Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Verdim bugün. 114 den 93 e düştü ilaçları bırakabilirsiniz dediler. Kimyasal olduğunu söyledi. 2. Adetle öteki transfere gidicem
Hakkında hayırlısı canım bunda da vardır bir hayır insan üzülüyor ama allah g versin tazelenerek başla inşallah bir dahaki tedaviye canım

Hakkında hayırlısı canım bunda da vardır bir hayır insan üzülüyor ama allah g versin tazelenerek başla inşallah bir dahaki tedaviye canım
İnşAllah canım hepiniz sağolsun sıra öteki embriyolardaymış ne yapalım herkes pozitifleri görmekle kalmaz kucaklarda görürler inşallh

kofi naptin nasilsin yaptirdinmi test
Yaptırdım aşkım yatıyorum evde. Yarin öğleden sonra çıkıcak sonuç. Negatif de olsa ben bu ay iptal edicem galiba ya. Iyilesemedim bu şekilde transfer de hiç içime sinmeyecek yine tabii dr'u ariycam. Sen ne yaptın canım? Aldın mı minişlerini

kofi ortalıkta gözükmüyorsun. Nasılsın ? Test yaptırdın mı gece? Seni merak ediyoruz canım.
Gece gittim ciğer filmi çektiler ama sürüntü almıyolarmış o saatte. Sabah 8.30'la gece 11 arası alıyolarmış. O yüzden bugün de sürüntü vermeye gittim. Rezalet bişeydi. Çubuk burnumda kaldı

Negatif çıkmama sevindim ciddi birşey olmasın yeterki kan sonucunu aldım bende kimyasal olmuş. 2-3 ay dinlen dediler. Sende hemen ilk adetle başlatıyorlar mıydı

Negatif çıkmama sevindim ciddi birşey olmasın yeterki kan sonucunu aldım bende kimyasal olmuş. 2-3 ay dinlen dediler. Sende hemen ilk adetle başlatıyorlar mıydı
Bana gel demişlerdi adetinle. Hatta gittiğim merkezde tüp bebeğin arkasından aşılama yapıyolardı ücretsiz. Yani sadece ilaç parası veriyorsun. Yaptırmıştık.

Yarına gebelik testi bulmalısın bence. En doğrusu bu olur

kaçıncı gün embriyosu canım kaç embryio transfer edilecek
Kız pembiş, sen topiğin adını kasım aralık ocak yap bari benim de ocağa kalıcak galiba. Potpori gibi oldu. Kasım arkaik ocak şaka yapıyorum. Isterse marta kalsın. Burda takip edicem sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…