Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Nasıl yanlış tedavi uygulamış? Bu sefer herşey yolunda gider inşaallah canım. Ben de eski denemelerimi düşününce cok sinir oluyorum ama olan oldu zamanı geri getiremiyoruz ki Amin canım amin

Lütfen bana çok dua edin cok kötüyüm ağlamaya başladım kendimi durduramıyorum eşimle mesajlasıyoduk test yaptıralım diyo hiç cesaretim yok asla gitmek istemiyorum teste belki bir umut hamileyim ihtinalini bile kaybetmek istemiyorum olmazsa eşime boşanalım bile dedim ne maddi gücüm kaldı ne manevi cok yoruldum niye böleyle oldum bilmiyorum çok ağlıyorum

Canım benim maalesef süreç ve takviye hormonlar ruh halimizi iyice etkiledi. Duygudurum bozukluğu yaşıyoruz hep birlikte. Tabiki dua ederiz.
Peki sen neden kan testini reddediyosun? Negatif çikar diye korkun biliyorum. Cok haklısın ama biyandan da hepimiz olumsuza hazirlamaliyiz kendimizi. Takdir allahın sonuçta. Umarım çok güzel sonuçlar alırız. Sıkıştıkça Insirah süresini onu canim

Çok şükür ki olan yumurtalar tutmuş başka embriyoya gerek kalmamış inşallah daha sonra da bebek düşündüğünde kendiliğinden olur bir daha hiç yaşamazsın yorucu süreçleri canım

Korkuyorum bilmiyorum cesaretim yok allah razı olsun canım

Kesin hamilesin inşallah bende bu ruh halindeydim test verdiğim gün ağlamaktan helak olmuştum

Canim neden boşanmak istiyosun, cocuk icinmi evlendin, cocuk olmadan mutlu degilmisin.? Olmadi dunyanin sonu degil, tekrar denersin.

Çok şükür ki olan yumurtalar tutmuş başka embriyoya gerek kalmamış inşallah daha sonra da bebek düşündüğünde kendiliğinden olur bir daha hiç yaşamazsın yorucu süreçleri canım
Canuk Allah razı olsun çok teşekkür ederim şimdi gözüm kulağım sende ne diyor yasemin hanım umutluyum diyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…