- 5 Kasım 2014
- 1.879
- 2.284
- 333
- Konu Sahibi Yellowpepper
-
bat ne zaman, listeye ekleyelim. İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınızMerhaba kizlar 10 aralik persembe vuruldum igneyi insallah hepimizinki tutsunmerak ediyorum ne gibi degisiklikler var sizde
Amin inşallah canım bat ne zaman. Bende çok değişiklik yok göğüs ağrısı var hafif arada kasıkta batmalar oluyor o da azaldı dünden beri odaMerhaba kizlar 10 aralik persembe vuruldum igneyi insallah hepimizinki tutsunmerak ediyorum ne gibi degisiklikler var sizde
Bende bu ay çektirdim aşılama istedi doktorum ama hiç bir sıkıntı yokkeb eşimde bende erteledik aşılamayı bşr iki ya daha deneyelim dedik en azından aslında benim yumurtam çatlıyor ama takip yapmışken çatlatma iğnesi yapalım dedi doktor şansımız yüksek olur diye. Bende çok doktor değiştirdim ilk gittiğim doktor pko dedi şaşırmıştım benim adetim çok düzenlidir neyse yokmuş bende sonradan öğrendim en son profesör buldum çok iyi şükür anlayışlı ilgiliAcele ediyoruz ve sabırsız insanoğlu... Zor süreçler gerçekten. Aklıma yine bişeyler takıldı onlara bakıyorum bu saatte, rahim filmi çektirmişmiydin sen canım? Ben çektirmedim doktor aşılama aşamasına geçersek o zaman çekiliriz demişti ama bazı yerlerde diyorki yumurta geliştirici ilaçlar ve iğne uygulanmadan çekilmesi gerekir. Ya bu doktorların hepsi neden farklı yaklaşıyor ben hala anlayabilmiş değilim.
canım bu ay çektirdiysen umutlu ol, filmden sonra ihtimal artıyor, hadi inşallah. Ben doktorumdan memnunum aslında bilgilendiriyor ilgili ve rahatlatıyor beni ama her doktorun tedavi şekli ve uygulama sırası bazen farklı. Bu ay söyleyeyim bakalım ne dicek film içinBende bu ay çektirdim aşılama istedi doktorum ama hiç bir sıkıntı yokkeb eşimde bende erteledik aşılamayı bşr iki ya daha deneyelim dedik en azından aslında benim yumurtam çatlıyor ama takip yapmışken çatlatma iğnesi yapalım dedi doktor şansımız yüksek olur diye. Bende çok doktor değiştirdim ilk gittiğim doktor pko dedi şaşırmıştım benim adetim çok düzenlidir neyse yokmuş bende sonradan öğrendim en son profesör buldum çok iyi şükür anlayışlı ilgili
İnşallah hepimiz mutlu oluruz canım. Söyle sem doktora bana da hiç folik asit vermedi mesela gerek görmedi okudum çoğu yerde herkes kullanıyor. Balık yağı tavsiye etti bana gecen ay o kadarcanım bu ay çektirdiysen umutlu ol, filmden sonra ihtimal artıyor, hadi inşallah. Ben doktorumdan memnunum aslında bilgilendiriyor ilgili ve rahatlatıyor beni ama her doktorun tedavi şekli ve uygulama sırası bazen farklı. Bu ay söyleyeyim bakalım ne dicek film için
bana da gerek görmedi, hatta ben dedim hocam omega 3 le folik asit için ne düşünüyosunuz falan diye, o da dediki yani zararı olmaz, istersen kullanmaya başlayalım biraz dedi. Çıkardığım sonuç kendi gerek görmedi ama psikolojik olarak beni rahatlatmak için yazdı vitamini+b
İnşallah hepimiz mutlu oluruz canım. Söyle sem doktora bana da hiç folik asit vermedi mesela gerek görmedi okudum çoğu yerde herkes kullanıyor. Balık yağı tavsiye etti bana gecen ay o kadar
Ah psikolojik olarak bir rahatlayabilsek herşey olacak gibi zatenbana da gerek görmedi, hatta ben dedim hocam omega 3 le folik asit için ne düşünüyosunuz falan diye, o da dediki yani zararı olmaz, istersen kullanmaya başlayalım biraz dedi. Çıkardığım sonuç kendi gerek görmedi ama psikolojik olarak beni rahatlatmak için yazdı vitamini
Bende regl olacağım galiba ağrılarım başladıBen bu sabah regl oldum kızlar
Aslında bizde de hoc bir sorun yok benim 4 buçuk yaşında 1 kızım var o çok istiyor kardeşi olmasını 1 yıldır uğraşıyoruz olmadı kac doktora gittim hepsi farkli bisey söyledi , bende sezeryandan kalan istmosel var bazi doktorlar gebelige engel ameliyat olman lazim diyor hamile kalirsam bile düşük oluyormuş çünkü bebek plesantaya yapışıyormuş. Bazi doktorlar da ameliyat olmana gerek yok dogal yolla kalırsın diyor ama 1 yıldır hic kalamadimCumartesi yine doktora gidecem , artık ameliyat şart galiba..
