• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

benim de Aralik ta TSH degerine gore dondurulmuslarin transferine karar verecekler, ins guzel sonuclar gormek nasip olur 🥰🥰
Açık söyleyeyim başta dondurulmasına üzülmüştüm ama biraz uzak kalıp sakinleşmek iyi geldi :KK76:
Hem dondurulmuşlar kolay tutunur diyorlar. Geç olsun bizim olsun :KK19:

Evet herkesin olsun ama sonuçta sen bu konuda sıkıntı çekiyorsun Benim en sevdiğim biri hamile kalsa bile ben onun adına sevinir kendi adıma içim burkulurdu ama senden saklıyorlar falan demesi daha kırıcı olmuş böyle insanlardan uzak durmak her zaman daha iyi her bişeyin altında bit yeniği ararlar
Kesinlikle canım arıyorlar çok haklısın elimden geldiği kadar uzak durmaya çalışıyorum hepsinden çünkü hepsi birer birer stres sebebi

Ben bu ara boza ya taktim. O da fermente sonucta yararlidir degil mi? Sut urunleriyle aram yok :KK43:
Boza normalde herşeye çok faydalıdır. Özellikle yeni doğum yapmış kadınlara sütü olsun diye verirler. Boza bende severim süt çok sevmem iyiyse çok mantıklı aslında boza

Açık söyleyeyim başta dondurulmasına üzülmüştüm ama biraz uzak kalıp sakinleşmek iyi geldi :KK76:
Hem dondurulmuşlar kolay tutunur diyorlar. Geç olsun bizim olsun :KK19:
Aynı şeyleri ben de hissetmiştim. Keşke taze transfer olsa demiştim ama dondurulmasi gerçekten iyi oldu. Dediğin gibi uzak kalıp kafayı dinlemek bana da çok iyi geldi. Şu an sadece sonuç bekliyorum. Inşallah guzel haberler getirir bize🤗
Transfer tarihin belli mi?

Bilmiyorum ki. Bakanlıktan ruhsat alması da kafamı karıştırdı ilaçta haram olsa ruhsat verirler miydi ki🤔
Bu tarz ilaçlar varmış canım malesef. Başka imkan varken kullanılırsa haram diyor nette. Açıkçası kafam çok karıştı. Ama koronadan dolayı oksapar ve enox bulunmuyor dedi eczane böyle durumda kullanmak haram olmaz. Bebek için olunca huzursuz oldum açıkçası ama sağlık içinde kullanmak gerekir kafamıza göre giidp almıyoruz doktor yazıyor

İnşallah canım benim hiç sebep yokken niye tutunmadı bilmiyorum ama 5.gün belki daha iyi olur bu son zaten başka yok embriyom dua edin bana nolur 🙏🙏
Dualarımız seninle🙏🏻 belki daha iyi olur dediğin gibi tek mi yapılacak transferin çift mi olacak

Back