Era yaptırdığınızda haber ederseniz çok sevinirim o söylediğiniz yöntemlerin hepsini yaptıkera hariç . Siz Ankara’da mısınız . Era yı bizde yaptıracaktık ama yorumlarda kesinlik arz etmiyor falan yazmışlar 3. 5. Gün kabul eder çıkmış birinin ki e zaten bu uygulanıyor öyle sonuç çıkarsa ne olacak ucuz da değil ki sonuç ne olursa olsun yapalım desek .850 euro . Sizden haber beklerim inşallah sizin için de en iyisi olur .Ngs diyosun yani. Genetik tarama. Su an yeni yontemler cok, era, cd56,lazerle cizik atma,prp,embriyo yapistirma,bicok yontem var. Sen bilirsin ins pozitifi alirsin bu sefer canim.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ERA testi ile hamile kaldim
- Konu Sahibi jiza
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 5 Ekim 2017
- 1.132
- 996
- 123
Tamam canim. Yazarim buraya✍Era yaptırdığınızda haber ederseniz çok sevinirim o söylediğiniz yöntemlerin hepsini yaptıkera hariç . Siz Ankara’da mısınız . Era yı bizde yaptıracaktık ama yorumlarda kesinlik arz etmiyor falan yazmışlar 3. 5. Gün kabul eder çıkmış birinin ki e zaten bu uygulanıyor öyle sonuç çıkarsa ne olacak ucuz da değil ki sonuç ne olursa olsun yapalım desek .850 euro . Sizden haber beklerim inşallah sizin için de en iyisi olur .
Yazdıklarımı tekrar yazmışım afedersin kafam o kadar karışık kiNgs diyosun yani. Genetik tarama. Su an yeni yontemler cok, era, cd56,lazerle cizik atma,prp,embriyo yapistirma,bicok yontem var. Sen bilirsin ins pozitifi alirsin bu sefer canim.
- 5 Ekim 2017
- 1.132
- 996
- 123
Ozelden yazdim canim sanaaYazdıklarımı tekrar yazmışım afedersin kafam o kadar karışık ki
- 5 Ekim 2017
- 1.132
- 996
- 123
Canim hayirli ugurlu olsun tedavin. Sorunun tespit edilmiş olması çok iyi olmuş. Sen nerede yaptırmıstin?Kızlar merhaba ben era testi yaptırmıştım sonucum bugün geldi. Late reseptive çıktı sanırım biopsi alınan zamandan 12 saat önce yapılması önerilir diyor raporda. Biopsi öğlen 12 de alınmıştı. Gece 12 de transfer olması gibi bir durum olabilir mi sizce?
Teşekkür ederm hepimiz güzel sonuçlar alalım inş. Acıbademde yaptırdımCanim hayirli ugurlu olsun tedavin. Sorunun tespit edilmiş olması çok iyi olmuş. Sen nerede yaptırmıstin?
Canım acıbadem era yapıyor muymuş? Doktorun kim acaba . Hayırlıymışsın inşallah sonucunTeşekkür ederm hepimiz güzel sonuçlar alalım inş. Acıbademde yaptırdım
Teşekkür ederim canım. Doktorum ercan baştu. Acıbadem kendi lab ında yapmıyor tabii biopsiyi alıp ispanyaya gönderiyorCanım acıbadem era yapıyor muymuş? Doktorun kim acaba . Hayırlıymışsın inşallah sonucun
- 5 Ekim 2017
- 1.132
- 996
- 123
Buraya not düsecegimi söylemiştim..
3 negatif denemem vardi, 5aa kalitede embriyonun tutmadığı.(hicbir sorun yokken)4.tedavim için bahçecidedeki dr'um Era testini önerdi. Bir ay transfer ilaclariyla takibe gittim, ve parca alindi. Alinan parça ispanyaya gönderildi.Yaklasik 1 ay kadar bir surede sonuç çikti. Ve transfer süresinde yarim gün kayma olduğu tespit edildi. Transferimde Era süresine göre gerçeklesti(132.saatte)
Ve şu an hamileyimmm İyiki yaptirmisim!!!
%100 güvenilirliği olan bir test olduğunu düşünüyorum..
3 negatif denemem vardi, 5aa kalitede embriyonun tutmadığı.(hicbir sorun yokken)4.tedavim için bahçecidedeki dr'um Era testini önerdi. Bir ay transfer ilaclariyla takibe gittim, ve parca alindi. Alinan parça ispanyaya gönderildi.Yaklasik 1 ay kadar bir surede sonuç çikti. Ve transfer süresinde yarim gün kayma olduğu tespit edildi. Transferimde Era süresine göre gerçeklesti(132.saatte)
- 3 Ekim 2010
- 1.196
- 2.525
- 333
yaa çok çok çok sevindim!Sağlıkla büyüsün inşallahBuraya not düsecegimi söylemiştim..
- 5 Ekim 2017
- 1.132
- 996
- 123
Çok tesekkur ettim, huzun kovan kusu seninde az zamanin kalmis, Allah saglikla kavuştursun inssyaa çok çok çok sevindim!Sağlıkla büyüsün inşallah
- 14 Şubat 2021
- 969
- 1.047
- 33
850 euro mu ödediniz sizde era testine doktorunuzun adı nedir acabaBuraya not düsecegimi söylemiştim..
- 5 Ekim 2017
- 1.132
- 996
- 123
Ewet 850 euro ödedim. Dr um bahçeci de berfu demir.850 euro mu ödediniz sizde era testine doktorunuzun adı nedir acaba
- 14 Şubat 2021
- 969
- 1.047
- 33
- 15 Ekim 2022
- 25
- 7
- 1
- 37
Merhaba, Era testi için kaç gün ilaç kulandıktan sonra örnek alındı ve sonucun gelmesi kaç gün sürüyor. Mesela bu ay era testi yapılsa sonraki ay transfer yapılabilir mi?Buraya not düsecegimi söylemiştim..
- 13 Mart 2023
- 1.896
- 1.109
- 48
Sonucunu ne oldu acaba merak ettimBen ilk Era testi temmuzda yaptırdım . test ücreti 2135 tl + ılaç ve tahliller. İkincisini de Haziranda yaptırdım . ERA ücreti alınmadı ama ılaç ve tahllıller ödedim. ama Agustostan itibaren fiyatı artışı olmuş 2700 tl falan diye duydum. Doktorum YAGMUR ERBİL bey. çok iyi doktor. Assistanı da çok gulel Hicran hanım.