- 10 Ekim 2020
- 1.457
- 5.313
- 78
- 40
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #10.801
Aynen İnternette oyle yazıo hangi ıgneyı vuruldun sen progestan mıBenimdi canım ama şuan yok iğneleri yiyince kesildi. Ama normal kanama yoksa doktor pembe ve kahverengi akıntıya normal diyor
Ahhhh saolun kizlar kalbimde bi kus cirpiniyordu sanki kanatlari goguslerime carpiyordu bana dua edin nolurHerkeste oluyor galiba normal sanırım korkma canım
Canım maşallah cok güzel çıkmışÇıkt sonuç 370 çıkmışçok şükür doktor artık test yaptırma dedi
kıyamam canım benim için rahat etsin normalmişAhhhh saolun kizlar kalbimde bi kus cirpiniyordu sanki kanatlari goguslerime carpiyordu bana dua edin nolur
sen nasıl oldun canım . rahatlayabildin miCanım maşallah cok güzel çıkmış
Valla canım aynen öyle de bilmiyorum ki öyle çıktı11. Gün ile 12. Gün arasında büyük bir geçiş olmuş ☺ maşallah iki günde bir olmuyormu
Evet canım onu vurdunum devam da ediyorm 2 günde 1Aynen İnternette oyle yazıo hangi ıgneyı vuruldun sen progestan mı
Allah razı olsun canım hadi sende yaptırda öğrenelim artık varda zatenCanım maşallah cok güzel çıkmış
Bu ne güzel haber böyleCanım 11. Gün 88 çıktı 12. Gün 153 çıktı 14. Gün 370 çıktı bu şekilde
Çok sağol abla Allah razı olsun haftaya çarşamba çağırdıBu ne güzel haber böylekeseye ne zaman gidiyosun? Hayırlısı olsun kuşum
Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahValla canım aynen öyle de bilmiyorum ki öyle çıktı
Ne oldu ki canm ya kaçırdım ben? Değerin artmıştı senin?Amin inaşşalhçok şükür bir kez daha deneme şansım var Allah herkesin yardımcısı olsun gerçekten. Bu da olmazsa yine denerim mecburen. Şuan üzülüyorum ama dondurulmuşum var en azından olmayan insanlar yeniden deniyor benimki şımarıklık olur diyorum insan utanıyor. Ama başta sevindim sonra böyle olunca işte diyorsun. Ne diyim en azından hamile kalabiliyormuşum buna şükür
Allah razı olsun canım inşallah rabbim dileyen isteyen Herkese nasip etsinRabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah☺❤
Amin inşallah canım inşallah herseyini görürsün ❤Allah razı olsun canım inşallah rabbim dileyen isteyen Herkese nasip etsinhamillere de sağlıcakla doğurmayı nasip etsin hele şu keseyi de görelim de
Ayy canım benim nasıl da mutluÇok sağol abla Allah razı olsun haftaya çarşamba çağırdı
Anladım kuzum Rabbım bebıslerımızı kucagınıza almayı nasip eylesınEvet canım onu vurdunum devam da ediyorm 2 günde 1
Abla çok şükür mutluyum oda çok mutlu Allah razı olsun hiçbir iş yaptırmıyor. Kimseye söylemeyi düşünmüyorum abla uzun süreAyy canım benim nasıl da mutluAllah daim etsin. Kocan secindi mi çok? Büyük eltine söyledin mi
Rabbim hepimize hayırlı saglıklı bir sekılde bebeklerimizı kucagınıza almamızı nasip eylesin.. Evlat askıyla yanıp tutuşan herkse Rabbım nasip etsinAhhhh saolun kizlar kalbimde bi kus cirpiniyordu sanki kanatlari goguslerime carpiyordu bana dua edin nolur
Amin canım inşallah Allah razı olsun. Sebebsiz infertiliteydi canım sadece benım amh 1.42 çıkmıştı tek sorun buydu ama doktor sorun olarak görmüyordu hala görmüyorAnladım kuzum Rabbım bebıslerımızı kucagınıza almayı nasip eylesın
Senin tup bebek yapmandakı sebep neydı
bilgilerini öğrenebilir miyim canım kaçıncı gün embriyosu tek mi çift mi transfer tarihi ne zamanBeni de ekle canım inşallah güzel sonuclar alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?