Allah razı olsun canım. Rabbim hepimizin kucağını doldursun hayırlısıylaBende regl olacağım galiba ağrılarım başladıRabbim kızına bir kardeş sanada bir nefes daha nasip etsin sağlıcakla inşallah bize de nasip etsin o anneliği hayırlısı ile inşallah
Benim geldi dün akşam maalesef bu ay geçti artık önümüzdeki aya kaldı yapacak bir şey yokGecenin bir vakti test sonucu çıkmış baktım ki, ve tabiki negatif. Son hakkım kaldı iğneyle ondan sonra ne olur bilmiyorum ama bu gece gel de uyu.
Neyse batları gelen kızlar testler yapıldımı, kırmızılar inşallah gelmemiştir. @Asyaa561 @Baharzeynep2521
Benim çekilmedi doktorum dedi 2 ay klomen ile devam edeceğiz sonra rahim filmi çekilecek dedi sonrasında yine klomen ile decam edecekmiş bir ay yine olmazsa artık aşılama sürecine geçeceğiz demiştiAcele ediyoruz ve sabırsız insanoğlu... Zor süreçler gerçekten. Aklıma yine bişeyler takıldı onlara bakıyorum bu saatte, rahim filmi çektirmişmiydin sen canım? Ben çektirmedim doktor aşılama aşamasına geçersek o zaman çekiliriz demişti ama bazı yerlerde diyorki yumurta geliştirici ilaçlar ve iğne uygulanmadan çekilmesi gerekir. Ya bu doktorların hepsi neden farklı yaklaşıyor ben hala anlayabilmiş değilim.
Ya bat 16 sinda ama igneyi daha yeni yaptim insallah Allah razi olsunbat ne zaman, listeye ekleyelim. İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız
Ya bana sanki asilama yapmadan once demisti ama gidince sorucam. Benim son hakkim kaldi cunku bu 2. Denememdi sonra asilama demisti gerci asilama konusu da kafami karistiriyor o da ayri mesele de neyse. Artik hakkimizda hayirlisiBenim çekilmedi doktorum dedi 2 ay klomen ile devam edeceğiz sonra rahim filmi çekilecek dedi sonrasında yine klomen ile decam edecekmiş bir ay yine olmazsa artık aşılama sürecine geçeceğiz demişti
Ne konuda karıştırıyor kafanı benimde kafamda sorular var etrafımdakilerin bir kısmı aşılama ile yorma kendini direk tüp bebek dene diyor ama hiç bir sorun yokken olmamasını anlamıyorum.Ya bana sanki asilama yapmadan once demisti ama gidince sorucam. Benim son hakkim kaldi cunku bu 2. Denememdi sonra asilama demisti gerci asilama konusu da kafami karistiriyor o da ayri mesele de neyse. Artik hakkimizda hayirlisi
Yaa aslında aşılamadan önce iğne tedavisi olmamız lazım gibi geliyor bana da iğne ile yumurta geliştirmek. Annem bundan 18 sene önce iğne tedavisi ile üçüz hamile kaldıYa bana sanki asilama yapmadan once demisti ama gidince sorucam. Benim son hakkim kaldi cunku bu 2. Denememdi sonra asilama demisti gerci asilama konusu da kafami karistiriyor o da ayri mesele de neyse. Artik hakkimizda hayirlisi
Benim de ayni sebep yani doktor soyle dedi hatta asilama ve sonra bi sure de kendi haline birakma. En son care tup bebek dedi. Yani bazilari da asilamayla ugrasma şans yuzde 20 diyor onun yerine tup bebek en azindan daha yuksek şansı.Ne konuda karıştırıyor kafanı benimde kafamda sorular var etrafımdakilerin bir kısmı aşılama ile yorma kendini direk tüp bebek dene diyor ama hiç bir sorun yokken olmamasını anlamıyorum.
Canim suan ben bu tedaviyi oluyorum iste yumurta gelistirici ile. Ama bende ikidir bir ise yaramiyor tabi.Yaa aslında aşılamadan önce iğne tedavisi olmamız lazım gibi geliyor bana da iğne ile yumurta geliştirmek. Annem bundan 18 sene önce iğne tedavisi ile üçüz hamile kaldı
İnşallah bu ay bir olur Rabbim nasip eder inşallah bize de isteyen herkese deBenim de ayni sebep yani doktor soyle dedi hatta asilama ve sonra bi sure de kendi haline birakma. En son care tup bebek dedi. Yani bazilari da asilamayla ugrasma şans yuzde 20 diyor onun yerine tup bebek en azindan daha yuksek şansı.
Klomenle yumurta büyütülmesi yapıldı sanıyordum ben seni canım . İnşallah önümüzdeki ay hiç aşılamaya gerek kalmadan olurCanim suan ben bu tedaviyi oluyorum iste yumurta gelistirici ile. Ama bende ikidir bir ise yaramiyor tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?