- 22 Mayıs 2020
- 720
- 879
- 53
- 32
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #11.461
Kan sulandırıcı igne kullanıyormuydun canım?Off Birsen çok tuhaf Bi psikolojimiş hem nasip diyorum hem neden kimyasal diyorum sebebi merak ediyorum. Bunu canı gönülden diliyorum bu gebeliğin en sağlıklı şekilde en byüksek değerlerine olur inşallah öyle bir olsunki hiç endişe etmeyenin. Yarım kalan sevinç zor ....2. Adette transfere gidicem şükür embriyom var ama korkuyorum da
Daha çok o zman canım6 canım
6. Haftada ortalama duyarsın canım. 5+larda n 6+3lere kadarKızlar kalp atışı kaç haftada duyuluyor
Üsküdar özel anadolu hastanesinde 100 liraya yapiyolar. Pardon 103 lira. Bozugum.yoktu bütün verdim. 100 liraya yaptırdımamh ölçümü de pahalı yanılmıyorsam .bulmuşlar yolunacak tavuk yol gitsin. işte
sen acıbadem de tedavi görüyorsun dimi. şu yüzden soruyorum doktorun doğru teşhisler yapıyor yazdıklarını gördüğüm kadarıyla .
O çok fena yaaa, bu transferden önce istediler yine, hiç acıma duygusu yok yapanda. Resmen beynime kadar gitti. 10 dakika ağrısı geçmedi. Kızsam bağırsam pozitifi yapıştırır diye sesimi de çıkartamadımGece gittim ciğer filmi çektiler ama sürüntü almıyolarmış o saatte. Sabah 8.30'la gece 11 arası alıyolarmış. O yüzden bugün de sürüntü vermeye gittim. Rezalet bişeydi. Çubuk burnumda kaldı
Şimdi moda bu canımYeniden merhaba,tüp bebek tedavisine başladığımı söylemiştim.Yumurtalar oluştu ve büyüdü fakat bugün doktor östrojen hormonu yüksek olduğundan,düzelene kadar transferin ertelenmesini,yumurtaların toplandıktan sonra dondurulması gerektiğini söyledi.2 ay sonra yapılabilir dedi.Bu durumu yaşayan var mı?Hemen transfer olur sanıyordum.Biraz şaşırdım.Yaşayanlar yazarsa sevinirim.
Beni 30 unda çağırdı.6 ile 8 haftalık arası duyulurmuş. Öncesinde de keseye bakmak için çağırıyorlar.Kızlar kalp atışı kaç haftada duyuluyor
Canım inşallah negatif çıkar. Özel hastanede daha çabuk çıkması lazım değil mi erteleyecek kadar kötü musun yaTest verdim bugün saat 3 gibi yarın öğleden sonra sonuç çıkıcak. Sakının kendinizi valla test çok berbat bişey. Çubuk burnumda kaldi
Bana bunun mantığını anlatır mısın? Çözemedim ben. Dr.'lar progesteron yüksek diye transfer etmiyor. Ama transfer öncesi anormal derecede kendileri fitille iğneyle yükseltiyor. Bu nasıl iş ben çözemedimben de benzer bir sey yaşadım canım. Benim de progesteron yüksek çıktı dondurulmuş transfer oldum. Başta cok üzülmüştüm ama dondurulmuş transfer olmak daha iyi bence. 2 ay rahim dinlendirdik psikolojik olarak da dinlendim.
Taze transfer herkese yapmıyorlar canim genelde dondurulmuş yapılıyor zaten
Anladım İnşAllah allah nasip ederse Allah razı olsun6. Haftada ortalama duyarsın canım. 5+larda n 6+3lere kadar
Sen gördün değil mi canım keseyiBeni 30 unda çağırdı.6 ile 8 haftalık arası duyulurmuş. Öncesinde de keseye bakmak için çağırıyorlar.
Anladım. Bana 2-3 ay sonra dedi bende bari 2. Adet olsun çok uzatmayalım dedim. Sadece transfer için ne kadsr ücret istiyolarki ortalamaBana gel demişlerdi adetinle. Hatta gittiğim merkezde tüp bebeğin arkasından aşılama yapıyolardı ücretsiz. Yani sadece ilaç parası veriyorsun. Yaptırmıştık.
Evet kullanıyordum oksapar göbekten neden ki cnmKan sulandırıcı igne kullanıyormuydun canım?
Naptın bakalım?Nasıl geçti aldın mı bebikleri?Kizlar hastanedeyim transfer icin bekliyorum dualarinizi bekliyorum ismim hatice
Cok komikti ya. Dışarda yapiyolar testi. Kadin odanin icinde ben de camda duruyorum. Boğazımda sıkıntı olmadi. Burnuma bi soktu direkt gözlerim kapandi bide böyle enteresan sesler cikarmaya basladim. Farkinda degilim gero cekmisim kendimi. Cubuk burnumda kaldiO çok fena yaaa, bu transferden önce istediler yine, hiç acıma duygusu yok yapanda. Resmen beynime kadar gitti. 10 dakika ağrısı geçmedi. Kızsam bağırsam pozitifi yapıştırır diye sesimi de çıkartamadım
Negatif çıkmama sevindim ciddi birşey olmasın yeterkikan sonucunu aldım bende kimyasal olmuş. 2-3 ay dinlen dediler. Sende hemen ilk adetle başlatıyorlar mıydı
Pihtılaşmadan kaynaklı olabilir mi diye düşündüm de kimyasalın sebebi açıklanamiyor ya acaba mi demiştim.. Sağlık olsun canım hic üzülme Rabbim sağlıklı evlat nasip etsin inşallah herseyin hayırlısı olsunEvet kullanıyordum oksapar göbekten neden ki cnm
Abdulhamid hana gittim. Devlettekiler daha iyi yapıyomuş. Özelde negatif olup devlette pozitif cikanlar varmış. Eşim özelde yaptirdi operasyondan önce. Onun ki de ertesi gün cıktı. Hak verdim sapladı burnumaCanım inşallah negatif çıkar. Özel hastanede daha çabuk çıkması lazım değil mi erteleyecek kadar kötü musun yayine doktoruna danış bu durumda yapmayalım derse tamam ama yapalım derse yaptr bence
Kofi daha çok bekler transferi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?