- 5 Ekim 2017
- 1.132
- 996
- 123
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #10.501
Nasipten öte yol yok, kaderinde varsa olur. Kendini üzme,evliligini yipratma cocuk icin.. Hepimiz mucadele veriyoruz. Dun instagramda gezinirken takip ettigim bi kadin dogumcu dr var, ebru zulfikaroglu 8 tup bebekten sonra ilk cocuguna kavustugunu yazmis. Zamana ve nasibe birak. Bekledigine kavusacaksin bir gun, vazgecme pes etme,sabret...Ruh halim cok iyi değil
Heralde sonrası var helwki benim gibi dört düşük yapan birine süreç hiçbi zaman kolay değilAyrıca bence kan versem varsa çıkar zaten değer düşükte ha sana şunu söyleyim ben öğrendim rahatladım mı hayır bu süreç daha yıpratıcı
Teşekkür ederimNasipten öte yol yok, kaderinde varsa olur. Kendini üzme,evliligini yipratma cocuk icin.. Hepimiz mucadele veriyoruz. Dun instagramda gezinirken takip ettigim bi kadin dogumcu dr var, ebru zulfikaroglu 8 tup bebekten sonra ilk cocuguna kavustugunu yazmis. Zamana ve nasibe birak. Bekledigine kavusacaksin bir gun, vazgecme pes etme,sabret...
3..deneme 5. Gün embriyosu üç. Tane koydularKacinci denemen?
Aynen öyle canım rabbim gönlüne göre versin inşallahHeralde sonrası var helwki benim gibi dört düşük yapan birine süreç hiçbi zaman kolay değil
Yumurta kalitesi için tavsiye ediliyorMerhaba q enzim q10 niçin verdi doktor acaba
Canım başka o,el hastahanede hsg çekmiştim bana tüplerle ilgili birşey demediler ama bu memorial baktı filime birinde sızıntı birinde şişirme var dendi hata ben dedim transfer den önce hsg tekarar çekmek istiyorum bana tamam dedi bugün gittim doktora böyle birşey yok tüplerinde sıkıntı yok dedi madem böyle bir sıkıntı varsa asilama yapılmaz birde şişme varsa tup bebek yapilmaz tutmadığı için bilerek diyecek ameliyat birşey olmadıgi halde amelyat yapacak para için sonra duzeltim diyecek sonra birde dedi altın yumurta bulalım üç ay içinde asilama tup bebek sıkıntı neden ara vermeden yapmadınız dedi doktor nasıl yaptı böyle sırf para icinNasıl yanlış tedavi uygulamış? Bu sefer herşey yolunda gider inşaallah canım. Ben de eski denemelerimi düşününce cok sinir oluyorum ama olan oldu zamanı geri getiremiyoruz kiAmin canım amin
İnşAllah canım Rabbim hepimize nasip etsin İnşallahBenden 25 folikül toplanınca sonrası biraz ağır geçti. O nedenle 2 adet döngüsü bekliyorum. Beklemek zor geliyor ama sağlıkla sonuca ulaşalım daKorkma korkma 9 taneden birini kucağına alırsın inşallah. Polikistik olanlar en çabuk sonuç alanlarmış.
Neden dusuk yapıyomussun canım doktorun bişey soyledi mi? Karyotipe kan pıhtılaşma sorunun var mı bakıldı mı?Heralde sonrası var helwki benim gibi dört düşük yapan birine süreç hiçbi zaman kolay değil
Çok teşekkürler cevabınız içinEvet hayırlısıyla ama embriyo da gözükünce tam emin olunur o zaman da tek yumurta ikizi mi diye
Ayy çok heyecanlı. Allah yardımcın olsunGünaydın kızlar... kan verdim dualarınıza talibim.. nolur dua edin güzel sonuçlar alayım...
Amin saolasin canım benim. Çok strese girdim düne kadar aklımda bile yoktu bu sabah çok gerildim. Düşünsene damarımı bulamadılar yaa kan aldıramıyordum az dahaAyy çok heyecanlı. Allah yardımcın olsun
Değerlerin hep artsın inşallahbnde pazar gunu verecegim kan.
Nasıl yanlış canım ne yapmış kiBugün bahceciye zeki beye gittim çok iyi geldi önceden memorial ugur bey tarafından uygulanan yanlış tedavi kim para için duygularımız ile oynuyorsa bizi para için görüyorsa ALLAH hakkınızı bırakmasin bana yanlıs tedavi uygulanmis
Baya erkencisin canım hayrılısı olsun inşallah 1 saate çıkar bende kan vereceğim bugunGünaydın kızlar... kan verdim dualarınıza talibim.. nolur dua edin güzel sonuçlar alayım...
Aslında tüpümde sıkıntı yoktu üç ay içinde vücut dinlemeden asilma tup bebek üst üste yaptı gerekçe tüpünde sıkıntı var orta kalite iki yumurta transfer edildi herşey para için tutmayınca ameliyat tabi para için ama aslında tüpüm de sıkıntı yok iki doktor baktı 3ay içinde neden acele davrandınız o yüzden 6 ay bekleyecem bu ilaçlar yapılan her işlem rahim için yorucu birde bakalim yumurta takibi yapalım neden olmuyor araştıralım ona göre yol çizelim hemen yapalım olmaz başarı olmaz dedi kist yok polistik over değilim düzenli adet oluyorum ağrı sızı yok tuplerde sıkıntı yok eşimde sıkıntı yok dedi birde yumurta kalitene bakalim tahlil istedi önceki tahlilerin iyi dedi gen testi istedi rahime çizik atacak 6 ay içinde olmasa tup bebek transferden önce bu memorial daki acele acele yangından mal kaçırır gibiNasıl yanlış canım ne yapmış ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?