Kasım / Aralık Tüp Bebek Tedavisine Başlayanlar

Yemiyom aşko herkes kendi başını yesin. hiç bdv girmiyom. Sen nasılsın? Gebelik takvimi çok yakışmış.
Aynen öyle yap canım boşver canım hamdolsun iyiyim diyeyim tek taraflı ağrım var lekenmem devam ediyor inşallah düzelir ister istemez bşey mi var bişey mi olacak diye korkuyorum takvim de heves ettim hoşuma gitti yaptım canım inşallah rabbim sana da nasip etsin

Sen şimdi hangi ilaçları kullanıyosun?

Estrofem kullanıyorm canım günde 2 tane coraspirin kullanıyorm 1 tane oksapar kullanıyorm göbekten 1 tane. 4 tane fitil kullanıyorm. Kalçadan hergün 2 tane iğne progestan
Allah şifa eylesin canım inşallah. Ben ilerledikçe soracam böyle sana. Tabi hayırlısıyla önce güzel sonuçlar alalım da.

Allah şifa eylesin canım inşallah. Ben ilerledikçe soracam böyle sana. Tabi hayırlısıyla önce güzel sonuçlar alalım da.
Amin canım inşallah. Sor canım bazen etiketler düşmüyor bana. Girip bakıyorm ama arada. İnanıyorum ben güzel olacak herşey yumurta sayısına hiç takma kafayı ben takmıştım da ondan diyorum şuan çok iyi anladım önemli olan kalite

Allah razı olsun.

merhaba bende opudan çıktım şimdi doktor bekliyorum. Kaç yumurtanız toplanmış. Bi sen transfer ile ilgili bişey dediler mi ?
Hayır canım .Doktorla görüşeceğim o söyleyecek galiba öyle tahmin ediyorum .10 -11 civarı yumurtam toplanmıştır diye tahmin ediyorum

Hayır canım .Doktorla görüşeceğim o söyleyecek galiba öyle tahmin ediyorum .10 -11 civarı yumurtam toplanmıştır diye tahmin ediyorum
Benim 9 tane yumurtam toplamış. Duruma göre 3. Veya 5. Gün transfer olacakmışım hemşire öyle dedi. Bakalım doktor ben diyecek. Progestan fitille antibiyotik verdiler bi de.

Benim 9 tane yumurtam toplamış. Duruma göre 3. Veya 5. Gün transfer olacakmışım hemşire öyle dedi. Bakalım doktor ben diyecek. Progestan fitille antibiyotik verdiler bi de.
Benim daha belli değil Ya inşallah taze transfer yapılır .Daha önce başka merkezde negatif transfer olduğu için doktorum duruma göre bakacağız demişti :Şehir dışından geliyorum inşallah bir an önce biter

Bende taze transfer istiyorum. İnşallah senin de herşey yolunda gider ve taze transfer olursun. Şehirdışından gelmek daha zordur Eminim. Hadi inşallah güzel haberler verirsin.

Kızlar 11 yumurtam toplanmış .Bakalım büyük ihtimalle taze transfer olacak .İlaçları aldık .Histereskopi yapabiliriz isterseniz dedi , daha önceki negatiflerim olduğu için .Pazartesi salıya kadar akar vereceğiz histerskopiye .Ama şimdilik istemiyoruz , ultrasonda birşey yok dedi ama histereskopi yapılması fayda sağlayabilir dedi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…