- 5 Kasım 2014
- 1.879
- 2.284
- 333
- Konu Sahibi Yellowpepper
-
İnsan üzülüyor elbet ama umudumuzu kaybetmeyelim, hayırlı zaman değildir muhakkak ki olmamıştır, denemeye devam.Benim doktorum da bu tedavinin 6 aylık bir süreç olduğunu söylemişti bu ay umutlanmıştım ama yine olmadı moralim çok bozuk
Bende de gaz ve kabizlik var ya Allah Kerim. Pazartesi kan testi vericem ama sanki bu ay da olmamis gibi hissediyorum.Kızlar nasılsınız var mı belirti hisseden. Benim bata 6 gün kaldı. Afedersiniz kabızlık ve gaz sıkıntım başladı. Hafif ağrılar da var karnımda galiba bu ayda olmadı. Allah büyük sabırla beklemeye devam
Ben cesaret edemiyorum galiba adeti bekleyecem canım ayrıca kimseye de söyleyemedim sadece buraya yazıyorum. Eşimin de haberi yok ona da olursa sürpriz olacak ama nasip bakalım. Rabbim sevindirsin bizi hayırlısı ile inşallahBende de gaz ve kabizlik var ya Allah Kerim. Pazartesi kan testi vericem ama sanki bu ay da olmamis gibi hissediyorum.
Benimde hala kasiklarda ara ara ağrı batma oluyor akintim çok bel ağrısı kabızlık.. benimde pek umudum yok malesef.. hepimiz güzel haberler alırız bu ay inşallahKızlar nasılsınız var mı belirti hisseden. Benim bata 6 gün kaldı. Afedersiniz kabızlık ve gaz sıkıntım başladı. Hafif ağrılar da var karnımda galiba bu ayda olmadı. Allah büyük sabırla beklemeye devam
Benimde belimde büyük bir ağrı var kasıklarımda ağrıyor onun haricinde hiçbir belirti yok. Sanırım bu iğne psikolojik olarakta etkiliyor insanı çok asabiyim bu ara hemen herşeye alınıyorum sinirleniyorum felanKızlar nasılsınız var mı belirti hisseden. Benim bata 6 gün kaldı. Afedersiniz kabızlık ve gaz sıkıntım başladı. Hafif ağrılar da var karnımda galiba bu ayda olmadı. Allah büyük sabırla beklemeye devam
Ben duymuştum ama hiç denemedim. Sanırım adete yakın felan yada adet olması gereken zamanlarda iki koyu çizgi oluyormuş.Bu arada size bişey soracam , ovulasyon testiyle gebelik belli olur mu elimde 1 tane var da bir çok kişi öyle öğrenmiş
Bende dün gece bir ovulasyon yaptım benimde bunun gibi çıktıBen 5 gun kaldi test yaptım silik çıktı
Psikojik olarak bende öyleyim dün eşime baya yükledim iyi sabrediyor banaBenimde belimde büyük bir ağrı var kasıklarımda ağrıyor onun haricinde hiçbir belirti yok. Sanırım bu iğne psikolojik olarakta etkiliyor insanı çok asabiyim bu ara hemen herşeye alınıyorum sinirleniyorum felan
Benimkide böyle çıktı ama duyduğum kadarıyla iki çizgi de koyu olması lazım hamile diyebilmek için. 6 gün daha var bakalım neler olacak. İnşallah güzel sonuçlar alırız biz ve isteyen herkesBen 5 gun kaldi test yaptım silik çıktı
İnşallah ya inşallahSizinkide cok silik degil birde erken yaptık.. hadi inşallah güzel haberler alırız bu ay
İnşallah güzel bir haber verirsiniz bizeBenimkide böyle çıktı ama duyduğum kadarıyla iki çizgi de koyu olması lazım hamile diyebilmek için. 6 gün daha var bakalım neler olacak. İnşallah güzel sonuçlar alırız biz ve isteyen herkes
Hepimiz birbirimize güzel habeler verelim bol bebişli bir topik olsun burası inşallahİnşallah güzel bir haber verirsiniz bize
Amin canim insallah hayirla ve saglikla gelsin bebisler. Ben de esime soylemedim pazartesi gidicem ondan gizli :)Ben cesaret edemiyorum galiba adeti bekleyecem canım ayrıca kimseye de söyleyemedim sadece buraya yazıyorum. Eşimin de haberi yok ona da olursa sürpriz olacak ama nasip bakalım. Rabbim sevindirsin bizi hayırlısı ile inşallah
Çok heyecanlıAmin canim insallah hayirla ve saglikla gelsin bebisler. Ben de esime soylemedim pazartesi gidicem ondan gizli :)
Mesela dün ayaklarim agriyordu bir de goguslerim hassasti ama bugun onlar gecti ya, o yuzden teste gitmeye de korkuyorum bi yandan ama mecbur yapacaz :)Çok heyecanlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?