- 9 Haziran 2020
- 128
- 102
- 33
- Konu Sahibi pembiss123
- #10.281
İnşallah tutar anne oluruz hepimizÇok şükür yok onunla başa çıktım ben kefir ve duphalac şurup içtim. Ama kefiri hergün içmeye özen gösteriyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah tutar anne oluruz hepimizÇok şükür yok onunla başa çıktım ben kefir ve duphalac şurup içtim. Ama kefiri hergün içmeye özen gösteriyorum
Ben dün vuruldum çatlatma iğnesini test yapsam yanıltır demi.Taze transfermiş ya acaba çatlatma iğnesinin etkisi de olabilir mi hala
Yok canım hiç vermedim. Yarın vericem tahliliCanım sen kan vermemiş miydin hiç
Amin İnşallah tüm kalbimle istiyorum hakeden herkes anne olsun diyeİnşallah tutar anne oluruz hepimiz![]()
Evet yanıltabilir siz transfer olmuştunuz dimi neden tekrar yaptınız kiBen dün vuruldum çatlatma iğnesini test yapsam yanıltır demi.
Canım onlarda sağlıcakla kucağına alsın bizde alalım inşallah ben kimseye söylemedim. Hala korkuyorum sonumuzun ne olacağı belli değilAynı şekilde benim eltimde ikinciye hamile. Yarın kalp atışını duymaya gidecek. Ve bende annem ve kaynanam hariç hiç kimseye söylemedim. Bir süre sır![]()
Doktor yapmamı söyledi. Eğer yanıltıyorsa kan testi yapacağım günü beklemekten başka çarem yokEvet yanıltabilir siz transfer olmuştunuz dimi neden tekrar yaptınız ki
Bence de bekleDoktor yapmamı söyledi. Eğer yanıltıyorsa kan testi yapacağım günü beklemekten başka çarem yok![]()
Hadi hayırlısı canım inşallah kocaman kocaman sayılar çıkarYok canım hiç vermedim. Yarın vericem tahlili![]()
Benimde gitmedi. Hiç sormadılarda bana. Burada duydum bende.kızlar ya embriyoları genetiğe göndermek çok şartmı . benim doktorum gerek yok resmen para tuzağı diyor ama burda bakıyorum herkes göndermiş kafam karıştı açıkçası
10 gun degerım 375Kan değerin kaç çıkmıştı canım ikinci de olabilir dedin de merak ettim
Vallahi bence de. Ben hiç gebe kalmadım ama buradan öğrendiğim kadarıyla değerler onu gösteriyor.10 gun degerım 375
12 gun degerım 964
Ama bencede ikiz gelıo gibi
10 gun degerım 375
12 gun degerım 964
Ama bencede ikiz gelıo gibi
Allah razı olsun siz de hep dualarımdasınızRabbim sanada nasip eder inşallahdualarımızdasın
Adet olduğun sürece hep yumurtan olacak.
Rabbim isteyen herkese nasip etsınVallahi bence de. Ben hiç gebe kalmadım ama buradan öğrendiğim kadarıyla değerler onu gösteriyor.Benim en büyük hayalim
Idrar yolu enfwksiyonu olmus olabilirsin canim ogluma hamileyken basima gelmisti asagi bastırıyor du qma tuvaletimi yaparken yanma yoktu doktor ilac vermistiKızlar cok afedersiniz ama vajinama baskı yapan bişe var sanki tuvaletim var gibi sanıyorum yok anam sobanın yanından kaldırmıyor üşütmede üşütmedim ama yaşayan varmı böle bi durum sebep ne olabilirki başka
Transferden sonra 3-4 e indirdim stresten bırakamadım. Pozitiften sonra 1 e indirdim. Bitecek inşallah.Pozitif gören arkadaşlar sigara içiyor musunuz
Bacım hic oyle düşünme arkadaşımın 13 sene olmadı en son koydukları 4ab tuttu doğurdu. Allah nasip etsin inşallah5. Gün 3 tane koydular ama kalite düşük gibi geçen transferimde 6aa bu 4 aa pekte umudum yok
Ben de aynıyım canım. Doktorum da stres yapacağına günde 3 4 tane iç pozitifi gorunce bırakırsın dedi. Yarım yarım içiyorum nefsimi köreltecek kadar. Günden güne de iyice azalıyor. Transfer gunu 6 tane içmişim bugün 3 tane.Transferden sonra 3-4 e indirdim stresten bırakamadım. Pozitiften sonra 1 e indirdim. Bitecek inşallah.