• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Bugun transfer haric 6. Gunum. 4ncu gun embriyosu cift transfer yapilmisti. Test yaptim az once negatif. 3.gun embriyosu 7.gun testte pozitif goren cok okudum. Eger cift embriyo ikiside tutunsaydi hcg yuksek salgilancagi icin 6.gunde de cikar diye dusundum ama negatif :(

Daha yenisin canım banyo yapma henüz ben 4. Ya da 5. Günde mi ne yapmıştım
Esime saçımı mı yıkatsam acaba?
Eşimle aynı yerde çalışıyoruz, benim üstüm iş yerinde. Yarın şube müdürleri gelecekmiş, herkesi çağırdılar. Eşime gelmeyeyim diyorum, tutturdu gel diye. Zaten civodden korkuyorum, bir de transferin 3.günü dışarı çıkmak hiç içime sinmiyor.

Senin sonucu çok merak ediyorum yaa şu yapıştırıcı işi de dahil olunca. Şimdi çok güleceksiniz ama eşim diyodu ki nasıl oluyo yani bu transfer o embriyo nasıl tutunuyo bağlıyorlar mı yapıştırıyor mı diyodu 😅😅😅 haklı çıktı galiba 😁😅
Yok canım embrıyo yapıştrma embrıyoyu vitamınli bir sıvıda bekletıyorlar embrıyoyu beslıyolar oyle yapıstrma yok😂

Esime saçımı mı yıkatsam acaba?
Eşimle aynı yerde çalışıyoruz, benim üstüm iş yerinde. Yarın şube müdürleri gelecekmiş, herkesi çağırdılar. Eşime gelmeyeyim diyorum, tutturdu gel diye. Zaten civodden korkuyorum, bir de transferin 3.günü dışarı çıkmak hiç içime sinmiyor.
Saç yıkamayı bende düşünmüştüm ama evde olduğum için boşver sim. İşin ağır mı yorucu mu ne iş yapıyordun. Eğer gitmeme imkanın varsa gitme

Amin hepimizi inşallah. Benim ilk 3. Gün transferim. Hep 5. Gün oluyordu. Değişiklik yaptılar 😅
Benımde 5. Gun embrıyolarım var 3 tane dondurulmuştu taa subat ayında pandemi girdi araya oyle kaldı onlar sonra 2 ay once havuz tedavısı yaptrdım 6 embrıyom oldu kayıp olmasın diye hocama dedım donduralım hocam kayıp olmasın bi de 3. Gun embrıyolarım guzeldi onların konulmasını istedım😅 allah korusun tutmazsa 5. Gun olanları koydururum artık.. ama cok umutluyum hep beraber başarıcaz inşallah kızlarr💪🏻😃

Back