- 7 Eylül 2009
- 2.712
- 3.442
- 333
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #10.101
Oksapar yerine coraspin kullanıyordum bırak dedi. Diğer iğneler devam. Bugün yaptırdım bir tane. Test de yaptırdım
Dolgunluk var bende acımada vardı şuan acısı biraz geçti gibiKızlar göğsünüzde dolgunluk büyüme ve ağrı var mı sizlerinde
Daha yenisin canım banyo yapma henüz ben 4. Ya da 5. Günde mi ne yapmıştımÇift koydular daha 2. günümdeyim
Hadi hayırlısı çok güzel
Bende de öyle büyüdü sankiDolgunluk var bende acımada vardı şuan acısı biraz geçti gibi
??Merhabalar,ben de tüp bebek tedavisine başladım.Bugün 7. Günüm.Yumurta toplama (OPU) işlemi kaçıncı gün yapılıyor?Size kaçıncı günde yapıldı?
Canım bence bunun gebelikle çok ilgisi yok ilaçlardanBende de öyle büyüdü sankiağrı aşırı yok ama hafif var neden acaba
Esime saçımı mı yıkatsam acaba?Daha yenisin canım banyo yapma henüz ben 4. Ya da 5. Günde mi ne yapmıştım
Yok canım embrıyo yapıştrma embrıyoyu vitamınli bir sıvıda bekletıyorlar embrıyoyu beslıyolar oyle yapıstrma yokSenin sonucu çok merak ediyorum yaa şu yapıştırıcı işi de dahil olunca. Şimdi çok güleceksiniz ama eşim diyodu ki nasıl oluyo yani bu transfer o embriyo nasıl tutunuyo bağlıyorlar mı yapıştırıyor mı diyoduhaklı çıktı galiba
Onu doktor sölüyor canım benim normal yumurtlama tarihinden 1 hafta sonra yapıldı adete 8 gün varken transfer oldum
Banada gebelik aşısı yaptılar canımKız bi de dalga geçtim ne kadar. Japonla yapıştıracaklar diyorum, içeri yapışıp doğmuyorlarmış diyorum
Hele bi test gunu gelsin tutmazsa kimseye önermeyecem boşa para harcamasin kimse
Anladım canım,teşekkür ederim.Onu doktor sölüyor canım benim normal yumurtlama tarihinden 1 hafta sonra yapıldı adete 8 gün varken transfer oldum
O nasıl bir sey? Tutunması için mi?Banada gebelik aşısı yaptılar canım
Bencede. Bana şey gibi geldi hatta adet dönemi adette olmadık diye ve ilaçlar aynenCanım bence bunun gebelikle çok ilgisi yok ilaçlardan
Saç yıkamayı bende düşünmüştüm ama evde olduğum için boşver sim. İşin ağır mı yorucu mu ne iş yapıyordun. Eğer gitmeme imkanın varsa gitmeEsime saçımı mı yıkatsam acaba?
Eşimle aynı yerde çalışıyoruz, benim üstüm iş yerinde. Yarın şube müdürleri gelecekmiş, herkesi çağırdılar. Eşime gelmeyeyim diyorum, tutturdu gel diye. Zaten civodden korkuyorum, bir de transferin 3.günü dışarı çıkmak hiç içime sinmiyor.
Mesela benım arkadşımın herr ay adet günlerinde hamileyken kasıkları ağrımışBencede. Bana şey gibi geldi hatta adet dönemi adette olmadık diye ve ilaçlar aynen
Benımde 5. Gun embrıyolarım var 3 tane dondurulmuştu taa subat ayında pandemi girdi araya oyle kaldı onlar sonra 2 ay once havuz tedavısı yaptrdım 6 embrıyom oldu kayıp olmasın diye hocama dedım donduralım hocam kayıp olmasın bi de 3. Gun embrıyolarım guzeldi onların konulmasını istedımAmin hepimizi inşallah. Benim ilk 3. Gün transferim. Hep 5. Gün oluyordu. Değişiklik yaptılar
Bende evdeyım o yuzden dusunmedım hiç banyoyu acıkcası şindilik boyle idare edıyrmSaç yıkamayı bende düşünmüştüm ama evde olduğum için boşver sim. İşin ağır mı yorucu mu ne iş yapıyordun. Eğer gitmeme imkanın varsa gitme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?