- 26 Ekim 2020
- 1.489
- 1.476
- 63
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #10.821
bebek doğana kadar mı mesela :)))Abla çok şükür mutluyum oda çok mutlu Allah razı olsun hiçbir iş yaptırmıyor. Kimseye söylemeyi düşünmüyorum abla uzun süre
Evet devam ettiriliyor. hatta zamani geldiginde azaltilarak birakiliyor. Hamileligin etkilenmemesi icin. Dr kontrolu disinda kullanilacak bir ilac degil gibiElindeki yetecek mi kaç paket var. Tuttuktan sonrada devam ettiriyorlar çünkü.
Yok canımbebek doğana kadar mı mesela :)))
Bana proluton u bir transfer gunu bir de bir hafta sonra verdi. Bugun 2. Yaptirdim. Hala birincisi aciyorken bu hic acimadi. Hemsirenin elinden eline fark var sanirimBen kullanıyorum canim transferden bir hafta önce başladım 3 güne 1 devam ediyorum hala. Iğne aşırı yağlı, dolayısıyla vurulurken yanma oluyor. Sonrasında bacak-bel ağrısı da yaptı bende. 3 günde bir yapınca o kadar kötü yapmıyor ama her gün olsa tekerlekli sandalyeye mahkum eder adamı
16 kasım 3. Gün çift embriyobilgilerini öğrenebilir miyim canım kaçıncı gün embriyosu tek mi çift mi transfer tarihi ne zaman
OlabilirBenim gittiğim yerde güvenilir iyi bir merkez. Belki şehir farklı diye fazladır.
Maşallah çok güzel artmış değerler:) Allah tamamına erdirsin inşallahÇıkt sonuç 370 çıkmışçok şükür doktor artık test yaptırma dedi
Bunu bende merak ediyorumAyy canım benim nasıl da mutluAllah daim etsin. Kocan secindi mi çok? Büyük eltine söyledin mi
İnşAllah allah razı olsunMaşallah çok güzel artmış değerler:) Allah tamamına erdirsin inşallah
Bizim merkezde de öyle. Sadece gebelik testi dahil. Sonra gidersem ücretli. Eğer pozitif çıkarsa eşim yine orda devam etmemi istiyor. Normal gebelik degil eoueKızlar selam ben doktoruma sinir oldum bu sabah. Normalde kendisini çok severim. Ama tüp bebek süreci bitip ödemeler yapılınca bizi başından savar gibi oldu. Testten sonra 10 gün sonra ultrason yapalım dedi. Bugün de teyitleşelim diye mesaj attık. Pazara denk geliyor ctesi mi ptesi mi gelelim diye. Hastanenin sitesini vermiş burdan randevu alın gelin diye. Ya da daha uygun biyere gidip muayene olup bana söyleyin diye. Ama yazım tarzı o kadar sinirimizi bozdu ki.Daha bebek kaç haftalık ne durumda ilaçlar ne kadar kullanılacak bunları görüşmemiz gerekmez miydi. Hemen ücretliye yönlendirmiş ya da başka biyere. Biz de yeni bi doktor arayışına girdik ama moralimizi bozdu. Ücreti neyse yine öder giderdik problem o değildi ama yaklaşımı ters geldi. Ve benim bildiğim önce bi duruma bakılır ondan sonra başka bi yere yönlendirilir
Allah razı olsun canım çok sağol. Vardır bunda da bir hikmethakkın da hayırlısı olsun canım . bazısının sınavı zor geçiyor hepsine amenna . rabbim en kısa zamanda şifanın versin inş..amin
Bence yok hayatım. Ama riske atmamak için gece test yaptiricam. Bide neyim var ögrenmem lazım. Ona göre tedaviye devam edicem.Rabbim şifa versin inşallah bol c vitamini al şu an senin kovid var mı ki
Daha da iyi olursun inslalah canim yinede testi yaptir aklinda kalmasin ignelere vs baslamadan daha iyi olurBugün hamdolsun diğer günlere göre çok iyiyim. Ateşim 37.9'a düştü. Dün gidemedim hastaneye gidicek gibi degildim çünkü. Aşırı üşüme titreme vardı. Dediğin gibi ben riske atmamak için gece dr'a gidicem. Test de yapsınlar. Negatif çıkarsa solunum yolu enfeksiyonudur. Cuma günü anlatırım dr'uma. Yapalım derse yapariz. Iptal derse iptal. Yapacak bişey yok
Sen de benim gibi yap transferden birgün önce bende mecbur kalmıştım önce iyice bir terler kendini bol ekşili çorba iç zencefil limon kaynat iç sürekli kendine bak sonra git test yapBence yok hayatım. Ama riske atmamak için gece test yaptiricam. Bide neyim var ögrenmem lazım. Ona göre tedaviye devam edicem.
Olabilir canım sorun değil ücretini de öder gider sıkıntı yok ama tarzı rahatsız etti bizi bakalım düşüneceğiz şuan kızgınızBizim merkezde de öyle. Sadece gebelik testi dahil. Sonra gidersem ücretli. Eğer pozitif çıkarsa eşim yine orda devam etmemi istiyor. Normal gebelik degil eoue
Kullanilan ilaclar falan var sonuçta. Bence sen de küsme yine dr'una git
Aminn canım çok teşekkür ederim allah dualarımızı kabul etsinHayırlı olsun canım, sana hemen yapışsınlar bırakmasınlar bebişlerin
Bi ara baktım dün ya dA ondan önceki gün göremedim sağol canımgördüm canım ekledim bile ben seni görmedin sanırım :)
Gunes3452 .!.:
Kızlar selam ben doktoruma sinir oldum bu sabah. Normalde kendisini çok severim. Ama tüp bebek süreci bitip ödemeler yapılınca bizi başından savar gibi oldu. Testten sonra 10 gün sonra ultrason yapalım dedi. Bugün de teyitleşelim diye mesaj attık. Pazara denk geliyor ctesi mi ptesi mi gelelim diye. Hastanenin sitesini vermiş burdan randevu alın gelin diye. Ya da daha uygun biyere gidip muayene olup bana söyleyin diye. Ama yazım tarzı o kadar sinirimizi bozdu ki.Daha bebek kaç haftalık ne durumda ilaçlar ne kadar kullanılacak bunları görüşmemiz gerekmez miydi. Hemen ücretliye yönlendirmiş ya da başka biyere. Biz de yeni bi doktor arayışına girdik ama moralimizi bozdu. Ücreti neyse yine öder giderdik problem o değildi ama yaklaşımı ters geldi. Ve benim bildiğim önce bi duruma bakılır ondan sonra başka bi yere yönlendirilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?