• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Eklentiler

• 20201123_114813.webp
    20201123_114813.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 45
Bu tarz ilaçlar varmış canım malesef. Başka imkan varken kullanılırsa haram diyor nette. Açıkçası kafam çok karıştı. Ama koronadan dolayı oksapar ve enox bulunmuyor dedi eczane böyle durumda kullanmak haram olmaz. Bebek için olunca huzursuz oldum açıkçası ama sağlık içinde kullanmak gerekir kafamıza göre giidp almıyoruz doktor yazıyor
Transfer günü 10'dan fazla eczaneye sordum, ne oksapar vardı, ne enox vardı. Çoğunda hibor da yoktu. Hatta bu ilaçlar piyasada yok bile dediler birkaç yerden.
Güya kan sulandırıcı kullanınca korona hafif atlatiliyor diye bir sey yayılmış, herkes almış. Dua etmekten baska şansımız yok malesef. Rabbim niyetimizi biliyor 😟

E bende de sıofır belirti bu nedir arkadaş yaaa.. Cumartesiye kadar vardı sonra tık diye kesildi ne kasık ağrısı ne başka birşey Adetime var daha ay sonu bekliyorum
Benim adetim yaklaşmıştı o yüzden adet belirtileri yaşadım değerim düşük çıkıyor devam edecek mi gebelik bilemiyorum bence belirti aramayın ilgisinin olacağını pek düşünmüyorum nedense

Transfer günü 10'dan fazla eczaneye sordum, ne oksapar vardı, ne enox vardı. Çoğunda hibor da yoktu. Hatta bu ilaçlar piyasada yok bile dediler birkaç yerden.
Güya kan sulandırıcı kullanınca korona hafif atlatiliyor diye bir sey yayılmış, herkes almış. Dua etmekten baska şansımız yok malesef. Rabbim niyetimizi biliyor 😟
Aynen bulunmuyor canım yaa sen kaclik kullanıyorsun

7500 cok fazla kulanıyosun canım kac gende pıhtılaşman var? Ben oksapar 6000 kullanıyorum
Bende pıhtılaşma var mı onu bile bilmiyorjm canım. Transfer sonrası vermişti doktor bilmediğim için kullandim.

Allah tekrarını yaşatmasın bu defa bebeğin seninle olsun canım 😔 genetiğe yolladınız mı embriyoları?
Amin insallah. Evet genetiğe yollayacaktik fakat o dönem eşimin babası covid oldu ve yoğun bakımda yattı. Tedavisiyle ilgili baya masraf çıkınca iptal etmek zorunda kaldik. Bakalim hayırlısı

arkadaşlar lütfen belirtilere takılmayın, benim bu 4. tedavim. ilk tedavim de çok belirtim vardı ama negatif sonuçlandı. 2. si dondurulmuş embriyodu hiç belirtim olmadı ama oğlum oldu. 3. tedavimde hiç belirtim yoktu olmadı. bu tedavimde bütün belirtiler vardı ve pozitif çıktı. ve bu tedavimde işime devam ettim hiç yatmadım ve açıkcası dikkatte etmedim. ol diyince oluyor Rabbim. belirti aramayın ve psikoloji çok önemli... biliyorum çok zor,benim bir tane evladım var nasılsa diye çok stres yapmadım ama oldu. Elbet bir gün hepimizin kucakları dolacak. Rabbim vermeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz.

Back