Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Sağol canım allah razı olsun ama bişe diyimmi herşeyde bi hayır var ozamanki üzüntüm bu seferki transferimden heycan olarak bana sakinlik verdi heycanım cok azdı sadece tevekkül gerçekten öle sadece veçen gece daraldım ağladım okadar sabahın da pozitif gördüm inşallah yarın kandada pozitif görürüm

Dış ve kimyasal farklıymış mecbur vericem kanı ama hemen bu adetle başlatılır diye düşünüyordum en erken 2. Adette gidebilcem
Farklı olduğunu biliyorum canım. Ama değer düşünce sonradan artadabiliyor bazen onu takip etmek istiyorlar. Bana sorarsan adet olunca da kanda baktir betanin sıfırlandıgini gör. Rahim bir ay dinlenirse daha iyi olur canım sonucta vücut kendini gebe sanıyor şuan.

Bende de dün akşamdı canım. Bi daha kan testi verdin mi canım sen

Ediyorm canım etmez olur muyum. Bence kesin hamilesin de rabbim sağlıcakla ilerlemeyi, sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Dış gebelikten korkuyorum bende belirtilerim de benziyor
Dis gebelikte kan değerleri iki kat artmıyor canjm. Korkma değildir. Doktor sana kese için gün verdi mi

En son dün yaptırdım test artık yaptırma dedi gün verdi haftaya çarşamba
Sen aklına kötü şeyler getirme tüp bebekte dış gebelik çok dusuk ihtimal ben yaşadım. İlk değerim çok düşuktu sonra iki kat arttı sonra düzensiz oldu. Yani belli ediyor değerler. Ne güzel doktorun çağırmış haftaya kadar sabret keseyi görünce bir ohhh çekeceksin

Acaba genetık yapısnın bozuk olması doğal olmuyo lab ortamında oldugu için mi oluyor

İnşAllah allah razı olsun. Değerlerim şöyle çıkmıştı 11. Günü 88 12. Günü 153 14.günü 370

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…