- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 83
- 42
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #10.021
E bende de sıofır belirti bu nedir arkadaş yaaa.. Cumartesiye kadar vardı sonra tık diye kesildi ne kasık ağrısı ne başka birşey Adetime var daha ay sonu bekliyorumOkuyorum cogu kisinin belirtisi var benim yokkeske bi an once sonucu ogrenebilsem...
Açık söyleyeyim başta dondurulmasına üzülmüştüm ama biraz uzak kalıp sakinleşmek iyi geldibenim de Aralik ta TSH degerine gore dondurulmuslarin transferine karar verecekler, ins guzel sonuclar gormek nasip olur
Kesinlikle canım arıyorlar çok haklısın elimden geldiği kadar uzak durmaya çalışıyorum hepsinden çünkü hepsi birer birer stres sebebiEvet herkesin olsun ama sonuçta sen bu konuda sıkıntı çekiyorsun Benim en sevdiğim biri hamile kalsa bile ben onun adına sevinir kendi adıma içim burkulurdu ama senden saklıyorlar falan demesi daha kırıcı olmuş böyle insanlardan uzak durmak her zaman daha iyi her bişeyin altında bit yeniği ararlar
Ben bu ara boza ya taktim. O da fermente sonucta yararlidir degil mi? Sut urunleriyle aram yokKefir de iyi. İyi yapıyosun cnm
Bilmiyorum ki. Bakanlıktan ruhsat alması da kafamı karıştırdı ilaçta haram olsa ruhsat verirler miydi kiKan sulanrici da bi o ilaçta var. Haram mı acaba. Yani ilaç sonuçta doktor veriyor ama bilemedim hiç kafam karıştı açıkçası
Süper bunu duyduğuma çok sevindim. Bugün regl oldum yarın gideceğim. Acıbadem fulyanın lab ı ve embriyologları da iyidir umarımBende Ercan baştu ya gidiyorum çok memnunum tavsiye ederim
Eşim yeter icme diyor çocuklar boğulacakHay maşallah hayatta o kadar su tüketemem ama olsun iyidir ya çünkü en az 2 lt içmek lazımmış
Canım hiç üzülme bak embriyoda varmış bu kez olur inşallahKIzlar kan sonucum negatif. Adetten sonra dondurulmuş 5.gün transferi yapacağız dedi. Adeti bekliyorum...
Hadi afiyet olsunBende öyle yapacam şu püre yaptıklarımı kaşıklim da
Bende kola geçiyim olmadı göbek acıyo batmıyo artıkKol bana daha rahat geliyo koluda morqrtıyo ama daha cabuk geçiyo göbek üç hafta geçmedi benim
Boza normalde herşeye çok faydalıdır. Özellikle yeni doğum yapmış kadınlara sütü olsun diye verirler. Boza bende severim süt çok sevmem iyiyse çok mantıklı aslında bozaBen bu ara boza ya taktim. O da fermente sonucta yararlidir degil mi? Sut urunleriyle aram yok
Aynı şeyleri ben de hissetmiştim. Keşke taze transfer olsa demiştim ama dondurulmasi gerçekten iyi oldu. Dediğin gibi uzak kalıp kafayı dinlemek bana da çok iyi geldi. Şu an sadece sonuç bekliyorum. Inşallah guzel haberler getirir bizeAçık söyleyeyim başta dondurulmasına üzülmüştüm ama biraz uzak kalıp sakinleşmek iyi geldi
Hem dondurulmuşlar kolay tutunur diyorlar. Geç olsun bizim olsun
Hahahha deniz oldu içinEşim yeter icme diyor çocuklar boğulacak
İnşallah canım benim hiç sebep yokken niye tutunmadı bilmiyorum ama 5.gün belki daha iyi olur bu son zaten başka yok embriyom dua edin bana nolurCanım hiç üzülme bak embriyoda varmış bu kez olur inşallah
Bu tarz ilaçlar varmış canım malesef. Başka imkan varken kullanılırsa haram diyor nette. Açıkçası kafam çok karıştı. Ama koronadan dolayı oksapar ve enox bulunmuyor dedi eczane böyle durumda kullanmak haram olmaz. Bebek için olunca huzursuz oldum açıkçası ama sağlık içinde kullanmak gerekir kafamıza göre giidp almıyoruz doktor yazıyorBilmiyorum ki. Bakanlıktan ruhsat alması da kafamı karıştırdı ilaçta haram olsa ruhsat verirler miydi ki
Hiç üzülme canım bak dondurulmuşunda varmış 5. Gün transferi yapsınlar. Şimdiden vücuduna iyi bak hayırlısı böyleymişKIzlar kan sonucum negatif. Adetten sonra dondurulmuş 5.gün transferi yapacağız dedi. Adeti bekliyorum...
Dualarımız seninleİnşallah canım benim hiç sebep yokken niye tutunmadı bilmiyorum ama 5.gün belki daha iyi olur bu son zaten başka yok embriyom dua edin bana nolur
Ayy bende yedim dün taze fasulye niye ateş dustüki içine canım yasakmi hamilelikte?Bende bugün taze fasulye yedim ve bir anda annecim kusura bakma 9 ay boyunca bunu çok yiyeceksin çünkü anne bunu çok seviyor dedim. Sonra içime bir ateş düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?