Gebeliğe Hazırlık Kasım-Aralık çatlatma iğnesi olanlar birlikte bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar nasılsınız var mı belirti hisseden. Benim bata 6 gün kaldı. Afedersiniz kabızlık ve gaz sıkıntım başladı. Hafif ağrılar da var karnımda galiba bu ayda olmadı. Allah büyük sabırla beklemeye devam

Bende de gaz ve kabizlik var ya Allah Kerim. Pazartesi kan testi vericem ama sanki bu ay da olmamis gibi hissediyorum.

Bende de gaz ve kabizlik var ya Allah Kerim. Pazartesi kan testi vericem ama sanki bu ay da olmamis gibi hissediyorum.
Ben cesaret edemiyorum galiba adeti bekleyecem canım ayrıca kimseye de söyleyemedim sadece buraya yazıyorum. Eşimin de haberi yok ona da olursa sürpriz olacak ama nasip bakalım. Rabbim sevindirsin bizi hayırlısı ile inşallah

Benimde hala kasiklarda ara ara ağrı batma oluyor akintim çok bel ağrısı kabızlık.. benimde pek umudum yok malesef.. hepimiz güzel haberler alırız bu ay inşallah

Bu arada size bişey soracam , ovulasyon testiyle gebelik belli olur mu elimde 1 tane var da bir çok kişi öyle öğrenmiş

Benimde belimde büyük bir ağrı var kasıklarımda ağrıyor onun haricinde hiçbir belirti yok. Sanırım bu iğne psikolojik olarakta etkiliyor insanı çok asabiyim bu ara hemen herşeye alınıyorum sinirleniyorum felan

Ben 5 gun kaldi test yaptım silik çıktı

Eklentiler

• 20201210_133159.webp
    10 KB · Görüntüleme: 27
Psikojik olarak bende öyleyim dün eşime baya yükledim iyi sabrediyor bana

Ben 5 gun kaldi test yaptım silik çıktı
Benimkide böyle çıktı ama duyduğum kadarıyla iki çizgi de koyu olması lazım hamile diyebilmek için. 6 gün daha var bakalım neler olacak. İnşallah güzel sonuçlar alırız biz ve isteyen herkes

Eklentiler

• IMG_20201210_135543.webp
    84,9 KB · Görüntüleme: 27
Sizinkide cok silik degil birde erken yaptık.. hadi inşallah güzel haberler alırız bu ay

Amin canim insallah hayirla ve saglikla gelsin bebisler. Ben de esime soylemedim pazartesi gidicem ondan gizli :)

Kızlar ovulasyon testi pik yapinca iki cizgide koyu oluyor diger turlu bir cizgi boyle acik kaliyor zaten o yuzden bosverin yapmayin bence. Insan hevesleniyor her ay ama sonra uzulunce de kac gün sürüyor bu uzuntu bende. O yuzden 14 gun dolmadan test yapmayalim derim. Ben helak oluyorum böyle aglamaktan o negatifi gorunce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…