- Konu Sahibi Yellowpepper
Anladım inşallah bu sefer olurYok bu üçüncü doktor aşılama istedi ama biz bir kaç ay daha deneyelim normal dedik o da bir iğne daha yapalım dedi bu ay.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım inşallah bu sefer olurYok bu üçüncü doktor aşılama istedi ama biz bir kaç ay daha deneyelim normal dedik o da bir iğne daha yapalım dedi bu ay.
Yaa bende heyecan yaptım okuyuncaInsallah hayirlisi olur mutlaka yazicam. Sizlerden de guzel haberler bekliyorum az kaldi tarihlerimiz
Belki de geç döllenmedir hemen olumsuz düşünme. Gerçi sana böyle diyorum ama bende senin gibi bu ay umutsuzum. Benimde çarşamba adet günüm.Ben 2 defa test yaptım negatif. Zaten yarin adet günüm bu ay da olmadı gibi
Insallah dediğiniz gibidir. Rabbim hepimizin kucağını doldursun hayırlısıylaBelki de geç döllenmedir hemen olumsuz düşünme. Gerçi sana böyle diyorum ama bende senin gibi bu ay umutsuzum. Benimde çarşamba adet günüm.
Amin inşallah canımInsallah dediğiniz gibidir. Rabbim hepimizin kucağını doldursun hayırlısıyla![]()
Amin inşallahInsallah dediğiniz gibidir. Rabbim hepimizin kucağını doldursun hayırlısıyla![]()
Olumsuzluk umutsuzluk kapladı içimizi Rabbim inşallah nasip eder bize canımAmin inşallahsanırım benimde olmayacak bu ay içimdeki bir his öyle söylüyor. Bide belimde acayip bir ağrı var adet olucam sanırım
Umarım öyle olmaz gönlünüzce olur sonucunuzKan testi verdim yarın çıkacak kızlar, beklemek çok zor geliyor ama negatif hissediyorum kutumda![]()
Insallah vardır canım, mutlaka haber verKan testi verdim yarın çıkacak kızlar, beklemek çok zor geliyor ama negatif hissediyorum kutumda![]()
Umarım öyle olmaz gönlünüzce olur sonucunuz
inşallah hakkımızda hayırlısı olur. doktor hemogram filan da istemiş, birden ekran açılınca kalbim çarptı ama tabi hormon daha çıkmamış, o sanmıştım bi anInsallah vardır canım, mutlaka haber ver
Canım ya inşallah çok güzel haberler alırsıninşallah hakkımızda hayırlısı olur. doktor hemogram filan da istemiş, birden ekran açılınca kalbim çarptı ama tabi hormon daha çıkmamış, o sanmıştım bi an![]()
Bazen acele mi ediyoruz diyorum, iğneden sonra yumurtanın çatlaması döllenme falan hepsinin saati zamanı farklı bizse dakika sayıyoruz.Gecenin bir vakti test sonucu çıkmış baktım ki, ve tabiki negatif. Son hakkım kaldı iğneyle ondan sonra ne olur bilmiyorum ama bu gece gel de uyu.
Neyse batları gelen kızlar testler yapıldımı, kırmızılar inşallah gelmemiştir. @Asyaa561 @Baharzeynep2521
Annelik duygusu olsa gerek daha rahime düşmeden yüreğimize düştü. Rabbim boş bırakmasın kucağımızı bende senin gibi uyuyamadım bu geceGecenin bir vakti test sonucu çıkmış baktım ki, ve tabiki negatif. Son hakkım kaldı iğneyle ondan sonra ne olur bilmiyorum ama bu gece gel de uyu.
Neyse batları gelen kızlar testler yapıldımı, kırmızılar inşallah gelmemiştir. @Asyaa561 @Baharzeynep2521
Acele ediyoruz ve sabırsız insanoğlu... Zor süreçler gerçekten. Aklıma yine bişeyler takıldı onlara bakıyorum bu saatte, rahim filmi çektirmişmiydin sen canım? Ben çektirmedim doktor aşılama aşamasına geçersek o zaman çekiliriz demişti ama bazı yerlerde diyorki yumurta geliştirici ilaçlar ve iğne uygulanmadan çekilmesi gerekir. Ya bu doktorların hepsi neden farklı yaklaşıyor ben hala anlayabilmiş değilim.Annelik duygusu olsa gerek daha rahime düşmeden yüreğimize düştü. Rabbim boş bırakmasın kucağımızı bende senin gibi uyuyamadım bu gece