Gebeliğe Hazırlık Kasım-Aralık çatlatma iğnesi olanlar birlikte bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haklısın canım Rabbim sabır versin bize

Kızlar bugün nasılsınız? Ben temizlik yapıyorum yoruldukça kasıklarım ağrıyor. Sizlerde ne var ne yok

Hic belirti olmadan hamile kalan çok kişi var hemen pes etme Allah büyüktür

Insallah yaa. Yanlis anlamazsaniz sizin sorun neydi ne zamandir istiyorsunuz?

Kızlar bugün nasılsınız? Ben temizlik yapıyorum yoruldukça kasıklarım ağrıyor. Sizlerde ne var ne yok
Bende kasıkta batma var ama göğüslerim daha da hassaslaştı ama adet belirtisi de olabilir tek umudum kasık batması evde test yapsam mı diye düşünüyorum. Negatifi görünce belki umutlanmayı bırakırım diyorum

Ayy benimde göğüslerim öyle test yap istersen merak ettim bende insallah vardır bana da umut olursun

Insallah canım. Ben internetten test sipariş verdim hala gelmedi bugün gelirde yarın yapacam bende.. insallah o cift cizgiyi görürüz

Insallah yaa. Yanlis anlamazsaniz sizin sorun neydi ne zamandir istiyorsunuz?
Ben 1 yıllık evliyim ilk zamanlar istemedik. 5 ay felan oluyor bebek istemeye başlayalı. Pko sendromu var bende gençliğimden beridir. Zaten klomenle de tek bir tane yumurta oluştu ve oda 21 günde felan 20mm ye ulaştı. Aslında daha yolun başındayım tedaviye yeni başladım. Umarım hiçbirimiz daha fazla beklemeden bebeklerimize kavuşuruz

Dediğin gibi yolun başındasın olur inşallah. Zaten doktorlar 1 yıl duzenli ilişkiye ragmen olmuyorsa tedavi öngörüyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…