Gebeliğe Hazırlık Kasım-Aralık çatlatma iğnesi olanlar birlikte bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
14 olanlar biri 20 biri 18 olmuş dün iğnem yapıldı bat 11 ocak olarak güncellendi umarım bu ay hepimiz için hayırlı olur

İğne sonrası 14.günde kan testi 3.40 geldi.İki gün sonra tekrarlayacağım ama ben umudumu kaybettim.14.günden sonra pozitifleşen birileri var mı?

Benim de bugün iğne sonrası 19.gün.Az önce kan testi yine negatif ama adet olamadım hala.Önümüzdeki aya kaldı umutlar.

Son düzenleme:
Bana bugün doktor 21 mm yumurtan oluşmuş dedi geçen ay 2 tane oluşmuştu 17 mm bu ay bi tane bakalım hayırlısı olsun hakkımızda inşallah hayırlı haber veririm

Bana bugün doktor 21 mm yumurtan oluşmuş dedi geçen ay 2 tane oluşmuştu 17 mm bu ay bi tane bakalım hayırlısı olsun hakkımızda inşallah hayırlı haber veririm
Benim de sol tarafta bir tane yumurta oluşmuştu ve 21mm ilken çatlatma iğnesi vuruldum .. Dün kalp atışını duyduk darısı senin başına içime doğdu inşalllah rabbim hayırlı şekilde nasip etsin

Benim de sol tarafta bir tane yumurta oluşmuştu ve 21mm ilken çatlatma iğnesi vuruldum .. Dün kalp atışını duyduk darısı senin başına içime doğdu inşalllah rabbim hayırlı şekilde nasip etsin
Aa inşallah ya inşallah çok teşekkür ederim amin tüm isteyenlere rabbim hayırlısıyla nasip etsin

Hayırlı olsun canım bu arada rabbim sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağına almayada nasip etsin insallah

Kızlar benim bir sorum olacak. Ayın 10 unda tam 14 gün oldu iğne olalı erken gebelik testi yaptım malesef negatif. Oyüzden kan testi yaptırmadım. Ama 2 gün geçti hala adet olmadım mide bulantısından başka adet belirtim yok normalde çok karnım ve belim ağrır ama hiç biri yok. Ama gebelik oluşsaydı kesin çıkardı dimi iğneden 14 gün sonra erken gebelik testinde

Ben 16 yada 17.günde yapmıştım pozitif çıkmıştı ancak değer 48falandı daha yeniydi yani geç döllenme vs olabilir eğer bir kaç gün daha adet olmazsanız tekrar kan testi yapabilirsiniz rabbim hayırlı bir şekilde nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…