- 14 Eylül 2020
- 1.935
- 2.649
- 83
- 34
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #10.041
Güzel canım değerin maşallahmerhaba güzel anneler ve anne adayları,10 gün kan sonucum çıktı 485
ahsen senin kacıncı gün embryosu? bir de ben gebesin diye biliyorum inş öyledirKızlar benimki taze transfer ya olumsuz bir sonuç da hemen yeni tedaviye başlanır mı benim embrıyom falan yok hiç sıfırdan başlamam lazım
Yok ya yasak diye değil. Kendi kendime konuştuğumu farkettim bir şaşırdım. Afiyet bal olsun rahatlıkla ye yarasın bebişlereAyy bende yedim dün taze fasulye niye ateş dustüki içine canım yasakmi hamilelikte?
3. Gün embriyosu canım şuan gebe gözüküyorum inşallah devam ederahsen senin kacıncı gün embryosu? bir de ben gebesin diye biliyorum inş öyledir
Anlıya ağın Bir çok testtransfer öncesi doktorlarınız hangi tahlilleri istedi arkadaşlar .
Yaaa çok sevindim tebrik ederim. Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasib etsin inşaAllahmerhaba güzel anneler ve anne adayları,10 gün kan sonucum çıktı 485
Transfer günü 10'dan fazla eczaneye sordum, ne oksapar vardı, ne enox vardı. Çoğunda hibor da yoktu. Hatta bu ilaçlar piyasada yok bile dediler birkaç yerden.Bu tarz ilaçlar varmış canım malesef. Başka imkan varken kullanılırsa haram diyor nette. Açıkçası kafam çok karıştı. Ama koronadan dolayı oksapar ve enox bulunmuyor dedi eczane böyle durumda kullanmak haram olmaz. Bebek için olunca huzursuz oldum açıkçası ama sağlık içinde kullanmak gerekir kafamıza göre giidp almıyoruz doktor yazıyor
7500 cok fazla kulanıyosun canım kac gende pıhtılaşman var? Ben oksapar 6000 kullanıyorumOlmuyor canım benim. Igne 7500 luk diğerinde 6000 8000 var.
Maşallah canım ikiz galibamerhaba güzel anneler ve anne adayları,10 gün kan sonucum çıktı 485
Benim adetim yaklaşmıştı o yüzden adet belirtileri yaşadım değerim düşük çıkıyor devam edecek mi gebelik bilemiyorum bence belirti aramayın ilgisinin olacağını pek düşünmüyorum nedenseE bende de sıofır belirti bu nedir arkadaş yaaa.. Cumartesiye kadar vardı sonra tık diye kesildi ne kasık ağrısı ne başka birşey Adetime var daha ay sonu bekliyorum
çok teşekkür ederim,2 tane transfer edilmişti,bakalım hayırlısı olsunMaşallah canım ikiz galibaAllah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin tebrik ederim
Aynen bulunmuyor canım yaa sen kaclik kullanıyorsunTransfer günü 10'dan fazla eczaneye sordum, ne oksapar vardı, ne enox vardı. Çoğunda hibor da yoktu. Hatta bu ilaçlar piyasada yok bile dediler birkaç yerden.
Güya kan sulandırıcı kullanınca korona hafif atlatiliyor diye bir sey yayılmış, herkes almış. Dua etmekten baska şansımız yok malesef. Rabbim niyetimizi biliyor
Bende pıhtılaşma var mı onu bile bilmiyorjm canım. Transfer sonrası vermişti doktor bilmediğim için kullandim.7500 cok fazla kulanıyosun canım kac gende pıhtılaşman var? Ben oksapar 6000 kullanıyorum
7500 ünite göz kararı yarım yap dediler. Coraspin de kullaniyorum. Seninki tam mı?Aynen bulunmuyor canım yaa sen kaclik kullanıyorsun
Kan sonucunuz nasıl çıkmıştı sizin. Bende 10 Kasımda transfer oldumKızlar yaa benim hiç belirtim kalmadı 6 kasım ya da yakın tarihlerde transfer olanlar siz ne durumdasınız
Amin insallah. Evet genetiğe yollayacaktik fakat o dönem eşimin babası covid oldu ve yoğun bakımda yattı. Tedavisiyle ilgili baya masraf çıkınca iptal etmek zorunda kaldik. Bakalim hayırlısıAllah tekrarını yaşatmasın bu defa bebeğin seninle olsun canımgenetiğe yolladınız mı embriyoları?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?