- 20 Ocak 2020
- 3.065
- 5.757
Kaç tane 6.gün embriyon var canım sonuçta Blast olmuş , merak etmeİyi diyelim iyi olalım cnm 6.gün embriyosu oluştu dedi bilemedim nasıl iş daha iyi mi kötü mü bekliyorum adeti sonra transfer olacak sanırım sen nasılsın
Çok iyi. İnşallah hepsi döllenir. E ultrason da sıkıntı yoksa boş yere niye olasın kiKızlar 11 yumurtam toplanmış .Bakalım büyük ihtimalle taze transfer olacak .İlaçları aldık .Histereskopi yapabiliriz isterseniz dedi , daha önceki negatiflerim olduğu için .Pazartesi salıya kadar akar vereceğiz histerskopiye .Ama şimdilik istemiyoruz , ultrasonda birşey yok dedi ama histereskopi yapılması fayda sağlayabilir dedi bilmiyorum
Daha önce negatif olduğu için canım birşey yoksa da Rahime prp birde çizik atarız dedi de bu seferlik yaptırmayacağızÇok iyi. İnşallah hepsi döllenir. E ultrason da sıkıntı yoksa boş yere niye olasın ki
Iyiyim kuşum kanamam oldu annemin ameliyatı derken bakamadım buraya. Sen nasilsin?Nosking nasılsın canım?
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız. Yarın arayacaklarmış bakalım. Fitil mi verdiler sana daDaha önce negatif olduğu için canım birşey yoksa da Rahime prp birde çizik atarız dedi de bu seferlik yaptırmayacağız
Geçmiş olsun canım kanaman geçti miIyiyim kuşum kanamam oldu annemin ameliyatı derken bakamadım buraya. Sen nasilsin?
Ben iyi pazartesi opu. Annen nasıl? Bebeklerin nasıl?Iyiyim kuşum kanamam oldu annemin ameliyatı derken bakamadım buraya. Sen nasilsin?
Evet canım fitil , estrofem , Progestan iğne , birde prednol verdilerİnşallah güzel sonuçlar alırsınız. Yarın arayacaklarmış bakalım. Fitil mi verdiler sana da
progestron anamı aglattı benim .Estrofem kullanıyorm canım günde 2 tane coraspirin kullanıyorm 1 tane oksapar kullanıyorm göbekten 1 tane. 4 tane fitil kullanıyorm. Kalçadan hergün 2 tane iğne progestan
Canım zaten hemşirelere sinir olduğum kadar kimseye sinir olmuyorum. Sanki ben hergün oraya fantazi olsun diye gidiyorum muşmula gibi suratları görende babalarının hayrına oturuyor sanar onları. Biriyle tartıştık keyfi gelmiyor elinde telefonla oturuyor ben hanımefendiyi ayakta bekliyorm bana dedi ki böyle kanamayla düşük yapmasan da bebeğin sağlıklı olmaz dedi engel durumu olur dedi bende üstüne vazife olan şeylere yorum yap dedim rabbimden hayırlısını istiyorum hayrlısı oysa onada kabulum dedimprogestron anamı aglattı benim .
artık morluklara da takılmıyorum. acilde vuruldugum gün yapan insanlara sinir oluyorm . geçen kadın esra erol izlerken tv sesine cevap vererek vurdu anamı aglttı
Haysiyetsiz ya.Canım zaten hemşirelere sinir olduğum kadar kimseye sinir olmuyorum. Sanki ben hergün oraya fantazi olsun diye gidiyorum muşmula gibi suratları görende babalarının hayrına oturuyor sanar onları. Biriyle tartıştık keyfi gelmiyor elinde telefonla oturuyor ben hanımefendiyi ayakta bekliyorm bana dedi ki böyle kanamayla düşük yapmasan da bebeğin sağlıklı olmaz dedi engel durumu olur dedi bende üstüne vazife olan şeylere yorum yap dedim rabbimden hayırlısını istiyorum hayrlısı oysa onada kabulum dedim
Malesef canım Allah iyilerle karşılaştırsınHaysiyetsiz ya.
Geçti canım 3 günde bir prolutonu bırakıp günde 1 progestana geçmiştim, günde 2'ye çıkarttı şu an yok çok şükür.Geçmiş olsun canım kanaman geçti mi
Kız bir sey kalmamış çok sevindimBen iyi pazartesi opu. Annen nasıl? Bebeklerin nasıl?
Maşallah canım çok şükür inşallah olmaz daha danGeçti canım 3 günde bir prolutonu bırakıp günde 1 progestana geçmiştim, günde 2'ye çıkarttı şu an yok çok şükür.
2 hala canım 16.2 ve 16.3 inşallah bunlar da benim bebeklerim olur.Kız bir sey kalmamış çok sevindimkaç yumurta gördü doktor?
Annem iyi çok şükür bebekler de iyiymiş doktor öyle söyledi
Inşallah canım. Sen nasilsin devam ediyor mu kanaman?Maşallah canım çok şükür inşallah olmaz daha dan
Olur olur iyi düşünüyoruz. Inşallah göremediği foliküler de vardır şöyle 4 5 tane ici dolu yumurtan toplanır2 hala canım 16.2 ve 16.3 inşallah bunlar da benim bebeklerim olur.
Amin canısı.Olur olur iyi düşünüyoruz. Inşallah göremediği foliküler de vardır şöyle 4 5 tane ici dolu yumurtan toplanır
Ediyor canım malesefInşallah canım. Sen nasilsin devam ediyor mu kanaman?