Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Acaba genetık yapısnın bozuk olması doğal olmuyo lab ortamında oldugu için mi oluyor
Bilmem ki ama labaratuar ortamı da çok önemliymiş ben ilk denemede kimyasal yaşadığım için bayağı araştırmıştım genetik ayrı bisey ama labaratuar ortamızda önemli kimyasal gebelikte embriyo kalitesine bakıyor herşey embriyonun kaliteli olup olmaması birçok şeye bağlı yumurtasına spermine genetigine labaratuar ortamına ama rahim kabul etmemişse rahim iyi çalışıyor demektir çünkü normal kimyasal gebelik yasayan bir sürü kadın var çoğu kimyasal yaşadığının farkında olmadan adet olur adeti gecikti bikac gün sanar

Amin inşallah çok teşekkür ederim yok kesinlikle pes etmek yok 2. Adetle transfere gidicem bu sefer çift embriyo konulacak nasipse Allah herkesin yüzüne baksın herkesin yüzü gülsün kucağı dolsun

Doğru söylüyorsun. Vardır Bi bildiği Allah'ın ne diyelim inşallah kanda da yüksek değerlerle görürsün

Amin inşallah çok teşekkür ederim yok kesinlikle pes etmek yok 2. Adetle transfere gidicem bu sefer çift embriyo konulacak nasipse Allah herkesin yüzüne baksın herkesin yüzü gülsün kucağı dolsun
Amin inşallah canım Rabbim bi an önce kucağını doldursun küllerinden doğ ve daha sağlam bas ayaklarını yere senin elinde olanları yap gerisi nasıp kısmet boşver kimyasal olsa ne olmasa ne sen elinden geleni yaptıktan sonra mutlaka olacaktır hiç sorunu olmayıp hiç pozitifi göremeyen insanlar var biz şunu biliyoruz ki bizim rahmimiz buna müsait o iki çizgiyi bile gördük kimse bizi hiç bisey için suçlayamaz bu bizim kaderimiz Allahın yazdığına sual olunur mu Allah bizi imtihan ediyor mutlaka Rabbimin vardır bir bildiği belki en güzelini verecek sana daha güzele iyiye hayırlıya ulaşırsın inşallah

Bide ben adet döneminde çok şişer tartıda en az 2 kilo farkeder Di ama bugün tartıldım gram artma olmamış hatta zayıflamışsın diyebilir. Bugün adet günüm?

Canım ümidini hiç bir zaman kaybetme, daha sonra kaybetmektense baştan bitmiş.. bir sonrakinde inşallah sağlıklı bir gebeliğe başlar ve kucağına alırsınn Allah’ın izniylee

Aynen 2 gün sonra bi daha baktırcam kana ama ilacı kesebilirsin dedi zaten kestim iğneleri ilacı. Şimdi adet görücem zaten bunda başlatmıcaklar diğer ay gördüğüm adetten sonra başlatılacakmış daha sağlıklı oluyor dedi rahim

Allah razı olsun hepinizden çok sağolun bizi bizden iyi anlayan olmuyor maalesef. Ne diyelim kısmet ötekilere olduğu yere kadar artık ne yapalım sual olunmaz

Yumurta kalitelı olup sperm kaliteli olup emb genetiği bozuk oluyomuş cok degişik bir durum kader kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…