- 27 Kasım 2017
- 1.884
- 2.898
- 32
Yk cnm ankaraya gidiyrm bnSenin de Okan Ünv. diğmi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yk cnm ankaraya gidiyrm bnSenin de Okan Ünv. diğmi?
Tutunmasna yardımcı olmak için demiNaber canikolar? Progestan baş dönmesi yapar mı ya vajinal alıyorum bugün fenaa.
Evet canım.Tutunmasna yardımcı olmak için demi
Canım ağız yoluyla alsan yapar ama bence vajinalden yapmaz baş dönmesiNaber canikolar? Progestan baş dönmesi yapar mı ya vajinal alıyorum bugün fenaa.
Tansiyonum biraz oynadı galiba demek ki. Sen nasılsınCanım ağız yoluyla alsan yapar ama bence vajinalden yapmaz baş dönmesi
Belki bebiştendir annesi bende çok şükür iyiyim CanımTansiyonum biraz oynadı galiba demek ki. Sen nasılsın
İnşallah. Sabır yavaş yavaş tükeniyo. Eşim de diyo kan veririz 12. Gün eve gelince idrar testi yaparsın diyo. Ben de önce yapayım diyorum e kan veresimiz gelmez Allah korusun negatif olursa diyo. Ama şu an onun dediği de mantıklı geliyoBelki bebiştendir annesi bende çok şükür iyiyim Canım
10. Gün idrar testi yap bence. sabırsızlanıyorsan tabii. Sakinsen 12. Gün git kan var ordan öğren direk.İnşallah. Sabır yavaş yavaş tükeniyo. Eşim de diyo kan veririz 12. Gün eve gelince idrar testi yaparsın diyo. Ben de önce yapayım diyorum e kan veresimiz gelmez Allah korusun negatif olursa diyo. Ama şu an onun dediği de mantıklı geliyo
Şimdi buna eşimle karar vermek istiyorum. O ne zaman öğrenmek isterse. Şimdiye kadar hep kafama göreydim. Ama tabi ikna edersem. 10. Gün bir erken gebelik testim bir normal var denemek istiyorum.10. Gün idrar testi yap bence. sabırsızlanıyorsan tabii. Sakinsen 12. Gün git kan var ordan öğren direk.
Canım idrar testini yap istersen kan testini öyle ya da böyle yaptırmak zorundasınİnşallah. Sabır yavaş yavaş tükeniyo. Eşim de diyo kan veririz 12. Gün eve gelince idrar testi yaparsın diyo. Ben de önce yapayım diyorum e kan veresimiz gelmez Allah korusun negatif olursa diyo. Ama şu an onun dediği de mantıklı geliyo
İşte ben istiyom da kocam da ister inşallah. O diyo ki kanı veririz mecbur vercez gelince de idrar yaparsın o çıkana kadar çok merak etmemiş oluruz hem erken de değil. Mantıklı da geliyo şu an.Canım idrar testini yap istersen kan testini öyle ya da böyle yaptırmak zorundasın
Canım içinizden nasıl geliyorsa o zman her şekilde de pozitifi görürsün inşallahİşte ben istiyom da kocam da ister inşallah. O diyo ki kanı veririz mecbur vercez gelince de idrar yaparsın o çıkana kadar çok merak etmemiş oluruz hem erken de değil. Mantıklı da geliyo şu an.
Amin canım inşallah.Canım içinizden nasıl geliyorsa o zman her şekilde de pozitifi görürsün inşallah
Rahim kalınlığını dengelemek için sanırım. Kuvvetlendirmek için.Herkese selam, ben bu başlıktaydım aslında, ama ikinci transferim ertelendikçe ertelendi, sanırım ocak sonu gibi olacak. Şimdi doğum kontrol ilacı kullanıyorum, adetle beraber başlayacağız inşallah. 3 ocakta lucrin iğne vurulacağım, bwnim merak ettiğim şey doktorum bana ilk transferimde de estrofem vermedi, ama ben herkesten bu ilacı duyuyorum, ne için veriliyor bilgisi olan var mı
Merve şimdi pazartesi opu oldum salı labrotuardan arandım ya ben, şimdi bana günlük bilgi verecekleri arayıp Okan dan, 3.gün emriyosu 5.gün embriyosu...Sağlıkla ilerlesinler inşallah
Dinlendtyo mu bir ay rahmiSelam kızlar ben de aralık ayında tüp bebeğe başladım ve şuan opudan sonra 4.günümdeyim embriyolarım takip altında 5.güne gidenler pgt olacak kısmetse subat ayı transferim olacak
Evet canım. Gidişata göre arayacaklar.Merve şimdi pazartesi opu oldum salı labrotuardan arandım ya ben, şimdi bana günlük bilgi verecekleri arayıp Okan dan, 3.gün emriyosu 5.gün embriyosu...