Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

kızlar ya embriyoları genetiğe göndermek çok şartmı . benim doktorum gerek yok resmen para tuzağı diyor ama burda bakıyorum herkes göndermiş kafam karıştı açıkçası

Zaten genetiğe gondermek için erken olurmuş hem ilk deneme hem yaş faktoru genc olunca yumurtanın genetiği bozuk olma olasılıgı azalıyo. 30 yaslarına yakın bir kadın senede 12 ay yumurtladıgı yumurtanın 8 ayında genetiği normal yumurtası oluyomuş inşallah o aylara denk geliriz Bugun sana cabuk gecer derse girip cıkarken... ben 2 3 gun daha dus almayı dusunmuyorum canım ya ılık suyla alabılırsın dendi ama ne bılım korkuyorum Bi de ben hala tehlikeyı tam atlatmiş degılım sanki 3 gun emb olunca

Senin sonucu çok merak ediyorum yaa şu yapıştırıcı işi de dahil olunca. Şimdi çok güleceksiniz ama eşim diyodu ki nasıl oluyo yani bu transfer o embriyo nasıl tutunuyo bağlıyorlar mı yapıştırıyor mı diyodu haklı çıktı galiba

Yok bir iğneyi 2 kez kullanıyorum yarım yarım. Zaten tam test gününe kadar yetiyor yarım kullanınca.
Aylık 15 kutu almıştık zaten elimde 8 kutu kaldı. Eczane ye sordum oksapar enox yok en fazla bir iki kutu bulabilirim diyor tanıdık bir eczane. Artık mecbur bunu kullanicam bende. Allah biliyor içimizi.

Doktorun pıhtılaşma testı istemedı mi? Benden istenıldı tek gende sorunum var 6000 kullanıyorum ama sen benımde üstümdesın. Coraspirinde kullanıyo musun?
Evet canım kullanmıştım ilk transferde. Cuma günü kontrole gidince sorucam benimde aklıma takıldı.

Ayyy ne iyi geldi sözlerin hadi inşallah canım

Kız bi de dalga geçtim ne kadar. Japonla yapıştıracaklar diyorum, içeri yapışıp doğmuyorlarmış diyorum
Hele bi test gunu gelsin tutmazsa kimseye önermeyecem boşa para harcamasin kimse

merhaba güzel anneler ve anne adayları,10 gün kan sonucum çıktı 485
Bu arada kaçıncı gün embriyosuydu? Tek mi çift mi? Dondurulmuş mu taze mi? Sende karın ağrısı ve benzeri şikayetler var mıydı? Çok soru sordum ama merak ediyorum kusuruma bakma lütfen. Benim de yarın tahlil günüm 10. Gün inşaAllah senin gibi güzel haberler alırım

Canım sen kan vermemiş miydin hiç

Kız bi de dalga geçtim ne kadar. Japonla yapıştıracaklar diyorum, içeri yapışıp doğmuyorlarmış diyorum
Hele bi test gunu gelsin tutmazsa kimseye önermeyecem boşa para harcamasin kimse
Hahahha çok yaşa ya sorma insan artık dalgaya vuruyo artı bişey bakalım nasıl olacak . 2 embriyomu yapılmıştı tek miydi kaçıncı günündesin bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…