- Konu Sahibi pembiss123
- #10.481
Kızlar ben fransadayım burda estrofem filan vermiyorlar ama Tr de yaptıgımda aldıgım estrofem Var elimde kullansammı acaba be onerırsiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl yanlış tedavi uygulamış? Bu sefer herşey yolunda gider inşaallah canım. Ben de eski denemelerimi düşününce cok sinir oluyorum ama olan oldu zamanı geri getiremiyoruz kiBugün bahceciye zeki beye gittim çok iyi geldi önceden memorial ugur bey tarafından uygulanan yanlış tedavi kim para için duygularımız ile oynuyorsa bizi para için görüyorsa ALLAH hakkınızı bırakmasin bana yanlıs tedavi uygulanmis
Aldık canım Allah razı olsun tüp bebek merkezlerine bırakın artan ilaçlarınızı lazım olan kişiye veriyorlarmış bende birakacagimBende 3 adet var verebilirim
Aminnn canım rabbim yüzümüzü güldürsünMerhaba canim hayırlı sonuçlar alalım hep birlikte inşallah. Ben estrofem sabah 2 akşam 2 tablet alıyorum. Prolutex göbekten ignem var. Coraspirin 100 mg ve vitaminle q10 kullaniyorum
Yumurta toplama işleminden 1 ay önce kullanmaya basla demişti. Transferden sonra da devam et dedi. Neden verdi acaba içeriğini tam olarak bende bilemiyorumMerhaba q enzim q10 niçin verdi doktor acaba
Canım benim maalesef süreç ve takviye hormonlar ruh halimizi iyice etkiledi. Duygudurum bozukluğu yaşıyoruz hep birlikte. Tabiki dua ederiz.Lütfen bana çok dua edin cok kötüyüm ağlamaya başladım kendimi durduramıyorum eşimle mesajlasıyoduk test yaptıralım diyo hiç cesaretim yok asla gitmek istemiyorum teste belki bir umut hamileyim ihtinalini bile kaybetmek istemiyorum olmazsa eşime boşanalım bile dedim ne maddi gücüm kaldı ne manevi cok yoruldum niye böleyle oldum bilmiyorum çok ağlıyorum
Çok şükür ki olan yumurtalar tutmuş başka embriyoya gerek kalmamışCanım o sorun teşkil etmez merak etme ben 7 gün iğne kullandım 7 günde yumurtalar toplanacak boyuta geldi yani 12 yumurtam oldu 6 tanesinin içi boş çıktı benım. 5 tanesi döllendi 2si 3. Gün transfer edildi. Diğer 3 takip edildi 5. Güne kadar geldiler ama kaliteli değillerdi yani benım şuan hiç embriyo kalmadı
Korkuyorum bilmiyorum cesaretim yok allah razı olsun canımCanım benim maalesef süreç ve takviye hormonlar ruh halimizi iyice etkiledi. Duygudurum bozukluğu yaşıyoruz hep birlikte. Tabiki dua ederiz.
Peki sen neden kan testini reddediyosun? Negatif çikar diye korkun biliyorum. Cok haklısın ama biyandan da hepimiz olumsuza hazirlamaliyiz kendimizi. Takdir allahın sonuçta. Umarım çok güzel sonuçlar alırız. Sıkıştıkça Insirah süresini onu canim![]()
Kesin hamilesin inşallah bende bu ruh halindeydim test verdiğim gün ağlamaktan helak olmuştumLütfen bana çok dua edin cok kötüyüm ağlamaya başladım kendimi durduramıyorum eşimle mesajlasıyoduk test yaptıralım diyo hiç cesaretim yok asla gitmek istemiyorum teste belki bir umut hamileyim ihtinalini bile kaybetmek istemiyorum olmazsa eşime boşanalım bile dedim ne maddi gücüm kaldı ne manevi cok yoruldum niye böleyle oldum bilmiyorum çok ağlıyorum
Canim neden boşanmak istiyosun, cocuk icinmi evlendin, cocuk olmadan mutlu degilmisin.? Olmadi dunyanin sonu degil, tekrar denersin.Lütfen bana çok dua edin cok kötüyüm ağlamaya başladım kendimi durduramıyorum eşimle mesajlasıyoduk test yaptıralım diyo hiç cesaretim yok asla gitmek istemiyorum teste belki bir umut hamileyim ihtinalini bile kaybetmek istemiyorum olmazsa eşime boşanalım bile dedim ne maddi gücüm kaldı ne manevi cok yoruldum niye böleyle oldum bilmiyorum çok ağlıyorum
Canuk Allah razı olsun çok teşekkür ederim şimdi gözüm kulağım sende ne diyor yasemin hanım umutluyum diyor muÇok şükür ki olan yumurtalar tutmuş başka embriyoya gerek kalmamışinşallah daha sonra da bebek düşündüğünde kendiliğinden olur bir daha hiç yaşamazsın yorucu süreçleri canım
![]()
Canim senin sonuc noldu bu arada?Canuk Allah razı olsun çok teşekkür ederim şimdi gözüm kulağım sende ne diyor yasemin hanım umutluyum diyor mu
Allahım inşallahKesin hamilesin inşallah bende bu ruh halindeydim test verdiğim gün ağlamaktan helak olmuştum
Ruh halim cok iyi değilCanim neden boşanmak istiyosun, cocuk icinmi evlendin, cocuk olmadan mutlu degilmisin.? Olmadi dunyanin sonu degil, tekrar denersin.
Canım pazar gibi kan vermiştim 153 çıkmıştı yarın tekrar vereceğim artış varmı bakacağızCanim senin sonuc noldu bu arada?
Ayrıca bence kan versem varsa çıkar zaten değer düşükte ha sana şunu söyleyim ben öğrendim rahatladım mı hayır bu süreç daha yıpratıcıAllahım inşallah![]()
Kacinci denemen?Ruh halim cok iyi değil