- 18 Ekim 2018
- 362
- 490
- 33
- 39
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #10.541
Sağaol canım allah razı olsunİnan o korku yüzünden bende test yapmıyorum 2 gün önce çatlatma iğnesi yaptım. Bence git kan ver ne ise çıksın ortaya. Korkma inşallah seninledir minikler.Tüm kalbimle istiyorum Rabbim nasip etsin sana.
Zaten iyi yanı o demekki hamile kalabilşyormuşum diyosun. 3.5 yıldır evliyim hiç olmadı ne düşük ne bişey. Bu ilk denememdi pozitif olduğumu duyunca çok şanslı hissettim kendimi hem de tek embriyo konulmuştu. Ama beta ilerlemiyor işte. Yarın bi daha test istendi onu da yapıcam bakalım olmazsa bıraktırsınlar bari diğer transfere hazırlanıyım 2 tane dondurulmuşum kaldı onlar çift konulur birlikte dondurmuşlar. Doktora sorucam zaten il dışından gidiyorum henüz gitmedim dün hemşireye görüştük acaba tutunmaya çalışıyorsa tutunamıyor mu falan dedi. Ama sanmam sağlıklı olsa baştan iyi giderdi. İşin tuhafı ben transferden beri ara ara hep adet sancımı hissediyorum kendimi geliyo gidiyo ağrıbeta guzel artis gosterdi, hersey normaldi ama birkac hafta sonra adet sancim basladi ( benim donemlerim cok agrili gecer). hemen ayaklarimin altina yastik koyup yattim. tuvalete gittigimde dusuk oldu... dr a gittigimde hersey normal gorunuyor deyip sebep bulamadilar, tutmus olmasida guzel bir basariydi diye moral verip yolladilar
beta ilerleyisini dr una sor derim, yavas ilerleyip sonra duzene giren de duydum. umitsizlige kapilma, bu dunyada nasibi varsa herseye ragmen tutunup gelir
5. günde 6 embriyo harika bir sayı. Kaliteleri de iyidir embriyoların. Inşallah olacak30 Ekim’de Opu oldu canım. Polikistik olunca çok yumurta çıktı ama çoğu işe yaramaz tabi. 5. Güne 6 tane embriyo donduruldu. Benim ilk deneyimim. Çok meraktayım neler bekliyor bizi
Canın sağolsun elden bişey gelmiyor baştan netliğe kavuşmak daha iyi inan şimdi ikinciye hazırlanırsınOlmadı kızlar... 0.5 çok üzgünüm... ama nasib kısmet... napalim bir daha ki sefere inşaAllah
Canim bende cok lekelenme bekledim olamdi olmayincada uzuldum hatta olnaysbilirmis lekelenme insallah seninde benjmde isteyen tum kadinlarimiz en kisa surede bebeklerine kavuşur.İnşAllah o mucize bende gerçekleşir. Transferin 3. Günü lekelenmem oldu biliyorum çok erken oldu o benim tüm hevesimi kırdı şimdi 8. Gündeyim korkudan ölmek üzereyim. Allahtan ilaçlar salak gibi yapıyor uyutuyor beni de zamanın çoğunu uyuyarak geçiriyorum
Benim 3.günüm ne lekelenme var ne başka bir şey. Tutmadı gibi hissediyorum burda da negatifleri görünce çok üzülüyorum. Keşke tüp bebek kesin çözüm olsaCanim bende cok lekelenme bekledim olamdi olmayincada uzuldum hatta olnaysbilirmis lekelenme insallah seninde benjmde isteyen tum kadinlarimiz en kisa surede bebeklerine kavuşur.
Birsen hayırlı olsun çok sevindimKızlarr sonuççç hemen cıktı çektim koyulaşır belki bunların yanılma payı varmıEki Görüntüle 2727236
Merhaba Kasım da transferiniz olacaktı ne oldu acaba durumunuz?evettt canım inşallah geç olsun da güç olmasın inşallah rabbim emeklerimizin karşılığını alabilmek nasip etsinn
Canım sen lekelenmeye ne bakıyorsun herkeste olmuyor ki o hem daha çok erken senin. Lekelenme her zaman iyi olcak dye bişey yok bak benim değerim düşük çıkıyor ama doktor Lekelenme yok dimi olmaması iyi dedi bana bu kişiden kişiye değişir takılma buna hiçBenim 3.günüm ne lekelenme var ne başka bir şey. Tutmadı gibi hissediyorum burda da negatifleri görünce çok üzülüyorum. Keşke tüp bebek kesin çözüm olsa
Hamile duruyorsun canım teste göre tahminen değerin 50 ve üzeriKızlarr sonuççç hemen cıktı çektim koyulaşır belki bunların yanılma payı varmıEki Görüntüle 2727236
İnşallah canımHamile duruyorsun canım teste göre tahminen değerin 50 ve üzeri
İnşallah kuzumBirsen hayırlı olsun çok sevindimkanda da yüksek değerlerle gör inşallah bu sefer oldu bu iş bence çizgi çok belirgin
Bence bizim buna cevap vermemiz çok saçma. Şöyle yapsan daha mantıklı Türkiye de bir doktora ulaş ve ona sor mesala instağram dan falan soru soruyorlarya doktora ordan sorKIZLAR BENIDE GÖRÜN LUTFENN SİZCE ESTROFEMİ KULLANAYIMMI FRANSADA VERMIYOLAR BİŞE SADECE PROGESTERON VERİLİYOR AMA TR DE YAPTIGIMDA BAHÇECİ VERMISTI ESTRTOFEM SUAN VAR ELİMDE TRANSFER DUN OLDUM KULLANAYIMMI SİZCE YARDIM EDIN LÜTFEN
Var gibi canım hayrılı olsun inşallahGünaydın kızlar, bugün transferimin 8.günü dayanamayıp erken gebelik testi yaptırdım heyecandan ellerim titriyor şuan. Ne diyorsunuz?
Amiin çok teşekkürlerVar gibi canım hayrılı olsun inşallah
Canım onu biz soyleyemeyız ki doktor daha ıyı bilir.. Tavsiye uzerıne kullanma, keske doktoruna sorsan, bu ilacı kullanabılırmıyım diyeKIZLAR BENIDE GÖRÜN LUTFENN SİZCE ESTROFEMİ KULLANAYIMMI FRANSADA VERMIYOLAR BİŞE SADECE PROGESTERON VERİLİYOR AMA TR DE YAPTIGIMDA BAHÇECİ VERMISTI ESTRTOFEM SUAN VAR ELİMDE TRANSFER DUN OLDUM KULLANAYIMMI SİZCE YARDIM EDIN LÜTFEN
Kan verdınmı kuzum bugun verecektinVar gibi canım hayrılı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?