- 13 Ocak 2020
- 44.561
- 167.876
- 33
Vardır şüphesiz. kısmet deyip beklemeye devam.Yaa kendi tedavim aksamış kadar üzüldüm inan ki vardır bir hayır inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vardır şüphesiz. kısmet deyip beklemeye devam.Yaa kendi tedavim aksamış kadar üzüldüm inan ki vardır bir hayır inşallah.
Ankarada hangi dr acabaÇok çokkk amin insallah güzel sonclar alırız bn kastamonudan ankaraya gidip geliyorum ilk testler için gidip geldk 4 sefer fln tam anlamyla baslamak bu aya kısmetmiş
İki tane öğrenci doktor baktı aZ tecrubeli dye düşünüyorum hocaşara sormya fln gidiyolar snra isim cisim yok devlet hastanesndeAnkarada hangi dr acaba
Ah canım duam da gözüm kulağım da sende hep su gibi ilerlesin işlerin.Merhaba kızlar bugun muayneye gittim cumartesi günü opu var benim için dua eder misniz. Sonra kan verdim bugun ki kan sonucuna göre de transfer olup olmayacağı belli olacak inşallah yumurtlar döllenirse
Allah razı olsun canım rabbim senin de gönlüne göre versin inşallah. Bugun bi de covit testi yaptırdım çok gıcık bşey. Bugun çatlatma iğneleri yapacağım. Bir sürü ilaç daha yazdı Allah emeklerimiz karşılığını verir inşallahAh canım duam da gözüm kulağım da sende hep su gibi ilerlesin işlerin.
Şöyle güzel haberi tez ver bize de içimiz açılsın. Umutlarımız yeşersin.Allah razı olsun canım rabbim senin de gönlüne göre versin inşallah. Bugun bi de covit testi yaptırdım çok gıcık bşey. Bugun çatlatma iğneleri yapacağım. Bir sürü ilaç daha yazdı Allah emeklerimiz karşılığını verir inşallah
Vereceğim canım inşallah allahın izniyleŞöyle güzel haberi tez ver bize de içimiz açılsın. Umutlarımız yeşersin.
Rabbm hayrlısını nasp etsn insallahMerhaba kızlar bugun muayneye gittim cumartesi günü opu var benim için dua eder misniz. Sonra kan verdim bugun ki kan sonucuna göre de transfer olup olmayacağı belli olacak inşallah yumurtlar döllenirse
Amin canım allah razı olsunRabbm hayrlısını nasp etsn insallah
Oy canım geldi mi o güzel gün. Allah sağlıkla sana tutunmasını nasip etsin.Kızlar ben de yarın transfer oluyorum inşallah benim için de dua eder misiniz ismim Elçin
Geldi kuzum insallahh bu sefer olsun insallahhOy canım geldi mi o güzel gün. Allah sağlıkla sana tutunmasını nasip etsin.
Emeklernz boşa cıkamsn insallahGeldi kuzum insallahh bu sefer olsun insallahh
Canım inşallah son olur bebişin gelir sanaKızlar ben de yarın transfer oluyorum inşallah benim için de dua eder misiniz ismim Elçin
Hakkınızda hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın çok sağol un.Katfarseyma topik burası. Ama ben yokum. Benim tedavi aralığa kaldı.
Canımmm insallah hayırlısıylaCanım inşallah son olur bebişin gelir sana
İnşallah. Sizin transfer ne zaman?Hakkınızda hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın çok sağol un.
Henüz belli değil günü 12 sinde ultrason bakılacak rahim kalınlığı gerçekleşirse inşallah gün vericek.İnşallah. Sizin transfer ne zaman?