Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Bunda utanılacak bir şey yok ki, hepimiz geçiyoruz bu süreçlerden, keşke herkes çift çizgileri artan beta değerlerini görse de beraber sevincimizi paylaşsak. Kimsenin emeği boşa gitmese keşke. Bebek kokusuna herkes hasret. En net olan kan testidir her zaman ama idrar testinde sürekli takip edip çift çizginin belirgenliştiğini gördüysen vardır kesin. Umarım kan testiyle de güzel haberler verirsin herkese, şimdiden hayırlı olsun, tebrik ederim

Aynen ya öğrenebilene aşk olsun

Evet canım hamileymiş geçen gün aradı söyledi o keseyi falan görmüş 6 haftalık falan var yani
Aynı şekilde benim eltimde ikinciye hamile. Yarın kalp atışını duymaya gidecek. Ve bende annem ve kaynanam hariç hiç kimseye söylemedim. Bir süre sır

Ay hadi hayırlı olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz kontrolden sonra. Dikkat et kendine hasta olma aman bu süreçte.

Ben iki transferimi de şişli memorial dr gönül özer e yaptırdım. İkincisi tuttu çok şükür

Kızlar cok afedersiniz ama vajinama baskı yapan bişe var sanki tuvaletim var gibi sanıyorum yok anam sobanın yanından kaldırmıyor üşütmede üşütmedim ama yaşayan varmı böle bi durum sebep ne olabilirki başka

Taze transfermiş ya acaba çatlatma iğnesinin etkisi de olabilir mi hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…