- Konu Sahibi pembiss123
- #10.521
Hastanede çalışınca öyle oluyor erkendenBaya erkencisin canım hayrılısı olsun inşallah 1 saate çıkar bende kan vereceğim bugun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hastanede çalışınca öyle oluyor erkendenBaya erkencisin canım hayrılısı olsun inşallah 1 saate çıkar bende kan vereceğim bugun![]()
Hemen yazarsın öğreninceHastanede çalışınca öyle oluyor erkendenamin inşaAllah canımcım.. güzel haberler alalım bugün hepimiz inşaAllah
![]()
5. Gün çok erken olunca anca bu kadar cıkıyo çizgiArkadaslar 5.gun iki embriyo taze transfer test sonucum once yoktu hızla brlirginlesti silik ama gorunen ucuk bir pembe
Yaaa insallah cok tesekkur ederim cevabiniz icin5. Gün çok erken olunca anca bu kadar cıkıyo çizgihayırlısıyla geliyo bebişiniz. Sağlıkla devam etsin koyulaşmaya inşallah
![]()
Hayırlısı olsun hakkında. En kısa zamanda kan ver istersen kaçıncı gün bugün?Arkadaslar 5.gun iki embriyo taze transfer test sonucum once yoktu hızla brlirginlesti silik ama gorunen ucuk bir pembe
resmen benim hissiyatimi dile getirmissinKesinlikle öyle. İnsanın içinden “hemen olsun” diyen bir istek geliyor ama “acelesi yok sağlıkla gelsin” diye karşı çıkıyor mantık daİnşallah bu son transferin olur canım. Sonra gebelik takiplerini yaparız birlikte
![]()
Ya hepimizi üzdün ya çok sevindim. Hadi Bi cesaret kan testi ver.Kızlarr sonuççç hemen cıktı çektim koyulaşır belki bunların yanılma payı varmıEki Görüntüle 2727236
Cnm sende de mi D vitamin eksikliği var. Bana da d coledan verdi doktor yağ damla. Tedavinin en başından beri kullandırıyor. D vitamini için bişey demişmiydi doktorun. Bana önemli demişti bebek en çok bundan besleniyormuşEstrofem progestan Devit3 Omega3 Coraspırın inofolıc Coraspırın
Hakkında hayırlısı canım. İnşallah en kısa sürede kavuşursun özlemineOlmadı kızlar... 0.5 çok üzgünüm... ama nasib kısmet... napalim bir daha ki sefere inşaAllah![]()
5.gun blast embriyo iki adetHayırlısı olsun hakkında. En kısa zamanda kan ver istersen kaçıncı gün bugün?![]()
beta guzel artis gosterdi, hersey normaldi ama birkac hafta sonra adet sancim basladi ( benim donemlerim cok agrili gecer). hemen ayaklarimin altina yastik koyup yattim. tuvalete gittigimde dusuk oldu... dr a gittigimde hersey normal gorunuyor deyip sebep bulamadilar, tutmus olmasida guzel bir basariydi diye moral verip yolladilarDüşük olduğu nasıl anlaşıldı cnm. Beta mı düştü benim beta çok yavaş ilerledi düşücek sanırım benimkide 64 85 123 114 diye gidiyor değer bugün 13. Günümdü
Ben çok sevdim bu blast embriyoları5.gun blast embriyo iki adet
Amin canım.. İnşaAllahHakkında hayırlısı canım. İnşallah en kısa sürede kavuşursun özlemine![]()
Kusura bakmayın cok kötü oldum ama bişe socam ben idrarımı yaparken bardağa fitilden parçalar düşmüştü onun etkisi olabişirmi teste değdirmemeye çalıştım amaYa hepimizi üzdün ya çok sevindim. Hadi Bi cesaret kan testi ver.
Bende okuduklarimda 3. Gun embriyolarininda cok iyi tutundugunu gordum hatta dedim 4 adet 3. Gun embriyom vardi ikisi blast oldu keske 3. Gun transfer edilseydi diye cunku laboratuvar ortamini embriyolar pek sevmiyor dogal ortaminda daha saglikli üreme yapıyorlarBen çok sevdim bu blast embriyolarıbenim ki 3. Gün hakkımızda hayırlısı artık.
İnan o korku yüzünden bende test yapmıyorum 2 gün önce çatlatma iğnesi yaptım. Bence git kan ver ne ise çıksın ortaya. Korkma inşallah seninledir minikler.Kusura bakmayın cok kötü oldum ama bişe socam ben idrarımı yaparken bardağa fitilden parçalar düşmüştü onun etkisi olabişirmi teste değdirmemeye çalıştım ama
İnşAllah o mucize bende gerçekleşir. Transferin 3. Günü lekelenmem oldu biliyorum çok erken oldu o benim tüm hevesimi kırdı şimdi 8. Gündeyim korkudan ölmek üzereyim. Allahtan ilaçlar salak gibi yapıyor uyutuyor beni de zamanın çoğunu uyuyarak geçiriyorumBende okuduklarimda 3. Gun embriyolarininda cok iyi tutundugunu gordum hatta dedim 4 adet 3. Gun embriyom vardi ikisi blast oldu keske 3. Gun transfer edilseydi diye cunku laboratuvar ortamini embriyolar pek sevmiyor dogal ortaminda daha saglikli üreme yapıyorlar