• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Arkadaslar 5.gun iki embriyo taze transfer test sonucum once yoktu hızla brlirginlesti silik ama gorunen ucuk bir pembe

Eklentiler

• 16061978632834475057990083256886.jpg
    16061978632834475057990083256886.jpg
    57,6 KB · Görüntüleme: 89
Arkadaslar 5.gun iki embriyo taze transfer test sonucum once yoktu hızla brlirginlesti silik ama gorunen ucuk bir pembe
5. Gün çok erken olunca anca bu kadar cıkıyo çizgi😍 hayırlısıyla geliyo bebişiniz. Sağlıkla devam etsin koyulaşmaya inşallah🤲🏻

Kesinlikle öyle. İnsanın içinden “hemen olsun” diyen bir istek geliyor ama “acelesi yok sağlıkla gelsin” diye karşı çıkıyor mantık da 😁 İnşallah bu son transferin olur canım. Sonra gebelik takiplerini yaparız birlikte 😊
resmen benim hissiyatimi dile getirmissin 😊😊 aminnn butun isteyen ve hakkiyla annelik yapacaklara nasip etsin Rabbim :KK200:

Estrofem progestan Devit3 Omega3 Coraspırın inofolıc Coraspırın
Cnm sende de mi D vitamin eksikliği var. Bana da d coledan verdi doktor yağ damla. Tedavinin en başından beri kullandırıyor. D vitamini için bişey demişmiydi doktorun. Bana önemli demişti bebek en çok bundan besleniyormuş

Düşük olduğu nasıl anlaşıldı cnm. Beta mı düştü benim beta çok yavaş ilerledi düşücek sanırım benimkide 64 85 123 114 diye gidiyor değer bugün 13. Günümdü
beta guzel artis gosterdi, hersey normaldi ama birkac hafta sonra adet sancim basladi ( benim donemlerim cok agrili gecer). hemen ayaklarimin altina yastik koyup yattim. tuvalete gittigimde dusuk oldu... dr a gittigimde hersey normal gorunuyor deyip sebep bulamadilar, tutmus olmasida guzel bir basariydi diye moral verip yolladilar 😊
beta ilerleyisini dr una sor derim, yavas ilerleyip sonra duzene giren de duydum. umitsizlige kapilma, bu dunyada nasibi varsa herseye ragmen tutunup gelir :KK200:

Ben çok sevdim bu blast embriyoları 🤣 benim ki 3. Gün hakkımızda hayırlısı artık.
Bende okuduklarimda 3. Gun embriyolarininda cok iyi tutundugunu gordum hatta dedim 4 adet 3. Gun embriyom vardi ikisi blast oldu keske 3. Gun transfer edilseydi diye cunku laboratuvar ortamini embriyolar pek sevmiyor dogal ortaminda daha saglikli üreme yapıyorlar

Kusura bakmayın cok kötü oldum ama bişe socam ben idrarımı yaparken bardağa fitilden parçalar düşmüştü onun etkisi olabişirmi teste değdirmemeye çalıştım ama
İnan o korku yüzünden bende test yapmıyorum 2 gün önce çatlatma iğnesi yaptım. Bence git kan ver ne ise çıksın ortaya. Korkma inşallah seninledir minikler. 🤲🤲🤲 Tüm kalbimle istiyorum Rabbim nasip etsin sana.

Bende okuduklarimda 3. Gun embriyolarininda cok iyi tutundugunu gordum hatta dedim 4 adet 3. Gun embriyom vardi ikisi blast oldu keske 3. Gun transfer edilseydi diye cunku laboratuvar ortamini embriyolar pek sevmiyor dogal ortaminda daha saglikli üreme yapıyorlar
İnşAllah o mucize bende gerçekleşir. Transferin 3. Günü lekelenmem oldu biliyorum çok erken oldu o benim tüm hevesimi kırdı şimdi 8. Gündeyim korkudan ölmek üzereyim. Allahtan ilaçlar salak gibi yapıyor uyutuyor beni de zamanın çoğunu uyuyarak geçiriyorum🤪

Back