Kasım / Aralık Tüp Bebek Tedavisine Başlayanlar

Çok iyi. İnşallah hepsi döllenir. E ultrason da sıkıntı yoksa boş yere niye olasın ki

Estrofem kullanıyorm canım günde 2 tane coraspirin kullanıyorm 1 tane oksapar kullanıyorm göbekten 1 tane. 4 tane fitil kullanıyorm. Kalçadan hergün 2 tane iğne progestan
progestron anamı aglattı benim .
artık morluklara da takılmıyorum. acilde vuruldugum gün yapan insanlara sinir oluyorm . geçen kadın esra erol izlerken tv sesine cevap vererek vurdu anamı aglttı

progestron anamı aglattı benim .
artık morluklara da takılmıyorum. acilde vuruldugum gün yapan insanlara sinir oluyorm . geçen kadın esra erol izlerken tv sesine cevap vererek vurdu anamı aglttı
Canım zaten hemşirelere sinir olduğum kadar kimseye sinir olmuyorum. Sanki ben hergün oraya fantazi olsun diye gidiyorum muşmula gibi suratları görende babalarının hayrına oturuyor sanar onları. Biriyle tartıştık keyfi gelmiyor elinde telefonla oturuyor ben hanımefendiyi ayakta bekliyorm bana dedi ki böyle kanamayla düşük yapmasan da bebeğin sağlıklı olmaz dedi engel durumu olur dedi bende üstüne vazife olan şeylere yorum yap dedim rabbimden hayırlısını istiyorum hayrlısı oysa onada kabulum dedim

Haysiyetsiz ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…