Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Ruh halim cok iyi değil
Nasipten öte yol yok, kaderinde varsa olur. Kendini üzme,evliligini yipratma cocuk icin.. Hepimiz mucadele veriyoruz. Dun instagramda gezinirken takip ettigim bi kadin dogumcu dr var, ebru zulfikaroglu 8 tup bebekten sonra ilk cocuguna kavustugunu yazmis. Zamana ve nasibe birak. Bekledigine kavusacaksin bir gun, vazgecme pes etme,sabret...

Kizlar merhaba.. Benim test gunume son 3 gun kaldi insallah cuma gunu test yapicam. Kan sulandiricim bitti ama bugun doktora yazdim pozitif görursen devam et dedi ama 3 gun de sorun olmazmi ki

Teşekkür ederim

Nasıl yanlış tedavi uygulamış? Bu sefer herşey yolunda gider inşaallah canım. Ben de eski denemelerimi düşününce cok sinir oluyorum ama olan oldu zamanı geri getiremiyoruz ki Amin canım amin
Canım başka o,el hastahanede hsg çekmiştim bana tüplerle ilgili birşey demediler ama bu memorial baktı filime birinde sızıntı birinde şişirme var dendi hata ben dedim transfer den önce hsg tekarar çekmek istiyorum bana tamam dedi bugün gittim doktora böyle birşey yok tüplerinde sıkıntı yok dedi madem böyle bir sıkıntı varsa asilama yapılmaz birde şişme varsa tup bebek yapilmaz tutmadığı için bilerek diyecek ameliyat birşey olmadıgi halde amelyat yapacak para için sonra duzeltim diyecek sonra birde dedi altın yumurta bulalım üç ay içinde asilama tup bebek sıkıntı neden ara vermeden yapmadınız dedi doktor nasıl yaptı böyle sırf para icin

İnşAllah canım Rabbim hepimize nasip etsin İnşallah

Günaydın hanımlar. Bugün transfer günüm size birsey sormak istiyorum ben pkoluyum. catlatma iğnesi vurulacagim gün estradiol e2 degerim 2682 çıkmıştı doktor ohss durumum olmadığını söyledi. Yumurta geliştici igneleri vurduğum zamanlarda dahil kasikta bi doluluk hissi vardı yumurtalar büyüdüğünden diye biliyorum da opu sonrasi müthiş bir ağrı oluyo tuvaletimi tutamiyorum baskı yapiyor baya afedersinz idrar yaptigimda da agri oluyor gece uyanıp lavaboya koşuyorum sürekli. Benim size sorum sizlerde de böyle oluyor mu bu normal mi? Bugün transfer olacağım için bu konuyu daha bi düşünüyorum

Nasıl yanlış canım ne yapmış ki
Aslında tüpümde sıkıntı yoktu üç ay içinde vücut dinlemeden asilma tup bebek üst üste yaptı gerekçe tüpünde sıkıntı var orta kalite iki yumurta transfer edildi herşey para için tutmayınca ameliyat tabi para için ama aslında tüpüm de sıkıntı yok iki doktor baktı 3ay içinde neden acele davrandınız o yüzden 6 ay bekleyecem bu ilaçlar yapılan her işlem rahim için yorucu birde bakalim yumurta takibi yapalım neden olmuyor araştıralım ona göre yol çizelim hemen yapalım olmaz başarı olmaz dedi kist yok polistik over değilim düzenli adet oluyorum ağrı sızı yok tuplerde sıkıntı yok eşimde sıkıntı yok dedi birde yumurta kalitene bakalim tahlil istedi önceki tahlilerin iyi dedi gen testi istedi rahime çizik atacak 6 ay içinde olmasa tup bebek transferden önce bu memorial daki acele acele yangından mal kaçırır gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…