Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Ben İstanbuldayım. Belki bir umut aynı şehirdeyiz diye sormak istedim. Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Birkaç yere sormuştum 6 - 7 ay önce güvenilir bir yerden 500 lira fiyat almıştık o yüzden merak ettim.

Benim gittiğim yerde güvenilir iyi bir merkez. Belki şehir farklı diye fazladır.

İnşallah canım ya. Olumlu olumsuz bir sürü şey yazmışlar, net kesin bir tedavide değil ama içimde kalacağına yaptırıcam bende
. olumsuz birşey okumadım ama inanki net bir bilgim yok. yaptır tabi ki canım şifanın nerden geleceği belli olmaz . bu denemen de bebeğin olucak ben buna inannıyorum ve öyle hissediyorum .

Inanılır gibi değil gerçekten. Şikâyet etmek lazım böylelerini.

Kizlar selam 6 kasimda transfer oldum bugun tam 5+0 gosteriyor dun kesesini gorduk bebegin ama benden kahve rengi leke geliyor cok korktum basina gelen varmi

Bugün hamdolsun diğer günlere göre çok iyiyim. Ateşim 37.9'a düştü. Dün gidemedim hastaneye gidicek gibi degildim çünkü. Aşırı üşüme titreme vardı. Dediğin gibi ben riske atmamak için gece dr'a gidicem. Test de yapsınlar. Negatif çıkarsa solunum yolu enfeksiyonudur. Cuma günü anlatırım dr'uma. Yapalım derse yapariz. Iptal derse iptal. Yapacak bişey yok

hakkın da hayırlısı olsun canım . bazısının sınavı zor geçiyor hepsine amenna . rabbim en kısa zamanda şifanın versin inş..amin

Sen pazar günü kan vermemiş miydin?

Rabbim şifa versin inşallah bol c vitamini al şu an senin kovid var mı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…