- 30 Nisan 2018
- 740
- 1.412
- 63
- Konu Sahibi pembiss123
- #10.321
Aynen canım en çok da hasta olmaktan korkuyorum vallaAy hadi hayırlı olsun canımgüzel haberlerini bekliyoruz kontrolden sonra. Dikkat et kendine hasta olma aman bu süreçte.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım en çok da hasta olmaktan korkuyorum vallaAy hadi hayırlı olsun canımgüzel haberlerini bekliyoruz kontrolden sonra. Dikkat et kendine hasta olma aman bu süreçte.
Canım benim önceki gebeliğimde öle oldu doktor bozulmuş gebelik geldi kürtaj oldum ama benim düşmedi çok az az artıyordu gelişimi en sonunda durdu kürtaj olmak zorunda kaldım canını sıkma en azından hamile kalabiliyorsunKızlar bugün yine kan verdim.
Dün 123 Dü
Bugün 112 çıktı değer düşmeye başladı galiba çok üzgünüm ne oluyor böyle yaa
Bu belki olmadı sağlıksız ama kendiliğinden düşmez mi illa kürtaj mı olmak zorundayımCanım benim önceki gebeliğimde öle oldu doktor bozulmuş gebelik geldi kürtaj oldum ama benim düşmedi çok az az artıyordu gelişimi en sonunda durdu kürtaj olmak zorunda kaldım canını sıkma en azından hamile kalabiliyorsun
Canım aynı yerde mi verdin nerde versinKızlar bugün yine kan verdim.
Dün 123 Dü
Bugün 112 çıktı değer düşmeye başladı galiba çok üzgünüm ne oluyor böyle yaa
Ben de hemen hemen bu değerlerle düşük yapmıştım. Kürtaja gerek kalmamisti. Normal adet kanamasi gibiydi. Kaçıncı günün bugün. Yıne de belli olmazya bilemedimBu belki olmadı sağlıksız ama kendiliğinden düşmez mi illa kürtaj mı olmak zorundayım![]()
O zaman pozitifsindir Allah 'ın izniyleValla canım yaptım ama öğlen sabah idrar değildi çok silik hayalet çizgi çıktı ama bilmiyorum 19unda transfer oldum ben inş vardır devamı gelir erken gebelik testi değil buarada
Evet cnm aynı yerde verdimCanım aynı yerde mi verdin nerde versin
Bugün 13. Günüm şimdi merkezle görüştüm 15. Gün tekrar ver ona göre karar verelim dediBen de hemen hemen bu değerlerle düşük yapmıştım. Kürtaja gerek kalmamisti. Normal adet kanamasi gibiydi. Kaçıncı günün bugün. Yıne de belli olmazya bilemedim
Canım hayırlısı olsun üzülme demeyeceğim biliyorm çok zor ama senin elinden gelen bişey değildi böyle düşünEvet cnm aynı yerde verdim
Progestan ampul mu göbekten yaptigin değildir umarım o kastan yapılmalı prolutexi mi diyorsun yoksaGöbekten progesteron iğnede vuruyorum cok fena oldu göbegım![]()
Niye? Üşütmüş de olabilirim diye düşünüyorum.Bence önemli olan geçmeden test yaptırman
Nasıl oldun abla bencede normal üşütmedir covit olanlardan genelde şunu duydum bu başka işitmeye benzemiyorNiye? Üşütmüş de olabilirim diye düşünüyorum.
Baskın ekşi tuzlu olursa alıyorum malesefAllah allah düşmeyen bi ateşin mi var canım? Bir de yaygın belirtilerden biri de tat koku kaybıymış, var mı? İnşallah değilsindir ya![]()
Mesajlari kacirdim noldu canim hastamisinNiye? Üşütmüş de olabilirim diye düşünüyorum.
Yine ter attım açıldım daha iyiyim şimdi minik kuşumNasıl oldun abla bencede normal üşütmedir covit olanlardan genelde şunu duydum bu başka işitmeye benzemiyor
ya kıyamamBaskın ekşi tuzlu olursa alıyorum maleseftransfer ocağa mı kalıcak bakalım
İyi bari sevindim abla bence transferi ertelemezler ama tedbir amaçlı senden covit testi isteyebilirler sonucuna göre transfer yaparlarYine ter attım açıldım daha iyiyim şimdi minik kuşum![]()
Evet canım malesef dün sabahtan beri ateş, üşüme. Bi posta ter attım dün. Geçer benim terleyince. Ama sabah namazı zor kıldım titreye titreye yine ateşim vardı. Yine ter attım. Birşeyler yedim şimdi iyiyim. Ama yine ateslenirsem gece gitmeyi düşünüyorum covid testi yaptırmayaMesajlari kacirdim noldu canim hastamisin