- 12 Ekim 2016
- 9.148
- 33.715
- 548
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #10.061
Evet canım tam benim ki. Coraspirinde kullanmıştım. Cuma kontrolüm var bu transferim icjn ayrıntılı sorucam igneyi geçen sefer bilmediğimden doktor verdi kullandm. Yarım yapınca atıyor musun sonra7500 ünite göz kararı yarım yap dediler. Coraspin de kullaniyorum. Seninki tam mı?
Nasipte varsa oluyor gerçekten. Hiç beklemediğin anda oluyor hem de.Amin insallah. Evet genetiğe yollayacaktik fakat o dönem eşimin babası covid oldu ve yoğun bakımda yattı. Tedavisiyle ilgili baya masraf çıkınca iptal etmek zorunda kaldik. Bakalim hayırlısı
Doktorun pıhtılaşma testı istemedı mi? Benden istenıldı tek gende sorunum var 6000 kullanıyorum ama sen benımde üstümdesın. Coraspirinde kullanıyo musun?Bende pıhtılaşma var mı onu bile bilmiyorjm canım. Transfer sonrası vermişti doktor bilmediğim için kullandim.
Bende iyi olduğunu duyduğum için tercih etmiştimSüper bunu duyduğuma çok sevindim. Bugün regl oldum yarın gideceğim. Acıbadem fulyanın lab ı ve embriyologları da iyidir umarım
Benim pozitif
Yok bir iğneyi 2 kez kullanıyorum yarım yarım. Zaten tam test gününe kadar yetiyor yarım kullanınca.Evet canım tam benim ki. Coraspirinde kullanmıştım. Cuma kontrolüm var bu transferim icjn ayrıntılı sorucam igneyi geçen sefer bilmediğimden doktor verdi kullandm. Yarım yapınca atıyor musun sonra
Zaten canım onemli olan embrıyonun genetik yapısının normal olması. Normalse 3. Gun 5. Gun fark etmıyo rahım guzel embrıyoyu hemen sahiplenıyomuşNasipte varsa oluyor gerçekten. Hiç beklemediğin anda oluyor hem de.
Benim de embriyolar 5.gün 5ab ve 5bb kalitede. Yapıştırıcı solüsyon da kullanıldı. Yine de umutlu değilim nasip kısmet. Çok var 5.gün transferi tutmayip 3.gün transferi tutan.
Canım kaliteleri nasıldı 3. Gundekinin?3. Gün embriyosu canım şuan gebe gözüküyorum inşallah devam eder
Ah keşke belli olsa. Daha adet görmeyi bekliyorum. O da 4 Aralık'ta olacak sanırım. Adetten kaç gün sonra transfer oluyor ki?Aynı şeyleri ben de hissetmiştim. Keşke taze transfer olsa demiştim ama dondurulmasi gerçekten iyi oldu. Dediğin gibi uzak kalıp kafayı dinlemek bana da çok iyi geldi. Şu an sadece sonuç bekliyorum. Inşallah guzel haberler getirir bize
Transfer tarihin belli mi?
Bizim ilk deneme olunca genetiğe yollamadık. Bir tane doğal yoldan kimyasalım var 1.5 sene önce. Daha da hamile kalamadım zaten.Zaten canım onemli olan embrıyonun genetik yapısının normal olması. Normalse 3. Gun 5. Gun fark etmıyo rahım guzel embrıyoyu hemen sahiplenıyomuş
2 günde 2 katina cikmasi lazimken senin 1 günde 2 katina cikmis maşallah maşallah cok güzelMaşallah abla güzel şeyler yapmışsın kalkarsın hemen inşallahbenım artış nasıl abla sence ne diyorsun
Allah razı olsun siz de hep dualarımdasınız bilin kiDualarımız seninlebelki daha iyi olur dediğin gibi tek mi yapılacak transferin çift mi olacak
Ay yok ya sabah kalktım yine üşüme ateş. Bu yazılarıma ne oluyo benim yine bişey yaptımÇok geçmiş olsun canım, maşallah bu kadar bakımla hemen iyileşirsin umarım
Doktor aa kalite demişti o kdar sonra ben hiç sorgulamadım doktora güvendim bildiğim sadece aa olması canımCanım kaliteleri nasıldı 3. Gundekinin?
Allah razı olsun abla2 günde 2 katina cikmasi lazimken senin 1 günde 2 katina cikmis maşallah maşallah cok güzel
Inşallah bu sefer her sey cok guzel olacak canım. Bazen cok yoruldum diyoruz birakmak istiyoruz ama pes etmek yokKIzlar kan sonucum negatif. Adetten sonra dondurulmuş 5.gün transferi yapacağız dedi. Adeti bekliyorum...
Kıız bence ikisi de tutundu sana sımsıkıAllah razı olsun abla
Canım doktor büyük ihtimalle 1 tane dedi değer ikiz değeri değil dedi ama yine de o kesede belli olur dediKıız bence ikisi de tutundu sana sımsıkı
Değişiyor bacım o. 20-21.gün transfer olan var, 15-16.gün olan var.Ah keşke belli olsa. Daha adet görmeyi bekliyorum. O da 4 Aralık'ta olacak sanırım. Adetten kaç gün sonra transfer oluyor ki?
Sizden de Allah razı olsunAllah razı olsun siz de hep dualarımdasınız bilin ki5.gün e bir tane gitmişti. Tek olacak. Valla iki tane zorla koydular ikiz korkusu var bende içten içe istemedi mi vücudum acaba diyorum hissettiler mi diyorum bazen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?