- 7 Ağustos 2019
- 377
- 616
- 103
- 33
- Konu Sahibi pembiss123
- #10.781
Seninki sırayla nasıl gitti canımÇıkt sonuç 370 çıkmışçok şükür
doktor artık test yaptırma dedi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seninki sırayla nasıl gitti canımÇıkt sonuç 370 çıkmışçok şükür
Ben İstanbuldayım. Belki bir umut aynı şehirdeyiz diye sormak istedim. Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Birkaç yere sormuştum 6 - 7 ay önce güvenilir bir yerden 500 lira fiyat almıştık o yüzden merak ettim.İzmirde tavmergen tüp bebekte yaptırdım ben. Sperm ya da kan ankaraya yolladılar. Hatırlayamadım şimdi neyi aldıklarını. 10güne falan çıktı. Bulunduğunuz sehirde tıp merkezlerini arayın belki onlarda yapar.
Bana iğne değil fitilini vermişti. Hala devam. Fitil rahatsız ederse ağızdan al dedi. Fakat hem yan etkisi olurmuş hemde vajinada daha etkiliymiş. Yani parmağa devamHerşey olablr canımsen progestan iğneye devam ediyor musun
Benim gittiğim yerde güvenilir iyi bir merkez. Belki şehir farklı diye fazladır.Ben İstanbuldayım. Belki bir umut aynı şehirdeyiz diye sormak istedim. Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Birkaç yere sormuştum 6 - 7 ay önce güvenilir bir yerden 500 lira fiyat almıştık o yüzden merak ettim.
. olumsuz birşey okumadım ama inanki net bir bilgim yok. yaptır tabi ki canım şifanın nerden geleceği belli olmaz . bu denemen de bebeğin olucak ben buna inannıyorum ve öyle hissediyorum .İnşallah canım ya. Olumlu olumsuz bir sürü şey yazmışlar, net kesin bir tedavide değil ama içimde kalacağına yaptırıcam bende
Canım gözün aydın çok sevindimÇıkt sonuç 370 çıkmışçok şükür
Inanılır gibi değil gerçekten. Şikâyet etmek lazım böylelerini.Canım başka o,el hastahanede hsg çekmiştim bana tüplerle ilgili birşey demediler ama bu memorial baktı filime birinde sızıntı birinde şişirme var dendi hata ben dedim transfer den önce hsg tekarar çekmek istiyorum bana tamam dedi bugün gittim doktora böyle birşey yok tüplerinde sıkıntı yok dedi madem böyle bir sıkıntı varsa asilama yapılmaz birde şişme varsa tup bebek yapilmaz tutmadığı için bilerek diyecek ameliyat birşey olmadıgi halde amelyat yapacak para için sonra duzeltim diyecek sonra birde dedi altın yumurta bulalım üç ay içinde asilama tup bebek sıkıntı neden ara vermeden yapmadınız dedi doktor nasıl yaptı böyle sırf para icin
Bugün hamdolsun diğer günlere göre çok iyiyim. Ateşim 37.9'a düştü. Dün gidemedim hastaneye gidicek gibi degildim çünkü. Aşırı üşüme titreme vardı. Dediğin gibi ben riske atmamak için gece dr'a gidicem. Test de yapsınlar. Negatif çıkarsa solunum yolu enfeksiyonudur. Cuma günü anlatırım dr'uma. Yapalım derse yapariz. Iptal derse iptal. Yapacak bişey yokEvet haklısın o kadar hormon ilacı alıp iptal olursa üzülürsün, ama Allah korusun hasta olup da negatif sonuç alırsan aklında hep keşke erteletseydim, hastayim diye tutmadı şüphesi kalicakbu arada bugün nasılsın
![]()
Doktorunla konustunmu canmKizlar selam 6 kasimda transfer oldum bugun tam 5+0 gosteriyor dun kesesini gorduk bebegin ama benden kahve rengi leke geliyor cok korktum basina gelen varmi
hakkın da hayırlısı olsun canım . bazısının sınavı zor geçiyor hepsine amenna . rabbim en kısa zamanda şifanın versin inş..aminBugün hamdolsun diğer günlere göre çok iyiyim. Ateşim 37.9'a düştü. Dün gidemedim hastaneye gidicek gibi degildim çünkü. Aşırı üşüme titreme vardı. Dediğin gibi ben riske atmamak için gece dr'a gidicem. Test de yapsınlar. Negatif çıkarsa solunum yolu enfeksiyonudur. Cuma günü anlatırım dr'uma. Yapalım derse yapariz. Iptal derse iptal. Yapacak bişey yok![]()
Baska bir arkadasın da geliyordu burda ahsen mıydı aysegul muydu tam hatırlamıyorum suandaKizlar selam 6 kasimda transfer oldum bugun tam 5+0 gosteriyor dun kesesini gorduk bebegin ama benden kahve rengi leke geliyor cok korktum basina gelen varmi
Doktorunla konustunmu can
Adet kanamasi gibi yogun kanama degilse korkulcak bisey yok dedi ama insan ne yasayacagini bilmedigi icin hep stres yapiyorum kahve rengi camur gibiDoktorunla konustunmu canm
Canım 11. Gün 88 çıktı 12. Gün 153 çıktı 14. Gün 370 çıktı bu şekildeSeninki sırayla nasıl gitti canım![]()
Benimdi canım ama şuan yok iğneleri yiyince kesildi. Ama normal kanama yoksa doktor pembe ve kahverengi akıntıya normal diyorBaska bir arkadasın da geliyordu burda ahsen mıydı aysegul muydu tam hatırlamıyorum suanda
Sen pazar günü kan vermemiş miydin?Çok doğru demişsin elimden geleni yaptım mı diyorsun. Ben bazen çok takıntılı oldum günlük hayattaki şeylere gittim kafa yordum arada iş yaptım deli gibi off. Hep sorular kafamda ama düşük gibi olacak belli yarın Bi daha kan vercekmişim yarın netleşir herhalde
Rabbim şifa versin inşallah bol c vitamini al şu an senin kovid var mı kiBugün hamdolsun diğer günlere göre çok iyiyim. Ateşim 37.9'a düştü. Dün gidemedim hastaneye gidicek gibi degildim çünkü. Aşırı üşüme titreme vardı. Dediğin gibi ben riske atmamak için gece dr'a gidicem. Test de yapsınlar. Negatif çıkarsa solunum yolu enfeksiyonudur. Cuma günü anlatırım dr'uma. Yapalım derse yapariz. Iptal derse iptal. Yapacak bişey yok![]()
Herkeste oluyor galiba normal sanırım korkma canımAdet kanamasi gibi yogun kanama degilse korkulcak bisey yok dedi ama insan ne yasayacagini bilmedigi icin hep stres yapiyorum kahve rengi camur gibi
11. Gün ile 12. Gün arasında büyük bir geçiş olmuş ☺ maşallah iki günde bir olmuyormuCanım 11. Gün 88 çıktı 12. Gün 153 çıktı 14. Gün 370 çıktı bu şekilde