- 31 Mart 2017
- 684
- 560
- 103
- 44
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #10.761
Evt canim 5. Gune gelen embriyolar cok sayida hucrenin kompakt kurmus olmasi gerekiyor hucre dis zarinin ayri bir hucre topluluğu ile plasenta oluşumuna hazir hale gelmis olması gerekiyor 5 aa veya 5 ba veya 5 bb gibi terimlerde rakam 5 embriyonun ulaştığı gundeki hücre sayisi ilk harf ic hucre durumunu ikinci harf dis zar hucre durumunu anlatiyor ic hucrelerin tam kompakt haline a kalite deniliyor dis zardaki hucre durumunda incelme hucrelerin durumuda ona abc diye kalite degeri veriliyor benim embriyolarim resmini atayim size resimdeki sol ustteki embriyo 5 aa kalitede sag alttaki embriyo 5 ba kslitesinde biraz tanimlamaya çalıştım ( bu arada saglikciyim extra üreme sağlığı eğitimlerim var fakat tüp bebek konusunda pek bilgim yoktu onuda edindim bir iki Arkadaş ile görüşerek)Kolunu kessen bebeğin olur deseler keserim yani o durumdayim su anbu blast embriyo nasil oluyor bana embriyolog bir sey demedi bu konuda. Yoksa 5.gune gelenlerin hepsi blast mi oluyor?
Evt canim 5. Gune gelen embriyolar cok sayida hucrenin kompakt kurmus olmasi gerekiyor hucre dis zarinin ayri bir hucre topluluğu ile plasenta oluşumuna hazir hale gelmis olması gerekiyor 5 aa veya 5 ba veya 5 bb gibi terimlerde rakam 5 embriyonun ulaştığı gundeki hücre sayisi ilk harf ic hucre durumunu ikinci harf dis zar hucre durumunu anlatiyor ic hucrelerin tam kompakt haline a kalite deniliyor dis zardaki hucre durumunda incelme hucrelerin durumuda ona abc diye kalite degeri veriliyor benim embriyolarim resmini atayim size resimdeki sol ustteki embriyo 5 aa kalitede sag alttaki embriyo 5 ba kslitesinde biraz tanimlamaya çalıştım ( bu arada saglikciyim extra üreme sağlığı eğitimlerim var fakat tüp bebek konusunda pek bilgim yoktu onuda edindim bir iki Arkadaş ile görüşerek)
Beklemekten hepımız yorulduk yaBide sıkışmayı bekle orda inan artık yoruldum beklemekten.ben hazırlıklı gideyim yine de bide beklemem sıkışmayı.yatirdilarmi çok seni yine ayni transfer gibi
Sonucumuz cıktı miHerşey olablr canımsen progestan iğneye devam ediyor musun
Coook teşekkür ederim ya inşallah darısı sizlerin başına hepimizin başına olsunKapı gibi ben burdayım diyo annesi gözün Aydın
Çıkt sonuç 370 çıkmışSonucumuz cıktı mi
Yaaa çok çok çok sevindiimmmÇıkt sonuç 370 çıkmışçok şükür doktor artık test yaptırma dedi
Canım Allah razı olsun bir tık daha rahatladım ama daha kesesi var kalp atışını varYaaa çok çok çok sevindiimmm
Rabbim sağlıcakla kucağına da versin inşallah
Onları da göreceksin Allah'ın izniyleCanım Allah razı olsun bir tık daha rahatladım ama daha kesesi var kalp atışını var
İnşAllah canım Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin çok şükür bugune ben hiç sıfırın üstünü görmedimOnları da göreceksin Allah'ın izniyle
Amin canım inşallah. Kaçıncı gün embriyosuydu? ve transferin kaçıncı günündeydin?İnşAllah canım Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin çok şükür bugune ben hiç sıfırın üstünü görmedim
Beni de ekle canım inşallah güzel sonuclar alırımtek embriyo mu canım bide kaçıncı gün embriyosu senide ekleyelim listemize
Canım benım 3. Gün embriyosuydu çift embriyoydu ama sanırım bir tanesi tutundu. 10 kasımda transfer oldum.Amin canım inşallah. Kaçıncı gün embriyosuydu? ve transferin kaçıncı günündeydin?
ben yaptırmadım ama birkaç video seyretmiştim .kadın 20 kere denemiş tutmamış prp ile hamile kalmış inş. sana da faydası olur canımKızlar prp yaptıran ya da hakkında bilgisi, olumlu-olumsuz hikayesi olan var mı? Doktorum belki yaparız dedi
Canım özelde dna fragmantasyon testi yaptırdık. 250-350 tl arası para verdik. Y kromozom analizi yaptırdık, onu devlette genetik bölümünde ücretsiz yaptırdık.yakın tarihte sperm dna hasar testi yaptıran var mı varsa fiyat konusunda bilgi verebilirmi lütfen
Merhaba, Dna fragmantasyon testini nerede yaptırdınız acaba?Canım özelde dna fragmantasyon testi yaptırdık. 250-350 tl arası para verdik. Y kromozom analizi yaptırdık, onu devlette genetik bölümünde ücretsiz yaptırdık.
İnşallah canım ya. Olumlu olumsuz bir sürü şey yazmışlar, net kesin bir tedavide değil ama içimde kalacağına yaptırıcam bendeben yaptırmadım ama birkaç video seyretmiştim .kadın 20 kere denemiş tutmamış prp ile hamile kalmış inş. sana da faydası olur canım
İzmirde tavmergen tüp bebekte yaptırdım ben. Sperm ya da kan ankaraya yolladılar. Hatırlayamadım şimdi neyi aldıklarını. 10güne falan çıktı. Bulunduğunuz sehirde tıp merkezlerini arayın belki onlarda yapar.Merhaba, Dna fragmantasyon testini nerede yaptırdınız acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?