Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Kızlar bugün yine kan verdim.
Dün 123 Dü
Bugün 112 çıktı değer düşmeye başladı galiba çok üzgünüm ne oluyor böyle yaa
Canım benim önceki gebeliğimde öle oldu doktor bozulmuş gebelik geldi kürtaj oldum ama benim düşmedi çok az az artıyordu gelişimi en sonunda durdu kürtaj olmak zorunda kaldım canını sıkma en azından hamile kalabiliyorsun

Bu belki olmadı sağlıksız ama kendiliğinden düşmez mi illa kürtaj mı olmak zorundayım

Ben de hemen hemen bu değerlerle düşük yapmıştım. Kürtaja gerek kalmamisti. Normal adet kanamasi gibiydi. Kaçıncı günün bugün. Yıne de belli olmazya bilemedim
Bugün 13. Günüm şimdi merkezle görüştüm 15. Gün tekrar ver ona göre karar verelim dedi

O yok çok şükür. Bide geniz akıntısıyla burun akıntısı var. Covidde olmuyor diye biliyorum.

Baskın ekşi tuzlu olursa alıyorum malesef transfer ocağa mı kalıcak bakalım
ya kıyamam bi test yaptır duruma göre karar verirsiniz. Önce senin sağlığın yerinde olsun da koficim, gerisi gelir.

Mesajlari kacirdim noldu canim hastamisin
Evet canım malesef dün sabahtan beri ateş, üşüme. Bi posta ter attım dün. Geçer benim terleyince. Ama sabah namazı zor kıldım titreye titreye yine ateşim vardı. Yine ter attım. Birşeyler yedim şimdi iyiyim. Ama yine ateslenirsem gece gitmeyi düşünüyorum covid testi yaptırmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…