• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

7500 ünite göz kararı yarım yap dediler. Coraspin de kullaniyorum. Seninki tam mı?
Evet canım tam benim ki. Coraspirinde kullanmıştım. Cuma kontrolüm var bu transferim icjn ayrıntılı sorucam igneyi geçen sefer bilmediğimden doktor verdi kullandm. Yarım yapınca atıyor musun sonra

Amin insallah. Evet genetiğe yollayacaktik fakat o dönem eşimin babası covid oldu ve yoğun bakımda yattı. Tedavisiyle ilgili baya masraf çıkınca iptal etmek zorunda kaldik. Bakalim hayırlısı
Nasipte varsa oluyor gerçekten. Hiç beklemediğin anda oluyor hem de.
Benim de embriyolar 5.gün 5ab ve 5bb kalitede. Yapıştırıcı solüsyon da kullanıldı. Yine de umutlu değilim nasip kısmet. Çok var 5.gün transferi tutmayip 3.gün transferi tutan.

Bende pıhtılaşma var mı onu bile bilmiyorjm canım. Transfer sonrası vermişti doktor bilmediğim için kullandim.
Doktorun pıhtılaşma testı istemedı mi? Benden istenıldı tek gende sorunum var 6000 kullanıyorum ama sen benımde üstümdesın. Coraspirinde kullanıyo musun?

Evet canım tam benim ki. Coraspirinde kullanmıştım. Cuma kontrolüm var bu transferim icjn ayrıntılı sorucam igneyi geçen sefer bilmediğimden doktor verdi kullandm. Yarım yapınca atıyor musun sonra
Yok bir iğneyi 2 kez kullanıyorum yarım yarım. Zaten tam test gününe kadar yetiyor yarım kullanınca.

Nasipte varsa oluyor gerçekten. Hiç beklemediğin anda oluyor hem de.
Benim de embriyolar 5.gün 5ab ve 5bb kalitede. Yapıştırıcı solüsyon da kullanıldı. Yine de umutlu değilim nasip kısmet. Çok var 5.gün transferi tutmayip 3.gün transferi tutan.
Zaten canım onemli olan embrıyonun genetik yapısının normal olması. Normalse 3. Gun 5. Gun fark etmıyo rahım guzel embrıyoyu hemen sahiplenıyomuş

Aynı şeyleri ben de hissetmiştim. Keşke taze transfer olsa demiştim ama dondurulmasi gerçekten iyi oldu. Dediğin gibi uzak kalıp kafayı dinlemek bana da çok iyi geldi. Şu an sadece sonuç bekliyorum. Inşallah guzel haberler getirir bize🤗
Transfer tarihin belli mi?
Ah keşke belli olsa. Daha adet görmeyi bekliyorum. O da 4 Aralık'ta olacak sanırım. Adetten kaç gün sonra transfer oluyor ki? :KK64:

Zaten canım onemli olan embrıyonun genetik yapısının normal olması. Normalse 3. Gun 5. Gun fark etmıyo rahım guzel embrıyoyu hemen sahiplenıyomuş
Bizim ilk deneme olunca genetiğe yollamadık. Bir tane doğal yoldan kimyasalım var 1.5 sene önce. Daha da hamile kalamadım zaten.
Evden çalışmaya başladim bu arada ben bugün. 4 saat dersim vardı, öğleden sonra 2 saat daha var. Kafa dağıtıyor iyi oldu. Yalnız yarın şube müdürleri gelecekmiş, evden çıkmam lazım. En son transfere gitmeden önceki gün duş almıştım, leş gibiyim afedersin. Sen ne yapcan duş işini? Ne zaman duş almayı düşünüyorsun? Yarın sabah alsam çok mu erken olur?🤔

Dualarımız seninle🙏🏻 belki daha iyi olur dediğin gibi tek mi yapılacak transferin çift mi olacak
Allah razı olsun siz de hep dualarımdasınız bilin ki 🙏 5.gün e bir tane gitmişti. Tek olacak. Valla iki tane zorla koydular ikiz korkusu var bende içten içe istemedi mi vücudum acaba diyorum hissettiler mi diyorum bazen.

KIzlar kan sonucum negatif. Adetten sonra dondurulmuş 5.gün transferi yapacağız dedi. Adeti bekliyorum...
Inşallah bu sefer her sey cok guzel olacak canım. Bazen cok yoruldum diyoruz birakmak istiyoruz ama pes etmek yok 👍
Bu transferin taze miydi?

Ah keşke belli olsa. Daha adet görmeyi bekliyorum. O da 4 Aralık'ta olacak sanırım. Adetten kaç gün sonra transfer oluyor ki? :KK64:
Değişiyor bacım o. 20-21.gün transfer olan var, 15-16.gün olan var.
Benim bat tarihim transfer tarihinden önceydi mesela. Son adetten 27 gun sonra transfer olmuşum 🙈

Allah razı olsun siz de hep dualarımdasınız bilin ki 🙏 5.gün e bir tane gitmişti. Tek olacak. Valla iki tane zorla koydular ikiz korkusu var bende içten içe istemedi mi vücudum acaba diyorum hissettiler mi diyorum bazen.
Sizden de Allah razı olsun 🙏🏻hayatta bazen içine sinmeyen şeyler sonlanıyor öyle düşün vardır hayır. sana telkin olsun diye demiyorum ama benimde 3 embriyom dondurulmuştu 5. Gün olarak biri tek dondurulmuş diğer ikisi çift dondurulmuş ben 2 koyar diye hesaplıyorddum. Transfer günü gittiğimde tek olanı çözdürmüş doktor neden dediğimde bunu tek yapalım tuttuktan sonra tek ite tutar tek gebelik daha konforlu dedi. İkiz çok severim onunda artıları var tabi. Ama boşver takılma ona 5. Günmüş zaten bu artı bişey vücut ikinci transfere daha hazırlıklı oluyor bak göreceksin olumlu olacak inşallh içime öyle doğdu benim 🙏🏻🥰

Back