- 17 Aralık 2020
- 13
- 5
- 1
- 29
- Konu Sahibi Yellowpepper
-
14 olanlar biri 20 biri 18 olmuş dün iğnem yapıldı bat 11 ocak olarak güncellendi umarım bu ay hepimiz için hayırlı olur14 olanlar muhtemelen büyür günde 1-3 mm arası büyüyorlar, hadi inşallah hayırlısı.
Ben de gittim doktora hiç büyüyen yoktu, pazartesi bakacağız inşallah vardır. Kasık ağrım dün başladı sanırım büyüyen var
haydi hayırlısı inşallah.14 olanlar biri 20 biri 18 olmuş dün iğnem yapıldı bat 11 ocak olarak güncellendi umarım bu ay hepimiz için hayırlı olur
Belki geç döllenme olmuştur ya, hadi inşallah.İğne sonrası 14.günde kan testi 3.40 geldi.İki gün sonra tekrarlayacağım ama ben umudumu kaybettim.14.günden sonra pozitifleşen birileri var mı?
Ay maşallah darısıda bizim başımıza olsun inşallah benim yarın adetin son günü inşallah gelecek ay olmam adet 9 ay boyunca inşallah ya bizede dua et nolurBen test yaptım pozitif çıktı 6 haftalık gebeyim çok şükür
Bi ara kokulu bi akıntı olmuştu ben adet için zannetmiştimHayırlı olsun.Sağlıkla gelsin inşallah.Akıntı olmuş muydu sende, ben de sıklaştı bu aralar.
Kızlar güzel haber yok mu kimseden ?sen naptın batdaş nasıl gidiyor :)Benım hiç ağrım olmadı.
Çatlatma iğnesi ile mi hamile kaldınızBi ara kokulu bi akıntı olmuştu ben adet için zannetmiştim
Tam 15.gün adet oldum ben canımKızlar güzel haber yok mu kimseden ?sen naptın batdaş nasıl gidiyor :)
Benim de sol tarafta bir tane yumurta oluşmuştu ve 21mm ilken çatlatma iğnesi vuruldum .. Dün kalp atışını duyduk darısı senin başına içime doğdu inşalllah rabbim hayırlı şekilde nasip etsinBana bugün doktor 21 mm yumurtan oluşmuş dedi geçen ay 2 tane oluşmuştu 17 mm bu ay bi tane bakalım hayırlısı olsun hakkımızda inşallah hayırlı haber veririm
Aa inşallah ya inşallah çok teşekkür ederim amin tüm isteyenlere rabbim hayırlısıyla nasip etsinBenim de sol tarafta bir tane yumurta oluşmuştu ve 21mm ilken çatlatma iğnesi vuruldum .. Dün kalp atışını duyduk darısı senin başına içime doğdu inşalllah rabbim hayırlı şekilde nasip etsin
Hayırlı olsun canım bu arada rabbim sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağına almayada nasip etsin insallahBenim de sol tarafta bir tane yumurta oluşmuştu ve 21mm ilken çatlatma iğnesi vuruldum .. Dün kalp atışını duyduk darısı senin başına içime doğdu inşalllah rabbim hayırlı şekilde nasip etsin
Evet çatlatma iğnesi kullandım. Gebelik belirtilerini soruyorsunuz hiçbir belirtim olmadı ben de çok şaşırdımÇatlatma iğnesi ile mi hamile kaldınız
Birde belirtileriniz nelerdi
Benim de 18 cm bi tane oluşmuştu. İlk kullandığım ay hamile kaldım darısı size olsun inşallahBana bugün doktor 21 mm yumurtan oluşmuş dedi geçen ay 2 tane oluşmuştu 17 mm bu ay bi tane bakalım hayırlısı olsun hakkımızda inşallah hayırlı haber veririm
Inşallah inşallahBenim de 18 cm bi tane oluşmuştu. İlk kullandığım ay hamile kaldım darısı size olsun inşallah
Sizinkide hayırlı uğurlu olsun inşallah rabbim sağlıklı bir şekilde kucaginiza almayı nasip etsinBenim de 18 cm bi tane oluşmuştu. İlk kullandığım ay hamile kaldım darısı size olsun inşallah
Ben 16 yada 17.günde yapmıştım pozitif çıkmıştı ancak değer 48falandı daha yeniydi yani geç döllenme vs olabilir eğer bir kaç gün daha adet olmazsanız tekrar kan testi yapabilirsiniz rabbim hayırlı bir şekilde nasip etsin inşallahKızlar benim bir sorum olacak. Ayın 10 unda tam 14 gün oldu iğne olalı erken gebelik testi yaptım malesef negatif. Oyüzden kan testi yaptırmadım. Ama 2 gün geçti hala adet olmadım mide bulantısından başka adet belirtim yok normalde çok karnım ve belim ağrır ama hiç biri yok. Ama gebelik oluşsaydı kesin çıkardı dimi iğneden 14 gün sonra erken gebelik testinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?