• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Aynı şekilde benim eltimde ikinciye hamile. Yarın kalp atışını duymaya gidecek. Ve bende annem ve kaynanam hariç hiç kimseye söylemedim. Bir süre sır 🤐
Canım onlarda sağlıcakla kucağına alsın bizde alalım inşallah ben kimseye söylemedim. Hala korkuyorum sonumuzun ne olacağı belli değil

Kızlar cok afedersiniz ama vajinama baskı yapan bişe var sanki tuvaletim var gibi sanıyorum yok anam sobanın yanından kaldırmıyor üşütmede üşütmedim ama yaşayan varmı böle bi durum sebep ne olabilirki başka
Idrar yolu enfwksiyonu olmus olabilirsin canim ogluma hamileyken basima gelmisti asagi bastırıyor du qma tuvaletimi yaparken yanma yoktu doktor ilac vermisti

Transferden sonra 3-4 e indirdim stresten bırakamadım. Pozitiften sonra 1 e indirdim. Bitecek inşallah.
Ben de aynıyım canım. Doktorum da stres yapacağına günde 3 4 tane iç pozitifi gorunce bırakırsın dedi. Yarım yarım içiyorum nefsimi köreltecek kadar. Günden güne de iyice azalıyor. Transfer gunu 6 tane içmişim bugün 3 tane.

Back