- 18 Ekim 2018
- 362
- 490
- 33
- 39
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #11.401
Sağol canım allah razı olsun ama bişe diyimmi herşeyde bi hayır var ozamanki üzüntüm bu seferki transferimden heycan olarak bana sakinlik verdi heycanım cok azdı sadece tevekkül gerçekten öle sadece veçen gece daraldım ağladım okadar sabahın da pozitif gördüm inşallah yarın kandada pozitif görürümOff Birsen çok tuhaf Bi psikolojimiş hem nasip diyorum hem neden kimyasal diyorum sebebi merak ediyorum. Bunu canı gönülden diliyorum bu gebeliğin en sağlıklı şekilde en byüksek değerlerine olur inşallah öyle bir olsunki hiç endişe etmeyenin. Yarım kalan sevinç zor ....2. Adette transfere gidicem şükür embriyom var ama korkuyorum da
Saçmalama ya sende ne belirti var kam güzel yükseliyorEdiyorm canım etmez olur muyum. Bence kesin hamilesin de rabbim sağlıcakla ilerlemeyi, sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Dış gebelikten korkuyorum bende belirtilerim de benziyor
benim 5gündür falan var ama sonucum pozitifKızlar benimde bugün kahverengi lekelenmem varya olsa Bi dert olmasa Bi dert korkuyorum
Farklı olduğunu biliyorum canım. Ama değer düşünce sonradan artadabiliyor bazen onu takip etmek istiyorlar. Bana sorarsan adet olunca da kanda baktir betanin sıfırlandıgini gör. Rahim bir ay dinlenirse daha iyi olur canım sonucta vücut kendini gebe sanıyor şuan.Dış ve kimyasal farklıymış mecbur vericem kanı ama hemen bu adetle başlatılır diye düşünüyordum en erken 2. Adette gidebilcem
Bende de dün akşamdı canım. Bi daha kan testi verdin mi canım senHadi hayırlı olsun tutunsunlar sanasanırım hava mı kaçıyor ne oluyor gaz çoktu ama geçti yavaş yavaş ben 15. Günüme geldim artık ama Bi kaç gün devam eder o gaz özellikle akşamları oldu bende
Canım kasıklarım tek taraflı batma ve ağrı beta zaten dış gebelikte düzenli artış gösteriyormuşSaçmalama ya sende ne belirti var kam güzel yükseliyor
Dis gebelikte kan değerleri iki kat artmıyor canjm. Korkma değildir. Doktor sana kese için gün verdi miEdiyorm canım etmez olur muyum. Bence kesin hamilesin de rabbim sağlıcakla ilerlemeyi, sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Dış gebelikten korkuyorum bende belirtilerim de benziyor
En son dün yaptırdım test artık yaptırma dedi gün verdi haftaya çarşambaDis gebelikte kan değerleri iki kat artmıyor canjm. Korkma değildir. Doktor sana kese için gün verdi mi
Hayır dış gebelikte cok yükseliş gösteriyo arkadaşomdan biliyorum batma ve ağrılar bendede oluyo hemen oturuyorum ayaklarımı kaldırıyomCanım kasıklarım tek taraflı batma ve ağrı beta zaten dış gebelikte düzenli artış gösteriyormuş
Sen aklına kötü şeyler getirme tüp bebekte dış gebelik çok dusuk ihtimal ben yaşadım. İlk değerim çok düşuktu sonra iki kat arttı sonra düzensiz oldu. Yani belli ediyor değerler. Ne güzel doktorun çağırmış haftaya kadar sabret keseyi görünce bir ohhh çekeceksinEn son dün yaptırdım test artık yaptırma dedi gün verdi haftaya çarşamba
Anladım canım ağrıların tek taraflı mıHayır dış gebelikte cok yükseliş gösteriyo arkadaşomdan biliyorum batma ve ağrılar bendede oluyo hemen oturuyorum ayaklarımı kaldırıyom
benim 5gündür falan var ama sonucum pozitif
Acaba genetık yapısnın bozuk olması doğal olmuyo lab ortamında oldugu için mi oluyorBu konuda ben ne dusunuyorum biliyor musun rahim embriyoyu aldi bakti saglikli degil attı genetik bir problem yoksa rahmin sağlıklı bunu biliyorsun ve senlik hiç bisey yok elinden geleni zaten yapıyorsun o yüzden bence üzülme eğer tekrar yasansada daha sağlıklı embriyolar lazım bize buda bizim elimizde olan bisey değil tamamen laboratuar ortamı ve sağlıklı bir embriyo oluşuna bağlı benim bu sefer ki değerim diğerinden daha yüksekti daha güçlü olması için dua edeceksin kiminin değeri 2 binlerden düşüyor kimyasal gebeliği biraz araştırırsan eğer normalde çoğu kadın bunu yaşıyor ama farkında bile olmuyormuş çok normal bisey bizim yaşadığımız zaten mucizevi bisey milyonlarca spermden sadece birinin kabul edilmesi o yüzden sen hep pozitif bak hayat iki bölümden oluşuyor elimizde olanlar ve elimizde olmayanlar.. elimizde olsa isteyen herkesi hamile yapardık öyle degilmi boşver üzülme sen tevekkül et Allah mutlaka en doğrusunu biliyordur en güzelini verecektir vermemesinde bile bir hikmet var biz çabalayalım da
Benimde sadece sol tarafta var batmaCanım kasıklarım tek taraflı batma ve ağrı beta zaten dış gebelikte düzenli artış gösteriyormuş
İnşAllah allah razı olsun. Değerlerim şöyle çıkmıştı 11. Günü 88 12. Günü 153 14.günü 370Sen aklına kötü şeyler getirme tüp bebekte dış gebelik çok dusuk ihtimal ben yaşadım. İlk değerim çok düşuktu sonra iki kat arttı sonra düzensiz oldu. Yani belli ediyor değerler. Ne güzel doktorun çağırmış haftaya kadar sabret keseyi görünce bir ohhh çekeceksin
Canım normal sanırım işte benim korkum herşeyin önüne geçiyorBenimde sadece sol tarafta var batma
Gayet güzel en az olması gereken artış %60 tir zaten seninkiler de çok güzel artmış.İnşAllah allah razı olsun. Değerlerim şöyle çıkmıştı 11. Günü 88 12. Günü 153 14.günü 370
Gece oluyor benım senınde oyle mi oldu canım?benimde olmustu ama transferden 5gün sonra falandı
Ewet sol taraf cok nadir sağ tarafta belim felende ağrıyo bu arada gazda olabilir dikkat etAnladım canım ağrıların tek taraflı mı
Batma dedgn sey canım hafif bir agrı girip cıkması mı? Bacaga yakın tarafta gibi di mi?Benimde sadece sol tarafta var batma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?