- 3 Kasım 2017
- 4.601
- 7.881
- 158
- 35
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #10.841
Çok güzel canım maşallah subhanallahÇıkt sonuç 370 çıkmışçok şükür doktor artık test yaptırma dedi
Bence de ilk 3 ay söyleme canim. Ama ilk büyük eltine söyleAbla çok şükür mutluyum oda çok mutlu Allah razı olsun hiçbir iş yaptırmıyor. Kimseye söylemeyi düşünmüyorum abla uzun süre
Aynen öyle canım en doğrusu. Sen nasilsin? Yarin büyük günDaha da iyi olursun inslalah canim yinede testi yaptir aklinda kalmasin ignelere vs baslamadan daha iyi olur
Ah ya bir bilsen kaç posta ter attim bana mısın demiyorSen de benim gibi yap transferden birgün önce bende mecbur kalmıştım önce iyice bir terler kendini bol ekşili çorba iç zencefil limon kaynat iç sürekli kendine bak sonra git test yap
Ay evt ya icimde degisik duygular var yarin 16 da burda olun dedi gelimce su icmeye başlayın sıkışınca alicaz dedi.. ben o zmaan kadar zaten birsuru su icerim nasil olacak bilmiyorumAynen öyle canım en doğrusu. Sen nasilsin? Yarin büyük gün
Ne yapıcaksın şekerim köprüyü geçene kadarOlabilir canım sorun değil ücretini de öder gider sıkıntı yok ama tarzı rahatsız etti bizi bakalım düşüneceğiz şuan kızgınız
Evde içersen orda içme o zaman. Ayarlamaya bak bi şekil. Sonra dara düşmeAy evt ya icimde degisik duygular var yarin 16 da burda olun dedi gelimce su icmeye başlayın sıkışınca alicaz dedi.. ben o zmaan kadar zaten birsuru su icerim nasil olacak bilmiyorum
Sagol canim Allah razi olsun inslalah seninde bi sıkıntı çıkmaz sonucundaEvde içersen orda içme o zaman. Ayarlamaya bak bi şekil. Sonra dara düşmecok başarılı sağlıklı bir şekilde geçsin inşaallah. Üşümüş yavrularını kucakla evine getir
Allah razı olsun canımÇok güzel canım maşallah subhanallah
Ne deyim abla ben hamileyim de ilk sana mı söyleyim dedim diyimBence de ilk 3 ay söyleme canim. Ama ilk büyük eltine söyle
Ben sıkıştım şuan senin yerineSagol canim Allah razi olsun inslalah seninde bi sıkıntı çıkmaz sonucunda16 ya kadar illaki su icerim de cok icmemeye calsiicam artik
Niye bırakmıyor ya bu seni ama nefes almada zorluk çekmiyorsun degilmiAh ya bir bilsen kaç posta ter attim bana mısın demiyoröksürük mahvetti beni.
Evet nasip kısmet canımAmin canım inşallah Allah razı olsun. Sebebsiz infertiliteydi canım sadece benım amh 1.42 çıkmıştı tek sorun buydu ama doktor sorun olarak görmüyordu hala görmüyor
Su an en büyük derdim o ya çok korkuyorum önceden yaşadığım kötü şeyler yaşamaktan inşallah normal insancıl bir sıkışma olurBen sıkıştım şuan senin yerinebenim icin aşırı psikolojik bir durum bu
Büyükten küçüğe doğru haber veriyorum da o yüzden ilk seni aradım dersinNe deyim abla ben hamileyim de ilk sana mı söyleyim dedim diyim
Kavscım ben yaptrdım. Aslında bende sorun yok embrıyolarım subatta 3 adet 5. Gun emb olarak donduruldu fakat 3ba gbi embrıyolarım oldu sonra doktorum %40 sansın var fakat prp yaparsak sansın artar yumurtalarının kalitesi artar dedı sonra mayıs gbi prp yaptrdım normalde 12 adet yumurtam oluyordu prp ile 16 adet yumurtam oldu cıkan embrıyolarımda 3. Gunde fragmantasyon %0 olan emb oldu zaten prp ye guvendgmz için hiç 5. Gune goturmeye gerek bıle duymadık ana rahmınde kalsın dedık. Ama sunu soyleyebılırım hem döllenme sayım hemde emb kalitem arttı gercekten. Prp yaptrcaksan mutlaka havuzda yaptr prpdrn yararlan. İnşallah benım bebişim tutunursaKızlar prp yaptıran ya da hakkında bilgisi, olumlu-olumsuz hikayesi olan var mı? Doktorum belki yaparız dedi
Insallah bebısın sıkı sıkı tutunur kuzum rEsimde harektlilik azdi bide morfolojimiz bozuktu
Kofi ım Allahım sıfanı versin kuzum ıyı olursun ınsallahBence yok hayatım. Ama riske atmamak için gece test yaptiricam. Bide neyim var ögrenmem lazım. Ona göre tedaviye devam edicem.
Demi ya bende normalde cok su icen biriyim yarim saate tuvalate giderim bakalim ne olacak bahcecide nasil oluyor acanmba daha sonra yatiriyorlarmi sürgü falan veriyirlarmi birde eve otobusle gelsem sikinti olur mu taksiyle mi geleyimkiBen sıkıştım şuan senin yerinebenim icin aşırı psikolojik bir durum bu
Ben herkese soyledımNe deyim abla ben hamileyim de ilk sana mı söyleyim dedim diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?