- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #10.341
Öyle tabii bebeğim yapacak bisey yokya kıyamambi test yaptır duruma göre karar verirsiniz. Önce senin sağlığın yerinde olsun da koficim, gerisi gelir.
Cuma kontrole çağırdı ya dr. Gece 4'te falan gidip yaptiririm diye düşünüyorum. Özele gidicez ama boş saate denk getirelim dedik.İyi bari sevindim abla bence transferi ertelemezler ama tedbir amaçlı senden covit testi isteyebilirler sonucuna göre transfer yaparlar
Ay Allah korusun canim ya dikkat et grip olabilirsin normal gecen yil ayni yakalanmistim titreme usume halsizlik ates vs .. tavuk sulu bol limonlu corba yapan olsa vitamin olur..inslalah sıkıntı cikmaz hayirlisi olsun yinede bizim sağlığımız hersyden onemliEvet canım malesef dün sabahtan beri ateş, üşüme. Bi posta ter attım dün. Geçer benim terleyince. Ama sabah namazı zor kıldım titreye titreye yine ateşim vardı. Yine ter attım. Birşeyler yedim şimdi iyiyim. Ama yine ateslenirsem gece gitmeyi düşünüyorum covid testi yaptırmaya
Olur abla mantıklı temiz çıkar inşallahCuma kontrole çağırdı ya dr. Gece 4'te falan gidip yaptiririm diye düşünüyorum. Özele gidicez ama boş saate denk getirelim dedik.
Neden ust uste verdin 2 gun arayla verilmiyor mu yukselıo canım katlar ınsallahAynı yerde verdim ikisi de tüp bebek hastanesinde verildi 123 ü dün vermiştim 112 de bugün verildi
Ahsen bir önceki yoruma bakar mısın transferden önce senin kaçtı progestronOlur abla mantıklı temiz çıkar inşallah
Aaa çok geçmiş olsun!Ay yok ya sabah kalktım yine üşüme ateş. Bu yazılarıma ne oluyo benim yine bişey yaptımcarsambaya kadar gecmezse test yaptiricam covid
Evet 2 gün arayla ama ben sabredemedim. Yok canım yükselmedi dün 123 çıkmıştı bugün 112 düşmüş yaniNeden ust uste verdin 2 gun arayla verilmiyor mu yukselıo canım katlar ınsallah
Bilmiyorum ki biraz çok hareketliydim arada sinirlendim ağladım belki de ben sebep oldumCanım hayırlısı olsun üzülme demeyeceğim biliyorm çok zor ama senin elinden gelen bişey değildi böyle düşün
Canım çok üzüldümKIzlar kan sonucum negatif. Adetten sonra dondurulmuş 5.gün transferi yapacağız dedi. Adeti bekliyorum...
Amin kuzum inşaAllahHadi hayırlısı canım inşallah kocaman kocaman sayılar çıkar
Eylül cnm bişey sorucam sana. bugün değerimin düştüğünü gördüm durum sıkıntılı gibi ikinci transfere kalıcam gibime geliyo. İkinci transferde ne kadar ücret alıyorlar bilgin var mı ben hiç sormamıştım merkezeKIzlar kan sonucum negatif. Adetten sonra dondurulmuş 5.gün transferi yapacağız dedi. Adeti bekliyorum...
Canım geçmiş olsun Allahın izni ile bir şeyin yoktur ama devam ederse test yaptriman iyi olur tabi için rahat ederCuma kontrole çağırdı ya dr. Gece 4'te falan gidip yaptiririm diye düşünüyorum. Özele gidicez ama boş saate denk getirelim dedik.
Canım ben hatırlamıyorum doktor değerlerin iyi demişti bende sormadım yani kaç çıktı diyeAhsen bir önceki yoruma bakar mısın transferden önce senin kaçtı progestron
Progestran fitil falan vermedi mi doktorun canım. Opu oldun muArkadaşlar taze transfer olanlar özellikle tüp bebek iğnelerini kullanırken progestron degerininz neydi . Be kan testi yaptırdım. 0.09 cıktı hiç bir fazda böyle birşey yok . Taze transfer için olumsuz bir durum olur mu acaba?
Bana da bişey demediler canımNe bilim canım hiç bir bilgi vermedikleri in bende buralardan öğreniyorum
Ama hayalet çizgi canım birde hemen çıkmadı hayırlısı inş vardır hepimizin ya çok istiyorum burdaki herkesin okadar emek harcıyor ki hepimizin hakkında hayırlısıO zaman pozitifsindir Allah 'ın izniyleSilikte olsa sonuçta çıkıyor 2. Çizgi
Düşer canım seninki benim az az artmaya devam ediyordu mesela 700 dü 2 gün sonra 800 dü hiç gerilemesi o yüzden kürtaj oldum senin durum farklıBu belki olmadı sağlıksız ama kendiliğinden düşmez mi illa kürtaj mı olmak zorundayım
Yok canım benimde öleydi doktor dedi zaten düşük olmasını istiyoruz sonra ilaçla arttıryorlarArkadaşlar taze transfer olanlar özellikle tüp bebek iğnelerini kullanırken progestron degerininz neydi . Be kan testi yaptırdım. 0.09 cıktı hiç bir fazda böyle birşey yok . Taze transfer için olumsuz bir durum olur mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?