlayıp 2 dondurulmuşu tek tek koyup deneyelim dedi ama ben daha fazla embryo olsun ki şansım artsın dedim. Hepsi tutarsa yavaş yavaş hepsini doğururum :)
Canım çok kısa bi işlem transfer 5 10 dakika kadar idararı da zaten yattığın yerde yapıyorsun sürgü veriyorlar ben 1 buçuk saat yattım benİdrara sıkışık olmak sıkıntı tahminen kaç dk sürdü
Sürgü ile uğraşırlar mı ki devlette.Canım çok kısa bi işlem transfer 5 10 dakika kadar idararı da zaten yattığın yerde yapıyorsun sürgü veriyorlar ben 1 buçuk saat yattım ben
Hadi ya çok iyi walla öyle olması opu zamanında idrara sıkısık oluyor musunCanım çok kısa bi işlem transfer 5 10 dakika kadar idararı da zaten yattığın yerde yapıyorsun sürgü veriyorlar ben 1 buçuk saat yattım ben
Mervecim bugün sabah aldım ilaçlarımı 2 paket serum (Tationil 600 mg) serumu yedim birini diğeri regl iken. (Genotropin) 12 mg aldım birde her akşam göbekten vurulcam hemşire dozunu ayarladı. Toplam 900 ₺ verdimSürgü ile uğraşırlar mı ki devlette.
Kız bunlar ne valla ilk defa duyuyom he. Bir de dua grubunda çıkan var okuyabilirsen düzenli gel canım. 1350+1350 idi ya sayı biraz artacak sanırım.Mervecim bugün sabah aldım ilaçlarımı 2 paket serum (Tationil 600 mg) serumu yedim birini diğeri regl iken. (Genotropin) 12 mg aldım birde her akşam göbekten vurulcam hemşire dozunu ayarladı. Toplam 900 ₺ verdim
Bilmiyorum canım ama verirler diye düşünüyorum vermeye de bilir bazı yerlerde yaptırmıyorlarmış. Benim zaten tuvalet tutma yeteneğim yok saatlerce eğer sürgü vermeselerdi kalkardım 3 litre su içtim daha bile doktor dedi mesaneye inmemiş net göremiyorum bide kendileri bi sıvı verdiler patlayacak derecedeydim yani transferden çıktığımda yine bile o şekilde 15 dakika bekledim en son dedim yani sürgü istiyorumSürgü ile uğraşırlar mı ki devlette.
Opu da tam tersi midenin boş olması bir gece önce 12 den sonra yeme içme yasak anestezi alıyorsunHadi ya çok iyi walla öyle olması opu zamanında idrara sıkısık oluyor musun
Neyse ki atlattın canım inşallah bebişlerin senle olsunBilmiyorum canım ama verirler diye düşünüyorum vermeye de bilir bazı yerlerde yaptırmıyorlarmış. Benim zaten tuvalet tutma yeteneğim yok saatlerce eğer sürgü vermeselerdi kalkardım 3 litre su içtim daha bile doktor dedi mesaneye inmemiş net göremiyorum bide kendileri bi sıvı verdiler patlayacak derecedeydim yani transferden çıktığımda yine bile o şekilde 15 dakika bekledim en son dedim yani sürgü istiyorum
Amin İnşAllah canım 10 gün sonra test yaparım büyük ihtimalleNeyse ki atlattın canım inşallah bebişlerin senle olsun
Çok heyecanlıAmin İnşAllah canım 10 gün sonra test yaparım büyük ihtimalle
Aynen canım hem heyecanlı hem gergin Oluyor insan ben mesela kabızlık yaşayan biriyim hep şuanda da var tuvalet gitmek istemiyorum bşey olur diyeÇok heyecanlı