Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Merhaba hanımlar 16 kasım da 10 hücreli üçüncü gün orta kalite embriyoru transferi oldum.Test günüm 28 kasım ama dayanamadım az önce eczaneden erken gebelik testi aldım ve yaptım.Tek çizgi çıktı hem de baya belirgin.Moralim çok bozuldu.Sizce erken mi davrandım yada testte çıkan negatif gerçekten negatif midir ?

Bana proluton u bir transfer gunu bir de bir hafta sonra verdi. Bugun 2. Yaptirdim. Hala birincisi aciyorken bu hic acimadi. Hemsirenin elinden eline fark var sanirim

Bizim merkezde de öyle. Sadece gebelik testi dahil. Sonra gidersem ücretli. Eğer pozitif çıkarsa eşim yine orda devam etmemi istiyor. Normal gebelik degil eoue
Kullanilan ilaclar falan var sonuçta. Bence sen de küsme yine dr'una git

Daha da iyi olursun inslalah canim yinede testi yaptir aklinda kalmasin ignelere vs baslamadan daha iyi olur

Bence yok hayatım. Ama riske atmamak için gece test yaptiricam. Bide neyim var ögrenmem lazım. Ona göre tedaviye devam edicem.
Sen de benim gibi yap transferden birgün önce bende mecbur kalmıştım önce iyice bir terler kendini bol ekşili çorba iç zencefil limon kaynat iç sürekli kendine bak sonra git test yap

Olabilir canım sorun değil ücretini de öder gider sıkıntı yok ama tarzı rahatsız etti bizi bakalım düşüneceğiz şuan kızgınız

ben ce de aynı doktora devam et normal bir gebelik değil sonuçta . en azından bu ilk zamanları atlatana kadar. ayıya dayı dicez mecburen .

yine de sen anne adayısın herşeyi bizden daha iyi bilirsin. içindeki ses ne diyorsa onu yap. hakkında hayırlsıı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…