Gebeliğe Hazırlık Kasım-Aralık çatlatma iğnesi olanlar birlikte bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bizde de hiç bir sıkıntı yok en sonra hsg de temiz çıktı eşimde gayet sağlıklı bir buçuk yıldır evliyiz 1 yıldır deniyoruz ama olmuyor doktor aşılama dedi hiçbir sorun yokken aşılama da yapmak istemedik eşim 2 3 ay daha bekleyelim dedi inşallah nasip olur hepimize ve isteyen herkese de gerek kalmaz farklı şeylere

Sanırım zamanının gelmesi ile alakalı bişey bu bebek işleri

3 aralıkta oldum iğnenin etkisi geçmiş bende de bellki ama hamilelik için erken şuan diye düşünüyorum bakalım
Test yapmak en azından bu işe yaradı 4 gün sonra varsa eğer karşılaştırma yapabileceğiz. Aynı gün iğne olmuşuz. Benim 1 tane yumurta olgunlaşmıştı oda 20 mm. Sizin kaç tane yumurta olgunlaşmıştı

Amin inşallah aslında hepimizin içinde var o korku ne olacak felan diye sonu güzel olsun inşallah. İlk defa mı çatlatma iğnesi oldunuz
Yok bu üçüncü doktor aşılama istedi ama biz bir kaç ay daha deneyelim normal dedik o da bir iğne daha yapalım dedi bu ay.

Kızlar ben de pazartesi kan testi verecegim, igneden sonra 15. Gun oluyor artik cikar galiba. Igneden 5 gun sonra yapmistim meraktan pozitifti tabi ignenin etkisi :) ama sanki negatif hissediyorum ama sonucu ogrenince uzulmucem dedim kendime de o an nasil olur bilmiyorum.

İnşallah hayırlısı ile güzel sonuçlar alırsın bizi de haberdar et. Hepimize umut ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…