Kasım / Aralık Tüp Bebek Tedavisine Başlayanlar

Bana gonalf ve merional getir gelirken dedi. Yarın onları götürecem. Bir de cetrotide vermiş. O ne zaman kullanılacak bilmiyorum.
Canım cetrotide dediğin ilaç varya sanırım 3 kasımda bana da ondan başlayacak yanlış anlamadıysam büyüyün yumurtalar opu gününe kadar çalmasın diye veriliyormuş

Hafi yaa ne için acaba meraklym braz bnde🙈 salı gnü bnmde iğnelere basladıktan snraki ilk kontrolm olck🤗
Canım bence pek bilmiyorum açıkcası yumurta toplama gününe kadar yumurtalar çatlaması diye bir ilaç verecekmiş sanırım anladığım kadarıyla bana 5 günlük doz yeterli olacak doktorun dediğine göre. Sen salı günü gidince yumurta sayını söyler büyüklüğünü söyler

Kızlar şu merionel 75lik varya onu enjeksiyonla alırken minnacık damla kalıyor gibi o zman eksik doz mu olmuş olur nasıl doğru düzgün çekebilirim

Bana gonalf ve merional getir gelirken dedi. Yarın onları götürecem. Bir de cetrotide vermiş. O ne zaman kullanılacak bilmiyorum.
Gonal f merional vs bunlar yumurtamızın gelişmesi için, centrotide kontrolsüz bir çatlama olmaması için, ovitrelle planlı bir çatlama için. Centrotide ve ovitrelle soğuk saklanması gereken ilaçlar ama gonal f oda sıcaklığı. Merional kullanmadım bilmiyorum ama onun yerine menapur kullanıyorum o da oda sıcaklığı. En azından gonal f için soğuk akü taşımana gerek yok onu söyleyebilirim. Merional için de bence prospektüsüne bak boşuna gerilme istersen.

Canım bence pek bilmiyorum açıkcası yumurta toplama gününe kadar yumurtalar çatlaması diye bir ilaç verecekmiş sanırım anladığım kadarıyla bana 5 günlük doz yeterli olacak doktorun dediğine göre. Sen salı günü gidince yumurta sayını söyler büyüklüğünü söyler
Catlatma iğnesi yapıp 36 saat snra toplıcakalr demi

Bir de ben yarın yanımda ilaçlarımı götürecem ya iğne hazırlandıktan sonra buzdolabında saklayın diyo. Evden sabah çıkıp akşam gelecem yanıma buz mu alsam ne yapsam. 🤔
Ben de iğnelerimi şehir dışına taşımak zorunda kalmıştım köpük ilaç taşıma kutuları oluyor onun içine eczaneden verdikleri buz akülerini koydum altına ve üzerine, evde de vardı onları da koydum kutuya hatta garanti olsun diye 😁 saatlerce hiçbirşey olmadı havada soğuktu zaten

Gonal f merional vs bunlar yumurtamızın gelişmesi için, centrotide kontrolsüz bir çatlama olmaması için, ovitrelle planlı bir çatlama için. Centrotide ve ovitrelle soğuk saklanması gereken ilaçlar ama gonal f oda sıcaklığı. Merional kullanmadım bilmiyorum ama onun yerine menapur kullanıyorum o da oda sıcaklığı. En azından gonal f için soğuk akü taşımana gerek yok onu söyleyebilirim. Merional için de bence prospektüsüne bak boşuna gerilme istersen.
Ben video izledim gonalf hazırlıyo adam hazırladıktan sonra buzdolabında beklemeli diyo. O şişedeki ilacı için. Onu soruyorum aslında. İlaçlarımı aldım evde söylenilen koşullardalar. Dediğim gibi 10.30 civarı gonlf hazırlansa eve ben akşama dönecem o ara muhafaza etmek için soruyorum. 🤗

En azından gonal f için soğuk akü taşımana gerek yok onu söyleyebilirim. Merional için de bence prospektüsüne bak boşuna gerilme istersen.
Canım bilmeyen biri okur falan yanlış yönlendirme olmasın gonal f kullanıma hazır enjeksiyon ise ilacı kullan ya da kullanma dolapta saklamak gerekiyor eğer gonal f toz ve enjeksiyonluk çözelti ayrı ayrı şekilde ise paket acılana kadar dışarıda durabilir ama su ve toz karışınca flakonun dolapta olması gerekiyor.😊

Cool geldi bana da. Bayılırım cool insanlara gram cool olmadığım için. 🤣 Ne çok cool dedim. 🤪
Sen özelde tedavi görmüştün di mi canım 😘
Kırmızılar hayırlı olsun cool deyince aklıma geldi çok cool olmuş bence.:KK48: Ben bahçicede tedavi olmuştum ama rapor için emek hocaya gitmiştim eşimde çok sevmişti o doktoru yoğun olmasına rağmen ilgisi güzeldi 😁

X