Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Acaba genetık yapısnın bozuk olması doğal olmuyo lab ortamında oldugu için mi oluyor
Bilmem ki ama labaratuar ortamı da çok önemliymiş ben ilk denemede kimyasal yaşadığım için bayağı araştırmıştım genetik ayrı bisey ama labaratuar ortamızda önemli kimyasal gebelikte embriyo kalitesine bakıyor herşey embriyonun kaliteli olup olmaması birçok şeye bağlı yumurtasına spermine genetigine labaratuar ortamına ama rahim kabul etmemişse rahim iyi çalışıyor demektir çünkü normal kimyasal gebelik yasayan bir sürü kadın var çoğu kimyasal yaşadığının farkında olmadan adet olur adeti gecikti bikac gün sanar

Amin inşallah canım ama endişelenme bende endişelendim sonuç değişmiyor sen rahat ol her defasında insan biraz daha farklı davranıyor çabamdan vazgeçmiyorum ama daha bilinçli soğukkanlı oluyorum Rabbim yardımcımız olsun elinde imkan varsa pes etme ama kendini rahat bırak tedbirini al ama düşünme aklına getirme benim rahmin sağlıklı sağlıklı bir embriyoysa zaten tutunur de kimyasal olacak telaşına girme
Amin inşallah çok teşekkür ederim 🙏🏻 yok kesinlikle pes etmek yok 2. Adetle transfere gidicem bu sefer çift embriyo konulacak nasipse 🙏🏻 Allah herkesin yüzüne baksın herkesin yüzü gülsün kucağı dolsun🙏🏻❣️

Sağol canım allah razı olsun ama bişe diyimmi herşeyde bi hayır var ozamanki üzüntüm bu seferki transferimden heycan olarak bana sakinlik verdi heycanım cok azdı sadece tevekkül gerçekten öle sadece veçen gece daraldım ağladım okadar sabahın da pozitif gördüm inşallah yarın kandada pozitif görürüm
Doğru söylüyorsun. Vardır Bi bildiği Allah'ın ne diyelim inşallah kanda da yüksek değerlerle görürsün 😊

Amin inşallah çok teşekkür ederim 🙏🏻 yok kesinlikle pes etmek yok 2. Adetle transfere gidicem bu sefer çift embriyo konulacak nasipse 🙏🏻 Allah herkesin yüzüne baksın herkesin yüzü gülsün kucağı dolsun🙏🏻❣️
Amin inşallah canım Rabbim bi an önce kucağını doldursun küllerinden doğ ve daha sağlam bas ayaklarını yere senin elinde olanları yap gerisi nasıp kısmet boşver kimyasal olsa ne olmasa ne sen elinden geleni yaptıktan sonra mutlaka olacaktır hiç sorunu olmayıp hiç pozitifi göremeyen insanlar var biz şunu biliyoruz ki bizim rahmimiz buna müsait o iki çizgiyi bile gördük kimse bizi hiç bisey için suçlayamaz bu bizim kaderimiz Allahın yazdığına sual olunur mu Allah bizi imtihan ediyor mutlaka Rabbimin vardır bir bildiği belki en güzelini verecek sana daha güzele iyiye hayırlıya ulaşırsın inşallah

Bide ben adet döneminde çok şişer tartıda en az 2 kilo farkeder Di ama bugün tartıldım gram artma olmamış hatta zayıflamışsın diyebilir. Bugün adet günüm?

Kızlar bugünkü kan sonucum da çıktı 93 e düşmüş. Bir öncekiler 123den 114 e 114den de bugün 93 e düştü. Merkezle görüştüm kimyasal belliki ama 2 gün sonra yine ver iyice görelim dedi ama gereksiz yani. İlaçları kullanmayın dedi zaten iğne fitil bugün bitmişti. Diğer transfer için 2-3 ay dinlendirelim sizi dedi 3 ay çok diyince ikinci adetinizde gelin dedi. Olmadı yani hem sevincim kursağımda kaldı hemde ya transferimde kimyasal olursa korkusu kapladı içimi. Hayırlısı böyleymiş yinede 🙏🏻
Canım ümidini hiç bir zaman kaybetme, daha sonra kaybetmektense baştan bitmiş.. bir sonrakinde inşallah sağlıklı bir gebeliğe başlar ve kucağına alırsınn Allah’ın izniylee

Farklı olduğunu biliyorum canım. Ama değer düşünce sonradan artadabiliyor bazen onu takip etmek istiyorlar. Bana sorarsan adet olunca da kanda baktir betanin sıfırlandıgini gör. Rahim bir ay dinlenirse daha iyi olur canım sonucta vücut kendini gebe sanıyor şuan.
Aynen 2 gün sonra bi daha baktırcam kana ama ilacı kesebilirsin dedi zaten kestim iğneleri ilacı. Şimdi adet görücem zaten bunda başlatmıcaklar diğer ay gördüğüm adetten sonra başlatılacakmış daha sağlıklı oluyor dedi rahim

Amin inşallah canım Rabbim bi an önce kucağını doldursun küllerinden doğ ve daha sağlam bas ayaklarını yere senin elinde olanları yap gerisi nasıp kısmet boşver kimyasal olsa ne olmasa ne sen elinden geleni yaptıktan sonra mutlaka olacaktır hiç sorunu olmayıp hiç pozitifi göremeyen insanlar var biz şunu biliyoruz ki bizim rahmimiz buna müsait o iki çizgiyi bile gördük kimse bizi hiç bisey için suçlayamaz bu bizim kaderimiz Allahın yazdığına sual olunur mu Allah bizi imtihan ediyor mutlaka Rabbimin vardır bir bildiği belki en güzelini verecek sana daha güzele iyiye hayırlıya ulaşırsın inşallah
Allah razı olsun hepinizden çok sağolun 🙏🏻❣️ bizi bizden iyi anlayan olmuyor maalesef. Ne diyelim kısmet ötekilere olduğu yere kadar artık ne yapalım sual olunmaz 🙏🏻

Bilmem ki ama labaratuar ortamı da çok önemliymiş ben ilk denemede kimyasal yaşadığım için bayağı araştırmıştım genetik ayrı bisey ama labaratuar ortamızda önemli kimyasal gebelikte embriyo kalitesine bakıyor herşey embriyonun kaliteli olup olmaması birçok şeye bağlı yumurtasına spermine genetigine labaratuar ortamına ama rahim kabul etmemişse rahim iyi çalışıyor demektir çünkü normal kimyasal gebelik yasayan bir sürü kadın var çoğu kimyasal yaşadığının farkında olmadan adet olur adeti gecikti bikac gün sanar
Yumurta kalitelı olup sperm kaliteli olup emb genetiği bozuk oluyomuş cok degişik bir durum kader kısmet 🤲

Back