Gebeliğe Hazırlık Kasım-Aralık çatlatma iğnesi olanlar birlikte bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar nasılsınız? Test yapan var mı? Ben yapmadım daha çarşambayı bekliyorum çokta bir belirti yok bende. Olan belirtilerde kaybolmaya başladı

Ben 2 defa test yaptım negatif. Zaten yarin adet günüm bu ay da olmadı gibi

Belki de geç döllenmedir hemen olumsuz düşünme. Gerçi sana böyle diyorum ama bende senin gibi bu ay umutsuzum. Benimde çarşamba adet günüm.
Insallah dediğiniz gibidir. Rabbim hepimizin kucağını doldursun hayırlısıyla

Gecenin bir vakti test sonucu çıkmış baktım ki, ve tabiki negatif. Son hakkım kaldı iğneyle ondan sonra ne olur bilmiyorum ama bu gece gel de uyu.
Neyse batları gelen kızlar testler yapıldımı, kırmızılar inşallah gelmemiştir. @Asyaa561 @Baharzeynep2521

Bazen acele mi ediyoruz diyorum, iğneden sonra yumurtanın çatlaması döllenme falan hepsinin saati zamanı farklı bizse dakika sayıyoruz.

Annelik duygusu olsa gerek daha rahime düşmeden yüreğimize düştü. Rabbim boş bırakmasın kucağımızı bende senin gibi uyuyamadım bu gece

Annelik duygusu olsa gerek daha rahime düşmeden yüreğimize düştü. Rabbim boş bırakmasın kucağımızı bende senin gibi uyuyamadım bu gece
Acele ediyoruz ve sabırsız insanoğlu... Zor süreçler gerçekten. Aklıma yine bişeyler takıldı onlara bakıyorum bu saatte, rahim filmi çektirmişmiydin sen canım? Ben çektirmedim doktor aşılama aşamasına geçersek o zaman çekiliriz demişti ama bazı yerlerde diyorki yumurta geliştirici ilaçlar ve iğne uygulanmadan çekilmesi gerekir. Ya bu doktorların hepsi neden farklı yaklaşıyor ben hala anlayabilmiş değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…