- Konu Sahibi pembiss123
-
- #10.461
Bana da hic verilmedi. Transfer gunu ve 7 gun sonra proluton igne veriyor sadece. Mevcutta gunde progestan 900mg, estoferm 4 adet ,oksopar 1 igne devam ediyorHiç bilmiyorum bunu bende merak ediyorum. Bana yapılmadı transfer sonrası mesela
Geçmiş olsun koficimYarın nasil kalkicam bakalim. Şuan epey açıldım. Sağol kankacım
Öyle de ne zamandir estrofem iciyorum. En cok ona canım sıkıldıCanım çok geçmiş olsun. Lütfen önce kendi sağlığını düşün. Gerekirse varsın 1 ay ertelensin. Önce sen iyi ol, bebek olur zaten inşallah
Evet bu gece bünyeme telkinde bulunmam lazım. Kacirmamaliyim bu anıAcilman lazım aynı zamanda transfer olucaz
Çok sağol kuşcumGeçmiş olsun koficim
Ben araştırdım ama bişey çıkmadı karşımaHiç bilmiyorum bunu bende merak ediyorum. Bana yapılmadı transfer sonrası mesela
Belki çizilen biri varsa cvp verirBen araştırdım ama bişey çıkmadı karşıma
Bilen biri varsa*Belki çizilen biri varsa cvp verir
Banada oyle yapıldı.. Nedeni mı bılmıyorum.. Cok baktım nette bulamadımKızlar bişey Sorucam ya. Transfer sonrası çatlatma iğnesi neden vuruluyor bilgisi olan var mı? Benim transferim yarın Allah’ın izniyle ertesi gün de iğnem var.. herkeste olmuyor ya bu acaba neyle alakalı tam olarak
Aynennnn canımEvet bu gece bünyeme telkinde bulunmam lazım. Kacirmamaliyim bu anı
Çok teşekkür ederim tavsiyelerin için canım. Hiç ovmadım ama hani batırırken iğneyi iki parmağımızla sıkıştırıyoruz ya etimizi onu bırakmadan uyguluyodum şimdi öyle yapmıyorum bacağım morarmadıKolonyada ayi isi görür canim bir kaç tane peçeteye islat iyice kolonya ile onu koy orda kuruyana kadar Birde clexane oxapar vs yaptıktan sonra sadece bastırın Ovmayın
Demi hiç bişey yok, hemen transfer ertesi mi vurdun canım sende? Bi de ne zaman yapmıştın ilk idrar testiniBanada oyle yapıldı.. Nedeni mı bılmıyorum.. Cok baktım nette bulamadım
Mazhar alansondan benim hala umudum varAynennnn canımiyisin vücudun bomba gibi ufak bir hastalık olur gibi oldu ama geçti. Transfer için hazırsın güzel günler yakın
Transfer gunu vurdu Hemsire bana.. İdrar testı yapmadım canm ben. Kanda ogrendım 10. GunDemi hiç bişey yok, hemen transfer ertesi mi vurdun canım sende? Bi de ne zaman yapmıştın ilk idrar testini
Anladımcanım senin de zamanı farklıymışTransfer gunu vurdu Hemsire bana.. İdrar testı yapmadım canm ben. Kanda ogrendım 10. Gun
Benim İlkinde bile bısey yapmadı o tutmadı zaten.. İkincide tuttu tek fark catlatma ıgnesıydıAnladımcanım senin de zamanı farklıymış
Estrofem progestan Devit3 Omega3 Coraspırın inofolıc CoraspırınSelam kızlar ben bugün transfer oldum sizler transfer sonrası hangi ilacları kullanıyorsunuz
Hayırlı olsun canım transferınSelam kızlar ben bugün transfer oldum sizler transfer sonrası hangi ilacları kullanıyorsunuz
Merhaba canim hayırlı sonuçlar alalım hep birlikte inşallah. Ben estrofem sabah 2 akşam 2 tablet alıyorum. Prolutex göbekten ignem var. Coraspirin 100 mg ve vitaminle q10 kullaniyorumSelam kızlar ben bugün transfer oldum sizler transfer sonrası hangi ilacları kullanıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?