- Konu Sahibi Yellowpepper
-
Haklısın canım Rabbim sabır versin bizeKızlar ovulasyon testi pik yapinca iki cizgide koyu oluyor diger turlu bir cizgi boyle acik kaliyor zaten o yuzden bosverin yapmayin bence. Insan hevesleniyor her ay ama sonra uzulunce de kac gün sürüyor bu uzuntu bende. O yuzden 14 gun dolmadan test yapmayalim derim. Ben helak oluyorum böyle aglamaktan o negatifi gorunce
Hapşırsam belirti zannedecem diye korkar oldumMesela dün ayaklarim agriyordu bir de goguslerim hassasti ama bugun onlar gecti ya, o yuzden teste gitmeye de korkuyorum bi yandan ama mecbur yapacaz :)
Gercekten ya. Ama klasik midem bulaniyor basim dönüyor hic yok, onlar da olursa biz olmayalim da kim olsunduHapşırsam belirti zannedecem diye korkar oldum
Onlar kese oluşup bebek görününce oluyor galibaGercekten ya. Ama klasik midem bulaniyor basim dönüyor hic yok, onlar da olursa biz olmayalim da kim olsundu
Bak daha ilk leveli bile yasayamadigimdan diger levelleri hic bilmiyomusum megerOnlar kese oluşup bebek görününce oluyor galibaonları da hissedersek testlere inanmayız artık canım
Sanırım birazcık kafaya takıyorum. Dediğiniz gibi Allah büyük inşallah sonu güzel olurHic belirti olmadan hamile kalan çok kişi var hemen pes etme Allah büyüktür
Bende kasıkta batma var ama göğüslerim daha da hassaslaştı ama adet belirtisi de olabilir tek umudum kasık batması evde test yapsam mı diye düşünüyorum. Negatifi görünce belki umutlanmayı bırakırım diyorumKızlar bugün nasılsınız? Ben temizlik yapıyorum yoruldukça kasıklarım ağrıyor. Sizlerde ne var ne yok
Bende kasıkta batma var ama göğüslerim daha da hassaslaştı ama adet belirtisi de olabilir tek umudum kasık batması evde test yapsam mı diye düşünüyorum. Negatifi görünce belki umutlanmayı bırakırım diyorum
Yarın sabah yaparım canım inşallah umut olurum yarın 4 gün kalacak bataAyy benimde göğüslerim öyle test yap istersen merak ettim bende insallah vardır bana da umut olursun
İnşallah canım ya Allahım hayırlı sonuçlar aldırsın güldürsün biziInsallah canım. Ben internetten test sipariş verdim hala gelmedi bugün gelirde yarın yapacam bende.. insallah o cift cizgiyi görürüz
Ben 1 yıllık evliyim ilk zamanlar istemedik. 5 ay felan oluyor bebek istemeye başlayalı. Pko sendromu var bende gençliğimden beridir. Zaten klomenle de tek bir tane yumurta oluştu ve oda 21 günde felan 20mm ye ulaştı. Aslında daha yolun başındayım tedaviye yeni başladım. Umarım hiçbirimiz daha fazla beklemeden bebeklerimize kavuşuruzInsallah yaa. Yanlis anlamazsaniz sizin sorun neydi ne zamandir istiyorsunuz?
Yarın bende yapayım bir test bakalım sonuç nasıl olacakYarın sabah yaparım canım inşallah umut olurum yarın 4 gün kalacak bata
Dediğin gibi yolun başındasın olur inşallah. Zaten doktorlar 1 yıl duzenli ilişkiye ragmen olmuyorsa tedavi öngörüyorlarBen 1 yıllık evliyim ilk zamanlar istemedik. 5 ay felan oluyor bebek istemeye başlayalı. Pko sendromu var bende gençliğimden beridir. Zaten klomenle de tek bir tane yumurta oluştu ve oda 21 günde felan 20mm ye ulaştı. Aslında daha yolun başındayım tedaviye yeni başladım. Umarım hiçbirimiz daha fazla beklemeden bebeklerimize kavuşuruz
Hadi bakalım hayırlısı ile olsun inşallahYarın bende yapayım bir test bakalım sonuç nasıl olacaken azından 5 gün sonra yapacağım test ile karşılaştırırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?