- 18 Aralık 2019
- 685
- 908
- 53
- 36
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #10.301
Ben de transfere kadar email gibi içiyordum. Transferin 4.günündeyim hiç içmedim ama bugün canim çok istedi 1 tane kaçamak yapsam mi bilemedimBen de aynıyım canım. Doktorum da stres yapacağına günde 3 4 tane iç pozitifi gorunce bırakırsın dedi. Yarım yarım içiyorum nefsimi köreltecek kadar. Günden güne de iyice azalıyor. Transfer gunu 6 tane içmişim bugün 3 tane.
Hiç içmediğine göre nefsine sahip çıkabilmişsin ben yapamadım. Elin ayağın titremiyorsa hiç bulaşma bence ne guzel 4 gün olmus. Vücudun nikotinden büyük ölçüde arınmıştır.Ben de transfere kadar email gibi içiyordum. Transferin 4.günündeyim hiç içmedim ama bugün canim çok istedi 1 tane kaçamak yapsam mi bilemedim
Sıcak su ile yapmak yasak tutunmasını engelliyormuş. Bende ya 4 yada 5. Gün yaptım. Hala sıcacık su ile yapmıyorum.Neden ki ben 2. Ve 5. Gün yaptım hemşire yapabilirsin dedi banyoyu
Normalde yoksunluk çok yaşardım ama sanirim beynimi kodlamişim asla içmeyecegime.. Ama 2 3 tane gebeliği boyunca içen çok arkadaşım oldu bi problem yaşamadılar çok şükürBen de transfere kadar email gibi içiyordum. Transferin 4.günündeyim hiç içmedim ama bugün canim çok istedi 1 tane kaçamak yapsam mi bilemedim
negatif canm yazmıştım ama görmedin galiba
Yaaa ikiz mi olacak şimdiKızlar bugun muayene oldum kesem gözüktü cok sukur,ama ikinci de var galiba doktorum emin olamadı
Normalde yoksunluk çok yaşardım ama sanirim beynimi kodlamişim asla içmeyecegime.. Ama 2 3 tane gebeliği boyunca içen çok arkadaşım oldu bi problem yaşamadılar çok şükür
Evet zaman yaklaştıkça daha gergin oluyoruz sanirim. Maalesef benim de hiç belirtim yok. Normalde kabızlık olur ama ben transferden beri afedersin ishalim bi de göğüslerim başlarda hassastı ama o da söndü.. bakalim hayırlısı bekliyoruz ama dediğin gibi vakit yaklaştıkça daha stresli oluyoruzBende transferden sonraki ilk 3 gun 1er tane falan ictim suan da da 2-3 en fazla. Hic icmememiz lazm ama stresten. Zaman yaklasikca iyice stres oluyorum icmemek ocin kendimi zor tutuyorumbelirtmde yok ztn
Antibiyotik kortizon herşey kullanıyorum bide enfeksiyon belirtisi yok ama anlaamdım hayırlısı bakalımIdrar yolu enfwksiyonu olmus olabilirsin canim ogluma hamileyken basima gelmisti asagi bastırıyor du qma tuvaletimi yaparken yanma yoktu doktor ilac vermisti
Evet zaman yaklaştıkça daha gergin oluyoruz sanirim. Maalesef benim de hiç belirtim yok. Normalde kabızlık olur ama ben transferden beri afedersin ishalim bi de göğüslerim başlarda hassastı ama o da söndü.. bakalim hayırlısı bekliyoruz ama dediğin gibi vakit yaklaştıkça daha stresli oluyoruz
Kendi sigaranızdan içmeyin kötü bir sigara için, iprenç gelecek. Ben öyle yapıyorum.Ben de transfere kadar email gibi içiyordum. Transferin 4.günündeyim hiç içmedim ama bugün canim çok istedi 1 tane kaçamak yapsam mi bilemedim
Bugün 4Sizin kacinci gun
Evet kızlar tüm kan sulandiricilar içinde domuz bagirsagi var diye biliyorum. Bu iş sağlık olduğu için hiç kafama takmadım ben@Fly3646 baktim şimdi domuz bağırsak mukozası yazıyor
Aynı yerde mi verdiniz?Farklı yerlerde farklı çıkabiliyor sonuçKızlar bugün yine kan verdim.
Dün 123 Dü
Bugün 112 çıktı değer düşmeye başladı galiba çok üzgünüm ne oluyor böyle yaa
Aynı yerde verdim ikisi de tüp bebek hastanesinde verildi 123 ü dün vermiştim 112 de bugün verildiAynı yerde mi verdiniz?Farklı yerlerde farklı çıkabiliyor sonuç
Valla canım yaptım ama öğlen sabah idrar değildi çok silik hayalet çizgi çıktı ama bilmiyorum 19unda transfer oldum ben inş vardır devamı gelir erken gebelik testi değil buaradaCanım dr öyle dediyse güven kendisine muhakkak bi bildiği vardır. Her doktorun tedavi yöntemi farklı sonuçta. Bana opuda bi de cd56 diye bi işlem var o yapılmıştı 1 ay o yüzden beklemiştik yoksa seninki gibi transfer edilecekti bana. Bu arada tekrar idrarda test yaptim mi bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?