Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Off Birsen çok tuhaf Bi psikolojimiş hem nasip diyorum hem neden kimyasal diyorum sebebi merak ediyorum. Bunu canı gönülden diliyorum bu gebeliğin en sağlıklı şekilde en byüksek değerlerine olur inşallah öyle bir olsunki hiç endişe etmeyenin. Yarım kalan sevinç zor .... :KK43: 2. Adette transfere gidicem şükür embriyom var ama korkuyorum da
Kan sulandırıcı igne kullanıyormuydun canım?

amh ölçümü de pahalı yanılmıyorsam .bulmuşlar yolunacak tavuk yol gitsin. işte
sen acıbadem de tedavi görüyorsun dimi. şu yüzden soruyorum doktorun doğru teşhisler yapıyor yazdıklarını gördüğüm kadarıyla .
Üsküdar özel anadolu hastanesinde 100 liraya yapiyolar. Pardon 103 lira. Bozugum.yoktu bütün verdim. 100 liraya yaptırdım🤭

Gece gittim ciğer filmi çektiler ama sürüntü almıyolarmış o saatte. Sabah 8.30'la gece 11 arası alıyolarmış. O yüzden bugün de sürüntü vermeye gittim. Rezalet bişeydi. Çubuk burnumda kaldı 🤣🤣🤣
O çok fena yaaa, bu transferden önce istediler yine, hiç acıma duygusu yok yapanda. Resmen beynime kadar gitti. 10 dakika ağrısı geçmedi. Kızsam bağırsam pozitifi yapıştırır diye sesimi de çıkartamadım😡

Yeniden merhaba,tüp bebek tedavisine başladığımı söylemiştim.Yumurtalar oluştu ve büyüdü fakat bugün doktor östrojen hormonu yüksek olduğundan,düzelene kadar transferin ertelenmesini,yumurtaların toplandıktan sonra dondurulması gerektiğini söyledi.2 ay sonra yapılabilir dedi.Bu durumu yaşayan var mı?Hemen transfer olur sanıyordum.Biraz şaşırdım.Yaşayanlar yazarsa sevinirim.
Şimdi moda bu canım 😁 yaşamayan 3 5 kişi var. Daha sağlıklı mutlu olmalısın 👍

Test verdim bugün saat 3 gibi yarın öğleden sonra sonuç çıkıcak. Sakının kendinizi valla test çok berbat bişey. Çubuk burnumda kaldi 🤣🤣🤣
Canım inşallah negatif çıkar. Özel hastanede daha çabuk çıkması lazım değil mi erteleyecek kadar kötü musun ya 😔 yine doktoruna danış bu durumda yapmayalım derse tamam ama yapalım derse yaptr bence 🙏🏻

☝️ ben de benzer bir sey yaşadım canım. Benim de progesteron yüksek çıktı dondurulmuş transfer oldum. Başta cok üzülmüştüm ama dondurulmuş transfer olmak daha iyi bence. 2 ay rahim dinlendirdik psikolojik olarak da dinlendim.
Taze transfer herkese yapmıyorlar canim genelde dondurulmuş yapılıyor zaten
Bana bunun mantığını anlatır mısın? Çözemedim ben. Dr.'lar progesteron yüksek diye transfer etmiyor. Ama transfer öncesi anormal derecede kendileri fitille iğneyle yükseltiyor. Bu nasıl iş ben çözemedim 😳 östrojen için de aynısı geçerli. Adetten beri estrofem kullanıyorum. Madem yüksek yapın taze taze işte. Hazır hormonlar da uçmuş 🤣

Bana gel demişlerdi adetinle. Hatta gittiğim merkezde tüp bebeğin arkasından aşılama yapıyolardı ücretsiz. Yani sadece ilaç parası veriyorsun. Yaptırmıştık.
Anladım. Bana 2-3 ay sonra dedi bende bari 2. Adet olsun çok uzatmayalım dedim. Sadece transfer için ne kadsr ücret istiyolarki ortalama

O çok fena yaaa, bu transferden önce istediler yine, hiç acıma duygusu yok yapanda. Resmen beynime kadar gitti. 10 dakika ağrısı geçmedi. Kızsam bağırsam pozitifi yapıştırır diye sesimi de çıkartamadım😡
Cok komikti ya. Dışarda yapiyolar testi. Kadin odanin icinde ben de camda duruyorum. Boğazımda sıkıntı olmadi. Burnuma bi soktu direkt gözlerim kapandi bide böyle enteresan sesler cikarmaya basladim. Farkinda degilim gero cekmisim kendimi. Cubuk burnumda kaldi 🤣🤣 ben farkinda degilim kadin yapiyo saniyorum. Halbuki dursam bi kac saniyelik iş. Otoparka dogru giderken karı koca yarıldık gülmekten. Eşim diyo ben nasil oldu da seni kamerayla cekmedim. Bilmiyo muyum bi ariza cikaricaksin illa 😅 kadın şok eşim şok ben ciyak ciyak burnumda çubukla 😅😅😅

Evet kullanıyordum oksapar göbekten neden ki cnm
Pihtılaşmadan kaynaklı olabilir mi diye düşündüm de kimyasalın sebebi açıklanamiyor ya acaba mi demiştim.. Sağlık olsun canım hic üzülme Rabbim sağlıklı evlat nasip etsin inşallah herseyin hayırlısı olsun 🤲🤲

Canım inşallah negatif çıkar. Özel hastanede daha çabuk çıkması lazım değil mi erteleyecek kadar kötü musun ya 😔 yine doktoruna danış bu durumda yapmayalım derse tamam ama yapalım derse yaptr bence 🙏🏻
Abdulhamid hana gittim. Devlettekiler daha iyi yapıyomuş. Özelde negatif olup devlette pozitif cikanlar varmış. Eşim özelde yaptirdi operasyondan önce. Onun ki de ertesi gün cıktı. Hak verdim sapladı burnuma 😁 covid değilse enfeksiyon var beybi. Tabii dr'umla konusucam ama yaparsak çok da içime sinmicek. Geçip geçmeyecegi bile belli değil cumaya. Bakalım ya kısmet.

Selam kizlarrr
Ya benim transfer ocak a kaldi galiba gruptan da hic ayrilmak istemiyorum ocak lar da gelse olmaz mi
Neler yaptiniz en son A ahsen kan vercekti
kofi kofi Transfer bekliyodu
Kofi daha çok bekler transferi 😁 ben de ocağa kalıcam galiba. Grubun adı kasım aralık ocak potporisi olsun 🤣🤣🤣 hastayım canım. Cuma son kontrolüm vardı. Covid sonucum yarin cikicak. Ama çok öksürüyorum bu kadar zorlanmaya embriyo mu kalir

Back