• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat'ı kasım'ın son haftası olanlar... Birlikte bekleyelim :)

üzüdüm canm bu günn bana da uğradılar o piss kırmızılarr...her ay görmekten ıskıldım o gelmekten sıkılmaddıı yaa :((( hiç belirtim yoktu ..umutlanmıştımm.... :(( ama olmadı iştee bu ay da olmaddıı :((((

kızlar sizleri böyle üzgün görünce bende umutlarımı yitiriyorum sanki :( gerçi benim bat 29 yada 30 daha var ama hayırlısı bakalım Allahtan ümit kesilmez.. kızlar belki bir dahaki aya hamiş olursunuz inş. olursunuz dedim ama benim henüz belli olmadığı için belli olunca hamiş oluruz yazarım :)

merhaba arkadaşlar...o kadar çok yerde katılımcıyım ki buraya yazmayı geciktirdim...adetimin ne zaman başlayacağını kestiremiyordum biliyorsunuz...ancak beklenen adetime 2 gün kala yani 14 kasımda idrar testi yaptım evde silik çizgi çıktı..ertesi gün tekrarladım yine aynı hemen hastaneye gidip 15 kasımda kan testi yaptırdım...sonuç HAMİLEYİM:21:

daha gecikme vermeden sonucu aldım...bu ayki belirtilerim sağlammış demek...darısı tüm isteyenlerin başına...:34:

senin kesin kızın olucak :):1::1::1:

ben 2 günde 1 yapıyorum kızlar bakalım tutucak mı? bende adet belirtisi de yok ama son 1 hjaftadr bacak ağrısı göz seyirmesi yaşıyordum. bugun canm tursu cektı mesela inanılmaz derece de psıkolojık dıe dusunup kendımı kotuye ınandırıyorum kı negatıf cıkarsa uzulmıım. bat 25 kasım 26 ve 27 sınde evde ıdrar testı yapmayı dusunuyorum. 29 kasım için de kadın dogm dan randevu aldım adet olmazsam o tarıhe kadar tabıı hayrlısı artık ..:51::51:

kızlar sizleri böyle üzgün görünce bende umutlarımı yitiriyorum sanki :( gerçi benim bat 29 yada 30 daha var ama hayırlısı bakalım allahtan ümit kesilmez.. Kızlar belki bir dahaki aya hamiş olursunuz inş. Olursunuz dedim ama benim henüz belli olmadığı için belli olunca hamiş oluruz yazarım :)

haklsın canm zaten her ay umutarımızı bir sonraki aya erteliyoruz..inşallah bu ay son etletidimiz ay olur..sen hiç ertlemek zorunda kaladan bu ay hamilekalırın inşallah

haklsın canm zaten her ay umutarımızı bir sonraki aya erteliyoruz..inşallah bu ay son etletidimiz ay olur..sen hiç ertlemek zorunda kaladan bu ay hamilekalırın inşallah[/

inşallah canım Alla'ım tüm isteyelere versin.. şu mübarek cuma gününde Rabbim herkesin dileğini yerine getirsin inş. tabi benimde :)

merhaba kızlarr kürtajdan sonraki 26 kasımda beklediğim ikinci adetim öncekının az gelmesinden dolayı olsa gerek 17sınde geldı hem fazla fazla =) yani yenı bat 17 aralık ama gecıkmeye uğramazsa kistlerden dolayı tabi =)

merabaa kızlarrrrr bayadır yoktum anca gelebildimmm koşturmacam vardııı gelmişken bi listemize bakalım hamişimiz varmı dieee baktım ki bi tanee varr çooookkkkk sevindimmm onun adınaa :49::49:

bu arada onun hemen altında ben varımmm ayy çok sevindirik oldummm sanki sıra bende gibi hissettimmm :49::49::49: inş.. sıra bana gelmiştirr allahımm dualarımı kabul ederr:44::44:

bugün annemm teeee izmitten urfaya bana geliooo inş.. annemin geldiği gibiii haftaya da bebişimmm teeeee cennetten annesine gelirrrr :43::43::43::43:

Kizlaaar mrb mrb :) bende bu ay ilk defa gonal f ve catltma ignesi vuruldum iki yumosum vardi 19 20 boyutlarndaydi.en son adet tarihim 29ekim yalvaryrum allahima bu ay hepimizin yuzunu guldursun .bu arada sadece bel agrim ve asiri derecde gogsum sis ne umutluyum ne umutsuz ;)

mirram ben de solgögsümde kist var ama sorunsuz takipte kalması gerekenden bundan dolayı reglm den en fazla 5 gun once gogsumde ınanılmaz hassasiyet olurdu sutyen bıle rahatsız ederdı ama şimdi yaklaşık 20 gündür her iki gögsümde ağrıyor çok hassas ve şişler gecenin abuk sabuk zamanlarında değişik şeyler canım çekiyor örn: dün gece saat gece 1 de akide şekeri istedi canım :) ben hiç tatlıyı sevmem bu arada çay bile şekersizdir bende. kasıklarımda ağrı var regl olmadan önce hic ağrımazdı. çok yorgun hissediyorum kendimi devamlı uykum var . sırt ağrım ve bel ağrım çok.
ayyyy çok heycanlıyım gün geçmiyor test yapmak için.

Son düzenleme:
mirram ben de solgögsümde kist var ama sorunsuz takipte kalması gerekenden bundan dolayı reglm den en fazla 5 gun once gogsumde ınanılmaz hassasiyet olurdu sutyen bıle rahatsız ederdı ama şimdi yaklaşık 20 gündür her iki gögsümde ağrıyor çok hassas ve şişler gecenin abuk sabuk zamanlarında değişik şeyler canım çekiyor örn: dün gece saat gece 1 de akide şekeri istedi canım :) ben hiç tatlıyı sevmem bu arada çay bile şekersizdir bende. kasıklarımda ağrı var regl olmadan önce hic ağrımazdı. çok yorgun hissediyorum kendimi devamlı uykum var . sırt ağrım ve bel ağrım çok.
ayyyy çok heycanlıyım gün geçmiyor test yapmak için.
Oncelikle allahim acil sifalr versin . Bu belirtiler super bendede hemen hemen aynisi varinsallah bu ay guleriz bide bn kirpiklerin top top olmasida gebelge yoruyolar sende bi bak hemen :)

merabaa kızlarrrrr bayadır yoktum anca gelebildimmm koşturmacam vardııı gelmişken bi listemize bakalım hamişimiz varmı dieee baktım ki bi tanee varr çooookkkkk sevindimmm onun adınaa :49::49:

bu arada onun hemen altında ben varımmm ayy çok sevindirik oldummm sanki sıra bende gibi hissettimmm :49::49::49: inş.. sıra bana gelmiştirr allahımm dualarımı kabul ederr:44::44:

bugün annemm teeee izmitten urfaya bana geliooo inş.. annemin geldiği gibiii haftaya da bebişimmm teeeee cennetten annesine gelirrrr :43::43::43::43:

:49:sanırım benden bahsediyorsun canım:1: tşk ederim darısı isteyen herkesin başına tez zamanda inşallahhhh...amin!
evet liste sırasında altımda sen varsın inşallah hissettiğin gibi olur...dualarına ve dileklerine bendende kocaman bir AMİN!...

Back